- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
"Ez az oldal nem, mivel ennek a szelen van valamennyi ures terulet a széleken."
Pont úgy, ahogy az összes többi weboldalon, rendes mobilnézetben.
"Facebook messenger ertesites pont szelere esik, a kis profilkep fele görbe volt"
Nem a fele ugyan, de igen, a chatfej valóban görbül. Talán ez az egyetlen ilyen értesítés, a hagyományos push értesítők nyilván nem görbülnek. Értesítésekre általánosítani kár ez alapján.
Ez egy designelem, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Nyilván nem tetszik mindenkinek, nincs olyan design ami mindenkinek bejön. Én speciel nem szívesen vennék sík kijelzőset amíg tehetem, több mint 3 év edge használat után. Nem is tetszik a trend, hogy eltűnőben van.
Ez egy alternatíva azok számára akiknek erre igénye van, sík kijelzősekből van bőven. -
<Lacy85>
addikt
Utánad már írták. Nem görbül semmi a széleken, mert a tartalom csak a hajlításig ér. Menüben, böngészőben, meg úgy általában az appok 95%-ában.
De ha nem tetszik, akkor nyilván mást kell venni.
Rengeteg ember van így vele. Én mondjuk sajnálom, hogy eltűnőben van. A szolid lekerekítés nekem nagyon bejön.
S7 Edge-en nekem is sok volt, de az S8, Note 9 féle nagyon el lett találva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest