- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy tud e valaki megoldást arra, hogy kikapcsoljam valahogy azt a kur.... 2 lépcsős azonosítást és bejelentkezzek a fiókba.
Samsung szerviz nem tud 2 lépcsős azonosítást levenni!!!!Akkor mi mit tudunk csinálni? Csak olyan megoldást tudunk mi is, ami minimum szürke zóna. És emiatt senki nem kockáztatja a ban-t. De tegyük fel, valaki ír rá megoldást, és utána ezzel törik fel mások, vagy éppen a te telefonodat. Örülnél neki?
Ha az ügyfélszolgálat megoldja, annak örülj. Csak akkor miért nem velük kezdted?
-
jano_77
nagyúr
Hát még én sem ismertem ki magam, ez volt talán az egyik a kevésből, amit magam találtam meg
Kicsit OFF, sorry érte, de a topikja nem nagyon pörög:
ha jól olvastam, akkor a YT Prémium tagsággal le lehet tölteni a videókat, zenéket a gépre vagy telefonra és később akár OFFLINE is meg lehet nézni, hallgatni őket!? Benéztem vmit, mert nem találok ilyen lehetőséget, hogy letöltés!? Használja itt vki a YT Prémiumot?(#8087) Almonen: olvasva a problémákat, amiket okozott, NEM is baj.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest