Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz thomas92 #3640 üzenetére
A poén hogy ezt eddig nem is tudtam hogy létezik amíg nem írtad
Nálam ezt írja (igaz ultra). Milyen időközönként frissül?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Burt1793
veterán
válasz thomas92 #4793 üzenetére
Igen, amit még észrevettem, hogy spotifyon listában számokon lefelé gyors görgetéseknél nagyokat szaggat. Eddig ez se volt, de reméljük javítják. Sajnos megszokja a szem a smoothságot, utána ezek nagyon zavaróak. Teljesítmény módban is ezt csinálja. Cache-t töröltem. FR-t nem fogok csinálni. Recovery módba nem tudtam belépni, mindig bebootol az android, ott szoktam még cache-t törölni.
-
-
LÁZ
addikt
válasz thomas92 #6117 üzenetére
ah so, akkor ez sajna nem fix háttér ezek szerint , pedig bírnám dinamikusba pl színváltósba is nagyon, nem is értem miért nem csinálták még meg.
köszönöm.
ps. gondolom a '12-es' marad középen a verzió miatt, jobb lenne anélkül, de majd csak csinál vki egy dinamikusat belőle.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest