Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komi28
senior tag
Beállítottam a Noled apk-t (évek óta ezt használom)de sehogy sem akar működni az s21_el. Van valami ötlet, hogy mit és hol kellene beállítani még? Vagy esetleg másik hasonló alkalmazás van ami hasonlóan működik?
-
sgeza
veterán
Akinek szintén fura volt az elemek és betűk mérete, állítsa el a képernyő nagyítása csúszkát onnan, ahol most van, várja meg, hogy megtörténjen a változás, majd állítsa vissza (vagy oda, ahol szimpatikus a mérete).
Én a legkisebb értéken használom és használtam eddig. Viszont így tűnik, mintha a frissítéskor a méret visszaállt volna alapértelmezettre (vagy legalábbis nagyobbra, nem tudom igazából, hogy melyik az alapértelmezett méret), de a csúszka maradt ott ahol volt. Ezzel az ide-oda állítással mintha észhez tért volna. Szerintem most megint olyan, mint korábban volt.
Szóval nem a betűmérettel vagy a betűtípussal volt a gond. Azt is hagytam azon, amin korábban (közép alatt).[ Szerkesztve ]
-
Szuperhorcso
csendes tag
Nálam érezhetően kevesebbet bír az akksi most, de nem látni, mi meríti jobban.
-
PACSA75
őstag
válasz Szuperhorcso #4858 üzenetére
Szerintem egy verzió váltós frissítésnél újra fogja kalibrálni. Most az enyém is gyorsabban merül, de adok neki 1 hetet, mielőtt véleményezem.
-
Amos17
tag
Sziasztok,
Lejött az új főverzió, feltelepítettem. Gondoltam ma nyomok egy FR-t, előtte szokásosan a biztonsági mentéseket lefutattam. FR megvolt, állítanám vissza a dolgokat de a gugli drive-ból nem megy, nézem ezt a Google One-t, ott látszik a korábbi biztonsági mentésem de nem tudom visszatölteni mert olyan, mintha egy másik készülékről csináltam volna... Valaki találkozott már ezzel a problémával? Van valami megoldása rá?
Előre is köszi! -
csorbajeno
veterán
Nem, nekem szerencsére rendben visszatelepült, amit vissza akartam telepíteni, de mit szerettél volna visszarakni? A médiatartalmakat én mindig pendrivera mentem le, az appokat én telepítem, tisztán, szelektálva és amikor főverzió váltás van, akkor a beállításokat sem szoktam a mentésből visszaállítani, hanem én beállítom újra. És most is csak ez hozott megoldást a Gear S3 órávalvaló kapcsolódási hibára.
-
Amos17
tag
@#4861csorbajeno: pont az nálam a lényeg egy ilyen biztonsági mentésben, hogy nem kell minden egyes kis szarságot újra beálíltani hanem minden megy ugyanúgy, mint eddig. Vagyis mindent mentsen le és állítson helyre, fájlok, képek, beállítások, appok, hívásnapló, SMS, stb..
@#4862sgeza: nekem pont ez volt a gond, hogy nem dobta fel. Csak a Smart Switch volt de az ugye most nem releváns dolog. -
őstag
Próbálgatom a böngészőket. Kb. 1 éve tértem át Chrome-ra a Samsung browserről, de most jó eséllyel jövök vissza. Érzésre határozottan gyorsabb, döccenés kevesebb és adblocker is van, illetve egy - két hiányosságot, ami miatt anno váltottam, megoldottak.
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
Sziasztok,
S21-n meg volt a frissítés one ui 4-re , minde jó csak ha alulról felfelé suhintva felhozom az alkalmazásokat, akkor ott full fekete a háttér, nem teszi be a képet ami a háttér, és zárolt képenyőn van... ez bug, vagy feature?
Köszi
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
ShadowX
őstag
Úgy tűnik az SD verziós készülékek szívnak, ilyenre sem volt még példa.
-
tuborggreen
csendes tag
Sziasztok!
Megkérdeztem egy vodafone üzletben, hogy a készülék (Samsung Galaxy S21+ 5G DualSIM) független -e. Azt mondta a hölgy, hogy az 1-es sim az voda a sim 2 pedig független. Viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy az esim az független -e? Nem tudja valaki? Telekomos vagyok, de itt venném most meg, mert elromlott a készülékem és esimet használok már amióta van a Telekomnál. Egyszerűbb lenne, mint bemenni és kérni sim kártyát jelenleg számomra. -
MadMancs
veterán
válasz tuborggreen #4870 üzenetére
Teljesen független S21 széria. Még csak nem is VDH hanem XEH szoftverrel.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Nick Beam
kezdő
válasz tuborggreen #4872 üzenetére
Nem tudták. Vodától van az enyém is, totál független és XEH-s, ahogy a fórumtárs is írta.
-
törölt tag
válasz tuborggreen #4872 üzenetére
Vagy nem akarják tudni/ködösítenek. Évek óta függetlent árul mindenki (szerencsére).
-
ShadowX
őstag
válasz Nick Beam #4873 üzenetére
Dark mode-ra konvertálás nagyon jó benne.
Quick start page remek, amit a Chrome évek óta nem akar tudni...pl, hogy kitűzöm a kedvenc oldalaimat a kezdőképernyőre (nem a telefonéra, hanem a böngésző nyitólapjára).
Van ad block, többféle is.Talán ezek miatt jobb, mint a Chrome, de a Chrome sem rossz.
-
Multi13
tag
Sziasztok
Feltettem én is ezt a csoda frissítést. Nálam részben minden rendben, sőt mintha még jobban reagálna a mobil, watch 4-el is jól kommunikál, akku idő sem romlott, viszont az a korábbi hiba, amiről a kezdetekben sokat beszéltünk az most nálam is előjött. Ez pedig a 4G eldobálása. Konkrétan ahol eddig semmi ilyen problémán nem volt (pl. lakáson belül), ott is folyamat random szerűen átvált 4G+-ról, H+-ra vagy sima 3G-re. Ezzel kapcsolatosan van vkinek vmi ötlete? Igazából nem zavarna a dolog, csak az a fura, hogy amikor pl. átmegy H+-ra vagy 3G-re, akkor ezeken a kapcsolati formákon szinte semmilyen internet elérésem nincs. Azt várnám, hogy max lassabb lesz, de olyan mint ha teljesen megszűnne az adatkapcsolat. Mindezt úgy teszi, hogy amúgy full térerős 4G-m van (teló az asztalon) és egyszercsak elkezd váltogatni.Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
Damage401
senior tag
válasz Multi13 #4879 üzenetére
Szia, neked sima s21 van? Gondolkodom a valtason, de ez a térerő gond aggaszt, úgyhogy Telekom-os vagyok
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
ShadowX
őstag
válasz csorbajeno #4884 üzenetére
Dehogy engedi.
Ez egy ablak, aminek a címe a Beállítás háttérképként.
3 opció van benne, kezdő, tárolt képernyők vagy mindkettő. -
őstag
Pro-kontra. Nekem most sokkal simábbnak tűnik, és a jobb oldali scroll sávot is szeretem, az adblockerről nem is beszélve. A leírása szerint optimalizálták saját készülékeikre.
Nem tudom, hogy a Samsung browserre ez mennyire értendő, de a security-sek szerint érdemes olyan cég böngészőjét valsztani, amelyik nagy tapasztalattal van róla, és nem csak egy telefon kedvéért készítette,tehát ez alapján viszont inkább chrome.
Én most valószínűleg maradok a Samsungnál, mert eddig sem zavartak a mikro röccenések a rendszerben, de mióta ezt használom, nagyon folyékony az egész élmény."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Multi13
tag
válasz Damage401 #4882 üzenetére
Igen sima S21 5G és a fő SIM az Telenor. Viszont a 11-es droiddal nem volt ilyen gondom, csak a 12-vel. Már szinte mindent kipróbáltam (hálózat reset, szolgáltatóti konfigurációk újratelepítése stb.) már csak az FR lenne vissza, de azt egyelőre még nem akarom. Bízom benne h hamar jön majd egy update, mert ez a hálózat "ingadozás" tuti szoftveres hiba, mivel csak a 12-es frissítés óta ilyen.
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
thomas92
aktív tag
Én is a Samsung böngészőt használom jó ideje, jobban bejött, mint a Chrome mobilon.
Tök jó a reklámblokkoló, a sötét mód. Szerintem is simább a működése. Jobban kezreállnak a gombok, pl. megosztás, keresés az oldalon, vagy akár az új lap. Szerintem testreszabhatóbb, pl. görgetősáv, ugrás az oldal tetejére/aljára
A Chrome előnye egyedül a laptoppal való szinkronizálás volt nekem. -
dongasre
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és az egyik jelölt egy s21 plus a másik egy Oneplus 9 pro. Van olyan aki esetleg le beszélne a samuról? Oneplus 9 Pro-ról érkezett vagy tért át rá valaki a csoportból? Szívesen fogadok bármilyen tanácsot. (Xiaomi mi 8at váltanám már le)SM s21+
-
nVIPER
senior tag
válasz dongasre #4893 üzenetére
Szia,
Sokat filóztam anno, hogy lecseréljem az S21-et OP 9 pro-ra, kb. 3 hét hezitálás után elengedtem a dolgot. Túlmelegedő proci, nyári melegben szinte használhatatlan videófelvétel a hevülés miatt. Több bug is jellemezte akkor a szofvert, pedig a oxigenOS nem erről volt híres. Szerintem az a cég árnyéka régi önmagának. Az S21-el kapsz egy bugmentes, atomstabil, jó képeket készítő telefont és végre az exynos proci se egy eldobandó dolog. Sztem korrekt cucc, de hozzáteszem: "szerintem!"[ Szerkesztve ]
-
Karcub
senior tag
Helló! Nektek szokott olyat csinálni, hogy eldobja a térerőt, csak teker-teker de nem tölt be semmit, se YouTube se Chrome meg hasonlók amik netet használnak, sokszor csak H van a 4G helyett, mindegy hogy Telenor vagy Telekom.
-
ozeviktor92
tag
Android 12 frissítés óta nekem is előjött ez a rettenetesen bosszantó hiba. Random eldobja a 4g-t és abszolút nincs internet, sőt mi több ha épp hívásban vagyok akkor megszakad a vonal.Pár másodperc múlva pedig újra négy pálcikával 4g+ vagy 5G. Ezt így kb félóránként eljátssza a telefon....
Frissítés óta többször jött sms hogy volt nem fogadott hívásom, telefon persze nem jelezte, gondolom ez is összefügg a hibával.
Remélem frissítéssel orvosolni fogják mert így kb. használhatatlan lett a másfél hónapos készülékem.
FR megvolt, nem segített. -
slice14
veterán
Sziasztok! A napokban jön egy Galaxy S21 hozzám, egy Oneplus 7T-t vált. Arra lennék kíváncsi hogy a Telekom és Digi VoLTE hogy muzsikál? Javították már a korábbi problémákat? Mind a kettő szolgáltatás fizikai SIM-el lenne használva. Valamin amig nem veszek egy samu töltőt, addig biztonságban használhatom a Oneplus 30 Watt-os Warp töltőjét és adatkábelét töltéshez?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest