Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz Sigma7 #21869 üzenetére
Szeretném rögzíteni, hogy nem az S10-zel akarok trollkodni az S10 topicban. Csak már vettünk egy S10+ -t, s lehangol, hogy a vele készített képek gyengébbeknek tűnnek, mint a régi S7 Edge-é, vagy a jelenlegi, lecserélni gondolt Huawei P20 Pro-mé. De nem tűnik jobbnak az S10Plus.
Nagyjából ugyanabban a szögben, ugyanabban a megvilágításban, mindenféle állítgatás nélkül automata üzemmódban készítettünk három képet. (Én is szeretek vacakolni a Pro módokban, de van amikor nincs idő ilyesmire, hanem exponálni kell, ezek azt a szitut akarják szimulálni. Exponálunk és kész.)
A Huawei P20 Pro képe (6-ról lerongálva 1,4 mega alá, mert másként nem engedte feltölteni a mobilarena):
Az S7 Edge:
Az S10+ képe:
Látom én, hogy a Huawei túlszaturált, de megjegyzem, elég intenzív fényben voltak a valóságban is. Az S7-es valóságosabb és nekem a leggyengébbnek az S10+ látszik. Halvány, élettelen a kép.
Nagyon örülnék, ha valaki megmondaná, mit kell/lehet állítani az S10+ -on ahhoz, hogy jobb legyen , merthogy a kamera első benyomásaitól eltekintve amúgy baromira bejön, nagyon szép ez a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Android játékok topikja
- Ingyenes parkolást!!!!
- Meditáció
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest