Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Hát még én sem ismertem ki magam, ez volt talán az egyik a kevésből, amit magam találtam meg
Kicsit OFF, sorry érte, de a topikja nem nagyon pörög:
ha jól olvastam, akkor a YT Prémium tagsággal le lehet tölteni a videókat, zenéket a gépre vagy telefonra és később akár OFFLINE is meg lehet nézni, hallgatni őket!? Benéztem vmit, mert nem találok ilyen lehetőséget, hogy letöltés!? Használja itt vki a YT Prémiumot?(#8087) Almonen: olvasva a problémákat, amiket okozott, NEM is baj.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
-
Nem magamból indulok ki, de egy nyilvános fórumon segítséget kérni egy telefon feltöréséhez, minimum gyanús.
Ha te vetted a telefont, akkor a számlával elsétálsz egy Samsung szervizbe és ott megoldják. Ahhoz meg nem kell a fórum.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy tud e valaki megoldást arra, hogy kikapcsoljam valahogy azt a kur.... 2 lépcsős azonosítást és bejelentkezzek a fiókba.
Samsung szerviz nem tud 2 lépcsős azonosítást levenni!!!!Akkor mi mit tudunk csinálni? Csak olyan megoldást tudunk mi is, ami minimum szürke zóna. És emiatt senki nem kockáztatja a ban-t. De tegyük fel, valaki ír rá megoldást, és utána ezzel törik fel mások, vagy éppen a te telefonodat. Örülnél neki?
Ha az ügyfélszolgálat megoldja, annak örülj. Csak akkor miért nem velük kezdted?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest