Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krytec
tag
válasz TheBikerider #5150 üzenetére
Hello,
Megmondom őszintén a kicsit megváltozott kinézeten kívül nem vettem észre semmit a 12-ben, talán kicsit fluidabb animációk.
-
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz TheBikerider #5150 üzenetére
Milyet vettél? Sima vagy plusz, milyen szín?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
veterán
válasz MikeWazowski #5153 üzenetére
Sima... és Fehér(ez volt)
Csúszik, mint a hal a kézben.
S20 nem csúszott/csúszik
Valami tokot kell vegyek[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
MrPetya19
addikt
Hali
A 128-as modell esetén kb mennyi tárterület áll a felhasználó rendelkezésére?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
kutga
nagyúr
-
veterán
-
kutga
nagyúr
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Mai nappal itt vagyok egy "fekete" S21-el S2,S3,S4,S6,S7,S8,S9,S10, közbe volt iphone meg note is de valahogy a vége mindig az S lett.
Üdv mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
meri
aktív tag
Affene... ma, igaz, hideg volt, de tárcsázóba beírt szám a hívásgomb megnyomása után eltűnt. Közben a maga a hívás elindult, a hívott hangját hallottam (azt nem teszteltem, hogy ő hall-e). Hívás közben újra beírtam a számot, a szám ismét eltűnt... igaz, ekkor már ugye folyamatban volt az előző. A felső állapotsoron semmi jele nem volt a hívásnak. Újraindítás után újra rendesen működött. Legújabb OS verzió (12).
uff
-
MikeWazowski
veterán
válasz TheBikerider #5154 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert a lila színt emésztgetem, hogy faternak jó lesz-e. Na mindegy sztem holnap megveszem azt neki. Talán nem annyira nőies.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
őstag
válasz MikeWazowski #5162 üzenetére
Tokban nem sok látszik belőle.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
veterán
Lila?
Te tudod...
De az csaj szín...
Megfelelő tokban nem látszik[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
steveboy86
tag
Sziasztok, olvastam egyeseknek voltak régebben térerő gondjai, engem eddig elkerült. Viszont utolsó frissítés óta nagyon rossz lett. Utazás közben többször nem érnek el, ha egy nagyobb boltba Tesco, stb bemegyek, belül átvált Edge-re, net alig használható. Ha kimegyek a boltból újra jó... Eddig sehol nem volt ilyen... Mit lehet tenni? Valószínű update miatt lett vagy szerviz a megoldás? Lassan egy éve van meg és eddig soha nem volt ilyen panaszom...
-
csorbajeno
veterán
Háááát... az a lila még nem is feltétlen lenne nagyon nőies, viszont az arany kameraszigettel elég nőies lett. Az ezüst szigettel abszolút uniszex lehetne, de így nőies.
-
csorbajeno
veterán
válasz steveboy86 #5165 üzenetére
Melyik ROM verzió van fent, az A12-re már kijött egy frissítés, ami javítja az alap 12 térerő problémáit.
-
steveboy86
tag
válasz csorbajeno #5169 üzenetére
Sima 21 van, azt nem írtam, főverzió frissítés után semmi hibát nem tapasztaltam, jött 1-2 napja egy kb 300 Mb update, nekem utána jöttek a hibák...
-
Luigi962
őstag
Sziasztok! Én is fontolgatom a váltást S 21-re. S10-ről jövök, kb. ahhoz képest mi a pozitívum ?
A negatívumokat/nincs töltőfej,nincs SD bővítés, nincs jack csatlakozó/ezeket tudom. Várjak inkább még picit gondolok itt a januári S21 FE-re vagy a februári S 22-re? -
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #5168 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek, akkor lehet hagyom.
-
veterán
-
Luigi962
őstag
válasz TheBikerider #5173 üzenetére
5G, 120 Hz-es kijelzőn kívül miben lett jobb?
-
csorbajeno
veterán
válasz Luigi962 #5171 üzenetére
Nekem napi használatban van mindkettő. Ha az S10 mindennapi teljesítményével meg vagy elégedve, nem kevés a nyers ereje, akkor abban nincs különbség, az 120Hz viszont mindenképpen előny az S21 javára. Valamint a zoomkamerában és a képminőségben van néha különbség. Az átlag, mindennapi fotózásban én nem veszek észre különbséget, egyedül a Hold fotózását érzem jobbnak, a nagyobb zoom miatt. Talán az akku, ami még jobban bírja a mindennapot.
-
Luigi962
őstag
válasz csorbajeno #5175 üzenetére
Nekem S10-el nincs gondom egyedül az akksi idő gyenge, ha játszom egy kis Asphalt 9-et, mondjuk 1,5-2 órát akkor nem bírja ki az éjféli lefekvésig. Abszolút rendben van az S10 csak már 2 éves és gondolom közben csak reszelgettek a hardveren meg az akksi időn.
-
Luigi962
őstag
válasz csorbajeno #5177 üzenetére
Köszi a válaszokat, ha még idén betolja a Telekom valami akcióba akkor megveszem. Most járt le a hűségidőm.
-
Karcub
senior tag
én ahogy vissza kapom a telefont szervízből, szerintem fel is adom hardverapróra, ha sikerül akkor át váltok iphone-ra. Akárhány telefonom volt, mindíg volt valami bajom velük, iphone-t nem nagyon használtam még, csak egy 6s-t, szóval ha ezt a s21+-t sikerül elpasszolni váltok más op rendszerre.
-
Burt1793
veterán
válasz PACSA75 #5148 üzenetére
Nekem azért fura amit mondtok, mert az előlapi hangszórónak is értékelhető hangereje van kihangosítva, hiszen így sztereó a hangzás. Én nem tapasztaltam olyat, hogy csak egyes esetekben hallható tisztán az ellenfél. Sőt, messze nincs max hangerőn nálam, csak nagy szélben stb.
-
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz steveboy86 #5170 üzenetére
Na az érdekes anomália. Térerő probléma tényleg nagyon sok embernél jelentkezett 12 re frissítés után, de pont a pár nappal ezelőtti 300mb körüli Update oldotta meg.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
padi68
senior tag
Sziasztok, ugyan S20+
hogyan lehet megnézni, hogy 1 adott telefon milyen procival van szerelve? ( Snadragon vs Exydos)
Köszönöm,
Árpihttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
veterán
-
MrPetya19
addikt
válasz csorbajeno #5168 üzenetére
Vaaagy
Thanos-osKöszi a választ a tárhelyre!
Gondolom ha itt megkérdezem hogy Flip3 vagy S21 akkor az utóbbit fogjátok mondani ugye?
[ Szerkesztve ]
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
csorbajeno
veterán
válasz MrPetya19 #5190 üzenetére
Én az egyik ismerősömnek(nő) rendeltem Flip3-at, de ha már hajlíthatóban gondolkozol, akkor inkább a Fold széria. Annak több értelme van, de én valahogy még nem bízok ezekben a hajlítható cuccokban. Az S széria olcsóbb, de többet kapsz, kivéve, ha mindent felülír a dizájn és a hajlíthatóság.
-
Hzi
aktív tag
válasz csorbajeno #5192 üzenetére
Én megtapogattam a Fold-ot a Media-ban, háááát, rendesen érezni a puklit a hajtásnál.
Nekem emiatt (sem) kéne.Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok.
Meg lehet oldani valahogy azt, hogy mindkét sim fogadható legyen (kezelhető a hívás és az üzenetek is) más eszközről? Tabletről jelenleg csak az egyik simmel működik , de ha lehetne akkor beallitanam mindkettot.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz Szaszabond #5194 üzenetére
Hogy mondod? Nem biztos, hogy jól értem. Azt szeretnéd elérni, hogy a folytonosság alatt a telefonban lévő mindkét SIM-kártyát fel tudd venni a tableten is? Én ezt nem használom, de azt gondoltam, hogy ha mindkét eszközön be van kapcsolva a funkció, akkor az SIM-kártya független.
-
PACSA75
őstag
Hidd el, hogy ez ilyen. És nem is csoda, hiszen nagyon szűk járaton tud távozni a hang, ezért nem mindegy milyen pozícióban helyezed a füledhez. Ha kipróbálnál egy iPhone t, talán éreznéd a különbséget. Annak a sokak által utált notch nak bizony van értelme. Többek között a hangszóró mérete és pozíciója miatt is egy hasznos kialakítás.
Viszont a kihangositás hibátlan / tökéletes az S21 ben is.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz PACSA75 #5196 üzenetére
Igen. Én ma voltam szervízben, és ott is megnézték, azt mondták hibátlan. Én is beütöttem a *#0*# tesztfunkciók, ott ügye hangszórók tesztelése, külön ki lehet alsó-felsőt választani. Igez felső kicsit gyengébb az alsónál, de ez természetes, kialakításból adondóan. A lényeg hogy szervízes is mondta, hogy igen ha iphon-ról jöttem, érthető. Itt csak meg kell szokni, ott ügye nem figyeltem erre, bárhova tettem ugyanúgy szólt. Egyébként 2 nap után már 10-ből 8-szor jól tartom, és nincs ilyen gondom, csak hát meg kell szokni. De szerintem sem olyan jó ez a kialakítás, kicsit hozhatnák lentebb. A lényeg ha pontosan rakom a telót, akkor jó.
If a second or you are the first to lose.
-
sgeza
veterán
Én nem tudom, nektek milyen fületek van, de én egy viszonylag nagy tartományban (a reálisnál nagyobb tartományban, ahova már véletlenül sem tenném a készüléket) is simán hallom a hangszóróját úgy, hogy nekem mindig a legalacsonyabb hangerőn szól. Csak zajos környezetben veszem feljebb. De akkor is simán hallom.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz csorbajeno #5195 üzenetére
Sajnos nem ilyen. Legalábbis nem tudom beallitani, mert én is ezt szeretném. Két kártya van a telefonomban és per pillanat választanom kell, hogy melyikkel működjön ez a szolgáltatás. Pedig az optimális a mindkettő lenne.
-
MadMancs
veterán
+1, lehet az én fülem túl jó, de időnként nem kihangosítva, de nem is a fülemnél tartva (pl meg kell valamit néznem telón) is jól hallom a másik felet. Sokszor használom vállammal "fogva", mert szükség van mindkét kezemre.
Tény hogy halkabb egy nem rejtett hangszórós telefonhoz képest ezt nem vitatom, viszont még így is bőven sok, ~40% nál hangosabban bántja a fülem.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest