Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jotzo01
tag
válasz MrPetya19 #5875 üzenetére
Beállítások-Értesítések-Ne zavarjanak-Jelzések és hangok
Off: én is HTC U11-ről váltottam (S21+), egyedül az ujjelnyomat-olvasó nem tetszik itt. Biztos ujj-függő (és más megoldás), de HTC-n szinte mindig elsőre oldott, itt kb. 10-ből 5 sikerül elsőre, de néha marad a PIN-kód. Gyorsaságban alig van különbség (HTC ugye ), a kijező nagyon penge, Android12 szintén.
-
janosibaja
őstag
válasz janosibaja #5895 üzenetére
Bocs, hogy még egyszer: hogyan lehet számítógéppel összekötni vezetékesen? Nem ismeri föl a PC!
-
thomas92
aktív tag
válasz MikeWazowski #5897 üzenetére
Igen, nekem is ilyen, ez lenne a SZO, mint szombat.
Ha kisebbre állítom a betűtípust és csökkentem a képernyő megjelenítési méretét is ilyen marad. Remélem majd javítják, mert bár kicsi hiba, de nagyon szúrja a szemem.
-
válasz janosibaja #5895 üzenetére
Kabelt cserelj. Sokszor leirtuk itt mar, erzekeny ra, pl. huawei kabellel abszolut nem megy, valamelyik kinaival igen, valamelyikkel nem, gyarival faxan megy.
Másolat_eredetije
-
kutga
nagyúr
válasz janosibaja #5907 üzenetére
Nálam Samsung kábellel megy. Nem kellett telepíteni semmit.
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
válasz janosibaja #5907 üzenetére
Vagy szerzel egy rendes usb-c kábelt vagy egy ilyen átalakítóval használod a gyári kábeled.
-
janosibaja
őstag
válasz #85619712 #5909 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy van, ahogy írjátok, kközben családtag kábelével sikerült csatlakozni a PC-hez.
Még két kérdést, bocsi:
- az arcfelismerést korrekten végigcsináltam, mégsem old fel a készülék. Nem lehet az a baj, hogy az ujjlenyomat érzékelő is aktív és vagy-vagy? Mert az ujjlenyomat remelkül old...
- a gesztusvezérlésnél van alul egy kis szürke vonal, hogy honnan kell suhintani. El lehet ezt tüntetni onnan valamiképp? -
-
kutga
nagyúr
válasz janosibaja #5910 üzenetére
Az arc nálam korrekt, de többször kellett felvinni és alternatív megjelenést is hozzáadtam. A gyorsabb felismerést is be lehet kapcsolni.
A gesztusvezérléshez a Beállítások-Kijelző-Navigációs sáv alatt kapcsold ki a segítséget a kézmozdulatokhoz, és az egyéb opciókat is átnézheted.
-
törölt tag
-
janosibaja
őstag
-
sgeza
veterán
válasz janosibaja #5914 üzenetére
Simán beteszed a belső tárhelyen megfelelő könyvtárakba, és mutatni fogja a hang kiválasztásakor:
Notifications
Ringtones -
kutga
nagyúr
-
sgeza
veterán
válasz janosibaja #5918 üzenetére
Szia. Nem emlékszem, hogy nagyon lenne erről szó. Én személy szerint nem nagyon foglalkozom ezzel, általában a gyárit használom, illetve fent van még a VLC player, van amikor azzal nézek filmet esetleg, bár ez elég ritka.
-
janosibaja
őstag
Hát igen. Csak gondoltam, hátha van, amiből jobbnak bizonyult többeknek a gyári. Pl hallottam, hogy a samu böngésző állítólag jól bevált.
Az arcfelismeréssel még küzdök. Nehéz elhinni, hogy a családtagoknak működik, nekem a most leváltott öreg Huawei-en működött, ezen a drága holmin meg nem ismer fel... Nem rosszul, meg néha nem ismer fel, de egyszer sem.
-
kutga
nagyúr
válasz janosibaja #5921 üzenetére
A böngésző korrekt de én maradtam a Chrome-nál.
-
dnelb
veterán
válasz janosibaja #5921 üzenetére
már csak az adblock miatt is megeri a Samsung browser.
-
kutga
nagyúr
válasz janosibaja #5924 üzenetére
Az arcot próbáld meg jó fénynél 45 fokban tartva felvenni, ahogy ránéznél a telefonra. Alternatívaként én felvettem még sapkában is.
-
sgeza
veterán
válasz janosibaja #5928 üzenetére
Lehet, hogy nálad valami olyan jelenség áll fenn, ami fennakad az algoritmusán.
A betanítás egyébként végigmegy rendesen?Most egy hülyeség jutott még eszembe: Nem lehet, hogy véletlenül be van kapcsolva a maradjon a zárképernyőn a kézzel történő elhúzásig, te meg azt várod, hogy egyből feloldjon? Tehát felismeri az arcod, csak vár, hogy elhúzd a képernyőt.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés... De megnéztem a tárhelyét az S21-nek, és azt találtam, hogy van rajta 20 giga rendszerfájl, 60 giga zene (ezt én pakoltam föl), pár mega doksi, videó, ilyesmik - és 21 giga "egyéb". Mi a radai rosseb ez a brutál adatmennyiség? A lányom Poco F2 Pro-ján 40 giga "egyéb" van, már nem fér semmi a háttértárjára.
Tudja valaki, hogy mi lehet ez?[ Szerkesztve ]
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
csorbajeno
veterán
Milyen körülmények között vetted fel a mintát? Életszerűen tartottad a telefont, nappal, természetes fényném vetted fel, oldalfény nélkül?
-
csorbajeno
veterán
válasz Litván Zongora #5930 üzenetére
Kb. 20GB-ot elvisz a rendszer, az a Rendszerfájlok, a másik 20-21GB pedig az alkalmazasok adatai. Valószínűleg sok nagy app van telepítve neki és nagyok a "lapozófájlok". 20+60+21=101GB, szóval még kb. 20GB-nak szabadon kellene lennie.
-
MrPetya19
addikt
válasz jotzo01 #5902 üzenetére
A vége nem a jelzések és hangok volt, hanem a rejtett értesítések menüpont.
Nekem pont itt jobb a leolvasó egyelőre, és tetszik hogy nem a home gombon van.
Ez is gyors, mint a htc, nekem még szokatlan a menü rendszere és az android 12 a 9 után. Ja meg folyton mellé nyomok csomó mindent, mivel majdnem minden ugyanoda esik mint htc-n, de csak majdnem.
Valaki használ itt google óra appot?
Nekem tök jól működik, kivéve hogy ébresztéskor nem villantja föl a kijelzőt. Ilyen problémával találkozott már valaki?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
aktív tag
válasz csorbajeno #5932 üzenetére
Köszi! És meg lehet valahogy szabadulni ettől, vagy legalább csökkenteni anélkül, hogy törölnénk az appokat?
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
PACSA75
őstag
válasz MrPetya19 #5933 üzenetére
Én is használtam a Google órát, az előző wear os es órám miatt. Valóban nem kapcsolt be a kijelző, ami akkor nem zavart, mert az órán állítottam le a jelzést. Erre a funkcióra volt szükségem, ezért is használtam, de ha csak telefonon használod, akkor nagyon zavaró, hogy nem villan a kijelző.
Amúgy neked miért nem felel meg a Samsung óra app? -
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Garanciajegyen mi ez a lekaparható nmhh-s adattörlő beváltó kód matrica ? Másnak is van rajta ?
-
slice14
veterán
válasz Csocsesz75 #5938 üzenetére
Erről lenne szó, de akiknek jó lenne, azoknak bonyolult a dolog szerintem.
Mindenkinek Boldog Új Évet!
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
csorbajeno
veterán
válasz Litván Zongora #5936 üzenetére
Újraindítás, Recovery módból egy Wipe cache, vagy az appokat méret szerint sorbarakva a nagyok adatait törölni, bár ez után újra be kell lépkedni az appokba. Legvégső esetben egy gyári visszaállítás, ami sok szemetet ki tud takarítani, bár az újrabelakás macerásabb lépés. Nyílván a gyári visszaállítás előtt érdemes biztonsági mentést csinálni a fotókról, videókról, telefonon tárolt zenékről, egyéb fontos dokumentumokról.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Litván Zongora #5930 üzenetére
Nekem is 25 GB az egyéb. Szerintem ne pörögj rajta, ki tudja, hogy mit, hogyan számolgat.
-
janosibaja
őstag
válasz csorbajeno #5931 üzenetére
BUÉK!
Az arcfelismerési panaszaimmal kapcsolatban rájöttem, hogy ha felemelem a telefont, benyomom a bekapcsológombot, akkor felismer és szépen felold.
Az eddigi telefonjaimon elég volt felemelni, ránézni és a nyitóoldalt megnyitotta az arcfelismerés: lehet, hogy a Samu ezt akarja, hogy nyomjuk közben a bekapcsológombot? Elég szamárság lenne.
Nektek, hogy old fel? Ránéztek és nyitóképernyő, vagy be kell nyomni a bekapcsológombot és azután old fel? Mit ronthatok el? Köszi! -
sgeza
veterán
válasz janosibaja #5942 üzenetére
Ez beállítás kérdése. Pontosan hogy is akarod? Lépésről lépésre.
-
csorbajeno
veterán
válasz janosibaja #5942 üzenetére
Én az arcfelismerést nem használom, az ujjlenyomat olvasó nekem 10/10 és mire előveszem már fel van oldva. De a Beállítások-Speciális funkciók->Kéz- és egyéb mozdulatoknál kapcsold be az Ébresztés felemeléssel funkciót. Akkor szerintem úgy fogja csinálni, ahogy te szeretnéd.
-
Karcub
senior tag
válasz mtekormend #5836 üzenetére
Semmi, akkor se jelenik meg.. de miért?
-
janosibaja
őstag
válasz csorbajeno #5944 üzenetére
Örök hálám! Pontosan azt csinálja a leírásod alapján, amit szeretnék!
-
janosibaja
őstag
Még egy kérdés: Nova launchert használ valaki? Okoz valami zavart? Teljesen lecseréli a felületet, vagy fölötte fut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest