Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

NoahM junior tag válasz  fogtunder

üzenetére fogtunder

üzenetéreAz én környezetemben kb az emberek 90 százalékának iPhoneja van, és nem sznobság miatt hanem mert egyszerűbb. Ez egy spirál szerintem, minél többnek az van annál jobban magába zár, és nehéz kitörni. pl Samsungon hogy lehet adat alapon?Munkám miatt sokszor küldök képet és iphoneon ez nagyon jo felbontásban van, de úgy tudom hogy a Samsung csak 300kb-ig küld MMSt nem? Remélem rosszul tudtam  Egyébként nektek kb mennyi SoT jön ki, egy normál nap nem gond? Egyébként nektek kb mennyi SoT jön ki, egy normál nap nem gond?
 Ami miatt vonzónak találom: AOD, USB-C, mindenféle töltés lehetőségek és a brutális kijelző notch nélkül és nagyrészt a 120hz.
 Kb 12 éve hobbim a telefon, idáig nem irogattam ide mert nem keresem a konfliktust senkivel, de most van időm is meg célom is    
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként nektek kb mennyi SoT jön ki, egy normál nap nem gond?
 Egyébként nektek kb mennyi SoT jön ki, egy normál nap nem gond?