- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #19578 üzenetére
De van helyette valami más, csak nem jut eszembe a neve. Fent van a gépemen talán, de most nincs előttem.
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #19544 üzenetére
Ez az AODnotify
-
sgeza
veterán
válasz
Hawaii2249 #19539 üzenetére
Hát pedig akkor tényleg benne kellene lennie, hacsaknem a gyárban maradt ki, ami elvileg szintén előfordulhat, bármennyire is kicsi az esélye.
-
sgeza
veterán
válasz
Hawaii2249 #19537 üzenetére
Nem tűnt kibontottnak a doboz? Lehet, hogy egy valaki által 14 napon belül visszaküldött példányt kaptál, és ő esetleg kivette belőle?
Csak tedd azért szóvá, ha használnád! De azért előtte nézd át a földet, elég sunyin ki tudnak pottyanni a dolgok! -
sgeza
veterán
válasz
Hawaii2249 #19532 üzenetére
Van hozzá pót harang! A feltekert kábele között van a kis papír tokban. Nem lehet, hogy csak nem vetted észre? Jól el van dugva.
-
sgeza
veterán
Ez a pálcikás dolog miért ennyire fontos? Ez egy dimenzió nélküli valami, ami egyáltalán nem jelent semmit egészen addig, amíg nem tudni tényleges fizikai értéket mögötte (jó, a semminél több, de nem sok). Miből gondoljátok, hogy az egyiken 4 pálcika pont azt jelenti, mint a másikon? A tapasztalat már más kérdés, hogy az egyikkel lehet telefonálni ott, ahol a másikkal nem (azonos szolgáltató esetén). És az esetben még mindig kérdés, hogy mi az oka? Ha azért alacsonyabb az egyik teljesítménye, mert így alatta van az egészségügyi határnak, akkor ez nem biztos, hogy baj. Megint más kérdés, hogy ki állapítja meg az egészségügyi határt, és az hogyan is alakul az egyéb paraméterek függvényében. De ez már más kérdés.
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #19510 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy a beállításokban található első lehetőség éppen ez.
-
sgeza
veterán
válasz
KunEmber #19481 üzenetére
Olyan biztos nincs, hogy egy használt készülékre 1 év jótállást kell vállalni. Még abban sem vagyok biztos, hogy kell egyáltalán.
Szerk.: meg is van.
"A kötelező jótállás nem vonatkozik használt termékekre."
Jellemzően plusz pénzért kínál ilyen esetekben a bolt 3, 6, stb. havi jótállást (ha egyáltalán azt, és nem szavatosságot). -
sgeza
veterán
válasz
marquuard #19467 üzenetére
Szerintem nem reális, bár műszakilag el tudok olyat képzelni, hogy a többi pixelt hozzá kalibrálják a gyengébben üzemelő ("beégett") pixelekhez. Tehát újra homogénné teszik a kijelzőt. Bár szerintem így az egész gyengébb kellene, hogy legyen, ergo én nem örülnék, ha így akarnák "javítani".
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #19116 üzenetére
Ez így van. Engem sem érdekel feltétlenül direkt módon, de ha valamilyen rendellenesség állna fenn, akkor saját magadhoz valamennyire lehet ez alapján viszonyítanod.
-
sgeza
veterán
Szerintem a leggyorsabb talán úgy szedheted le (hacsak nem találni valamilyen csoportos megoldást), hogy pc-n böngészőben megnyitod a kapcsolatok lehetőséget (én a régi nézetet szeretem jobban, tehát abban néztem), majd itt ráállsz az első névjegy csillagára. Innentől csak kattintani kell. Amelyikről leveszed a csillagot, az el is tűnik a csillagos listából, tehát a második lép a helyébe és így tovább. Ha menő akarsz lenni, csinálsz egy scriptet, ami mondjuk 1-2mp-enként kattint egyet, és otthagyod.
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #19088 üzenetére
Ha egy névjegy a készüléken van, és nincs társítva a Google fiókhoz, akkor oda nem fogja szinkronizálni. Előbb át kell oda helyezni! Hiába kapcsolod be a Google szinkront.
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #19084 üzenetére
Tehát akkor át is teszi egyúttal oda? Mert ez önmagában még nem feltétlenül kellene, hogy azt jelentse. De lehet, hogy így van, sosem néztem. Én eleve a Google fiókban tárolom.
Na most mégegyszer elolvasva, amit írtál, az csak annyit kapcsol be (ami egyébként alapból be van), hogy szinkronizálja-e a Google névjegyeket ide-oda. Viszont a készüléken lévő névjegyeket előbb át kell rendelni a Google fiókhoz! -
sgeza
veterán
válasz
daddy53 #19080 üzenetére
Nem kell egyenként. Ha a készülékben nincs ilyen lehetőség (sosem néztem), akkor exportálod vcf-be, azt pedig mondjuk PC-n böngészőben importálod a Google címtárba. Ezekután már csak arra kell mindig figyelned, hogy minden új névjegyet a Google fiókodhoz ments!
(SIM-re áttenni??? Még a kérdést sem értettem! 2020-at írunk!)
Most nézem, hogy a névjegyek kezelésénél van olyan, hogy áthelyezés. Forrásnak megadod a telefont, célnak pedig a Google fiókot. Ha azt ott esetleg nem ajánlja fel, akkor export ki, majd import a Google fiókba. Ha ekkor sem ajánlja fel a Google fiókot, akkor ideiglenesen tedd fel a Google címtár alkalmazást, azzal ezen lépések valamelyikét biztosan meg tudod csinálni!
-
sgeza
veterán
válasz
cultfeca #19055 üzenetére
A Google play szolgáltatások mindig megy a háttérben, ez a dolga, de ez nem jelenti azt, hogy szívja az akksit. Ez nem készülékfüggő, maximum más gyártók másképp jelenítik meg a használatát. Én nem látom a képen egyébként, hogy 17 percet ment, illetve, hogy 0-t a háttérben. Ellenben az egyiken 3, a másikon 3,9%-ot fogyasztott. Ezzel mi a baj?
-
sgeza
veterán
válasz
cultfeca #19047 üzenetére
De akkor miért gyanús? Nem biztos, hogy emiatt van, csak egy ötlet volt. Ha itt kinyomod a kapcsolót, akkor nem fog automatikusan szinkronizálni. Ha használod, ne kapcsold ki!
Jobb felül három pötty - Szinkronizálás most. Ha ez szépen lefut, nem maradnak körbe nyilak, és a végén ugyanúgy a Szinkronizálás most lehetőséget látod újra, nem pedig a leállítást, akkor vélhetően itt nincs gond. -
sgeza
veterán
válasz
cultfeca #19041 üzenetére
Google+ van még? Az nem szűnt meg?
Az lehet gyanús, ami mellől nem tűnik el a szinkronizálást szimbolizáló körbe nyilacska. Az ilyet kapcsold ki, majd vissza! Google keep esetén töröld a keep alkalmazás adatait! Nekem az szarakodott, és csak így javult meg. A te esetedben esetleg próbáld ezt meg a naptárral!
-
sgeza
veterán
válasz
Zooliegsm #19032 üzenetére
A Google fotókban is működik a törlés, ha abban végzed el!
Mi a baj a FolderSync megoldással? Szerintem halál egyszerű a használata. De persze, ha nem akarod, azt is megértem.
Ha a Google Drive-ot használnád, akkor használd a Google fotókat, és csak azt! Viszont ez nincs összegyógyulva például a fényképezőgép alkalmazással, tehát ha csinálsz egy képet, onnan egyből megjelenítve, majd rövidesen törölve, az nem a Google fotókkal történik meg, miközben az már szinte biztos, hogy szinkronizálta. Tehát a probléma újfent előjön. Amelyik a leginkább tetszene neked, az a Samsung gyári megoldása. Tehát a Samsung galéria. Viszont az csak a Samsung felhőbe ment. Ezek fényében döntsd el, hogy melyik a szimpatikus. Szerintem a FolderSync. -
sgeza
veterán
válasz
Zooliegsm #19026 üzenetére
Az iOS-nél is pont ugyanúgy van, mint itt. Csak ott nem használsz másik képnézegetőt. Tehát mindent abban csinálsz. Ha csak és kizárólag a Samsung galériát használod, csak abban kezeled a képeid, és a Samsug felhőbe mentesz, VAGY csak a Google fotók alkalmazást használod a képkezelésre, és a Google felhőbe mentesz, akkor nem merül fel a felvetett probléma.
Itt viszont sokkal bővebbek a lehetőségeid, ezért fordulhat elő az, hogy a Google fotókkal biztonsági mentett képeidet más alkalmazással törölve nem kerülnek törlésre a Google felhőből. Ezért ezek a felhőből nem törölt képek megjelenítésre fognak kerülni a google fotókan.mSchumi87-nek is:
Amit én használok nem egy különleges dolog, csak éppen egy épeszű, gyakorlatilag minden igényt kielégítő konfigurálhatósággal rendelkező szinkronizáló alkalmazás. Rengeteg protokollt és felhő tárhelyet ismer, tehát szinte bárhova menthetők vele a szükséges adatok bármilyen szempont szerint. Több szinkronizálási beállítást is meg lehet adni, illetve bármilyen szűrési eljárás is megadható. Lehet kézzel vagy ütemezve is szinkronizálni természetesen.Én még nem találtam benne olyan reálisan elvárható opciót, amit ne tudna. Érdemes kipróbálni! Számomra annyira tökéletes, hogy én megvettem a PRO változatot. Szerintem megéri az árát.
Ahogy én használom: a komplett belső tárhelyet (rejtett fájlokkal együtt) időnként szinkronizálom az itthoni fájl szerverre, valamint csak a DCIM könyvtárat, tehát a képeket, videókat mentem a Google Drive-ra is (ezt azért csináltam külön is meg, hogy útközben is tudjam menteni, illetve így mégegy helyen megvannak a biztonság kedvéért). Én úgy állítottam be, hogy a törléseket is szinkronizálja, de igény szerint bárhogy lehet. Bár neked pont ez a lényeg, hogy teljes szinkronban tartsa.
Ez az alkalmazás a FolderSync (illetve annak PRO változata). -
sgeza
veterán
válasz
Protezis #19020 üzenetére
Ez most csak megfogalmazásbeli kérdés szerintem. Tudja, hogy letörölted, hiszen tudja, hogy nincs ott. Persze lehet, hogy programozási szempontból másképp kezelendő, de nem is ez a lényeg, hanem a végeredmény: az, hogy még csak opcióként sincs benne, hogy a törlést akarom-e szinkronizálni.
Nekem az a bajom ezekkel (dropbox, onedrive, Google drive vagy bármelyik), amiknek saját úgymond képmentési funkciójuk van, hogy csak és kizárólag egy ömlesztett feltöltést végeznek.
Én használok egyébként erre egy sokkal értelmesebb megoldást, mindjárt meg is írom a kollégának, hátha érdekli ez az opció. -
sgeza
veterán
válasz
Protezis #19018 üzenetére
De tudja, csak nem foglalkozik vele. A törlést nem szinkronizálja át. Csak sima feltöltést végez, semmi konfigurálhatóság nincs benne. Épp ez a gondom az ilyen mentésekkel, hogy használhatatlanok.
Csak a mentést végző saját alkalmazásban törölve az adott képet törli a tárhelyről is (legalábbis kínálja fel az opciót).
És igen, a mentést is ömlesztve végzi, nincs könyvtárazás. -
sgeza
veterán
válasz
Zooliegsm #19007 üzenetére
Nem jó a logikai megközelítés. A kép nem az egyik vagy másik alkalmazásban van, hanem a telefon tárhelyén, ezek az alkalmazások pedig a tárhelyén lévő képeket, fotókat jelenítik meg. Nem az egyikből vagy másikból törlöd, hanem a tárhelyről. Nincs mit szinkronizálni ezen az alkalmazások között. Bármelyikkel törlöd (vagy akár egyéb fájlkezelővel), az törlésre kerül a tárhelyről.
A te problémád onnan ered, hogy feltételezhetően használod a Google képekre vonatkozó biztonsági mentési lehetőségét. Tehát az adott képet már mentette Google, viszont ha te nem a Google fotók alkalmazáson belül végzed el a törlést, akkor a Google felhő tárhelyén továbbra is meglesz, habár a telefon tárhelyéről törölted. A Google fotók alkalmazásban azért látod a törölt képet, mert az megjeleníti a felhőn tárolt képeket is (tehát valójában te ilyenkor azt látod). Ezt egyébként az adatai között ilyenkor látod is, hogy egyébként az a kép hol is van pontosan.
A kérdés, hogy te mit szeretnél pontosan. Akarod például használni a Google saját képmentési lehetőségét? -
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #18978 üzenetére
Ilyenkor azt lehet még, hogy az alkalmazások listában átváltasz megjelenítés méret szerintire, és megnézed, melyiknek a legnagyobb. Nem feltétlenül van így, de elképzelhető, hogy ez a 30GB a File Guardian által foglalt méretbe beleszamolásra került volna (amennyiben a "/data/data/saját könyvtár" helyre pakolja át a törölt dolgokat). Ha itt nem, akkor következő lépésként a belső tárhely Android könyvtárát kell megnézni, sokmindent oda parkolnak az alkalmazások. Azt nagyon egyszerűen Totalcommanderrel például meg tudod tenni, de nyilván sok más fájlkezelő is alkalmas a feladatra. A lényeg, hogy a rejtett fájlok is megjelenítésre kerüljenek! Harmadik lépésként az egész belső tárhelyet érdemes megvizsgálni, hogy nem tette-e oda valami külön könyvtárba a dolgokat. Erre szintén az előbb említett módszer alkalmas. A három közül valamelyiknél kibukik a dolog! Ha kíváncsi vagy rá, érdemes kipróbálni, hogy konkrétan ennél a File Guardianos esetnél melyikkel derült volna ki, ha ebből az irányból indulsz el!
-
sgeza
veterán
válasz
prannk #18971 üzenetére
Akkor most szerintem jól vagy. Ha jön frissítés, meg fogod kapni.
De továbbra is: nem XEH romot tettél fel, mert olyan nincs. XEH kóddal kérted le a független OXM firmware-t.
Mivel neked egyébként most BTU a kódod, ezért ahhoz, hogy kapj OTÁ-n frissítést, olyan kiadáson kell lenned, amit a BTU régióban kiadtak. S jelenlegi 10-est mindegyik régióban kiadták, így annak ellenére, hogy XEH kóddal kérted le, nem követtél el hibát, mert ugyanaz jött volna le BTU kóddal is.
A jövőben egyébként két lehetőséged van: mindig megvárod az OTA frissítést, amíg kiadják a BTU régióban, és nem szórakozol vele, hanem mindig csak így teszed fel, VAGY türelmetlen vagy, és amint kijön valamelyik régióban az első OXM frissítés, azzal a CSC kóddal letöltöd, és ráteszed odinnal, home_csc-vel. Ez utóbbi esetben nem kell foglalkoznod, hogy egyébként kiadják-e a BTU régióban, mert ugye kit érdekel? Úgyis mindig felteszed odinnal, tehát nem baj, ha esetenként olyan kiadást is felteszel, ami nem jön ki BTU régión, ahonnan egyébként nem jönne OTA frissítés. -
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #18968 üzenetére
Mit jelent az, hogy meglettek? Mit töröltél? És hova lettek? Én, ha Totalcommanderrel törlök valamit, az törlésre kerül. Nincs semmilyen kuka, ezért kérdem. Kíváncsi vagyok a körülményekre.
Szerk.: Na most nézem, mi ez a File Guardian. Neked ez előtte is fent volt, ugye? Ennek pont ez a feladata, ha jól értem. Egyfajta kukaként (is?) szolgál. Ha valamit valahol törölsz, ennek segítségével az még valahol tárolódik. Így persze, hogy ebben (ezzel) a File Guardiannal látod csak. Van egy olyan beállítása, hogy Auto delete. Gondolom ez vonatkozna arra, hogy mennyi idő után törölje véglegesen. Ha ezt offra állítod, gondolom nem funkciónál a kuka mód.
-
sgeza
veterán
válasz
matyi012345 #18955 üzenetére
Azzal simán megy.
-
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #18946 üzenetére
A CRO nem tud BTU-ra váltani, mert az szolgáltatói. Tuti, hogy valaki feltette a függetlent!
Ilyen az eleve független rommal rendelkező készülékek esetén fordulhat elő: mondjuk itthon megveszi valaki a magyar piacra szánt xeh eredetű készüléket, de mondjuk egy angol SIM-et tesz bele. Így lehet BTU/BTU,XEH/XEH. Ez ugyanaz az eset lenne, amit az elejétől fogva írok, illetve amit te is írtál most frissítési probléma forrásaként. -
sgeza
veterán
válasz
d.tiborz #18945 üzenetére
Nem ismerem a körülményeket, ezért is írtam, hogy csak feltételezés. De az kétségtelen, hogy a különböző telefonos/számítástechnikai boltokban kaphatók olyan készülékek, amik nem a hivatalos magyarországi nagykertől származnak, így adott esetben nem is él rájuk itthon a Samsung garanciája.
De az tuti, hogy ez nem magyar, mivel CRO a vége a kódnak.
Egyébként ez a horvát T-Mobile:
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10/firmware/SM-G973F/CRO/ -
sgeza
veterán
válasz
matyi012345 #18943 üzenetére
Minden olyanban, aminek nem fém a hátlapja, és lehetőség szerint minél vékonyabb. Mondjuk ez utóbbi szempontból lehet releváns a kérdésed, de inkább fordítsuk meg: milyen tokot tennél rá? Ha sima klasszikus változatot (szilikon, stb.), amit általában használnak az emberek, azzal biztos nem lesz gond.
-
-
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #18937 üzenetére
Az a különbség csak a mértékegységek különböző jelzésmódjából ered (1024 kontra 1000-es váltószám), szerintem azon nem kell fennakadni. Viszont az mégiscsak fura, ami az eredeti kérdés problémája. Nem lehet, hogy mégis elnéztél valamit, és csak egy kisebb fájlt töröltél?
Másolj rá egy nagyobb fájlt, nézd meg a méretet, hogy változott-e, aztán töröld le! Csak úgy próbaképpen. -
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #18929 üzenetére
Nem kell újrahúznia, és nem is fog a CSC megváltozni. A telekomos S10-ek a független rommal valamiért csak BTU-ra hajlandóak beállni, nem fog tudni változást elérni (hacsak nem próbálja ki azt, amit régebben már javasoltam másoknak is próbaképpen). Szóval nem kell tennie semmi mást, mint az aktuális függetlent feltenni home_csc-vel. Praktikusan BTU kóddal célszerű lekérni, hogy biztosan olyan időbeli kiadás kerüljön fel, ami a BTU régióban is kiadásra került. Most egyébként tök mindegy, melyikkel tölti le, mert az aktuális frissítés mindegyiknél kijött.
-
sgeza
veterán
válasz
telefonmágus #18926 üzenetére
Akkor nem értetted amit írtam. Olvasd el mégegyszer figyelmesen!
Maga a csoport ugyanaz. OXM független rom mindkettő. Olyan előfordulhat, hogy egy-egy régióban kihagynak egy adott időben kiadott verziót. De ettől még ugyanaz a két rom értsd már meg! Tehát például megnézed a mostani állapotot, és egyezik a kettő:https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10/firmware/SM-G973F/BTU/download/G973FXXU3BSKO/304641/
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10/firmware/SM-G973F/XEH/download/G973FXXU3BSKO/305546/
A CSC kód NEM a letöltött romtól függ értsd meg! Tök mindegy, BTU vagy XEH kóddal töltöd, ugyanazt az OXM független csoportot töltöd le, ami tartalmaz sok független CSC kódot (DBT, XEH, BTU, stb.).
A SIM kártyán múlik, hogy mire áll be a CSC kód!A kolléga esete egy kivételes helyzet, mert a telekomos sima S10 valamilyen rejtélyes okból nem akar beállni XEH-re, kizárólag BTU-ra!
De fogd fel végre, hogy maga a BTU, XEH, DBT romok ugyanazok! Max kimarad egy-két kiadás valamelyiknél.
De bármelyik kóddal kéred le az adott firmware-t, csak egy független OXM rom jön le, ami után majd a SIM kártyád dönti el, hogy mire áll be a CSC kód.Felejtsétek már el, hogy XEH romot töltöttem le, meg BTU romot töltöttem le, mert nincs külön DBT, külön BTU, külön XEH, külön XEF, stb. rom!
A problémája annyi, hogy BTU-ra állt be a készülék a letöltött FÜGGETLEN ROM felrakása után, amelyik kiadást feltehetően pont a BTU régióban nem adtak ki. Nyilvánvaló, ha előre tudja, hogy BTU-ra fog beállni, és BTU kóddal kéri le a romot, akkor egy olyan időbeli kiadású FÜGGETLEN ROM jön le (ami ugyebár tartalmazza a sok-sok független CSC kódot), amelyik ki lett adva a BTU régióban is. Ez esetben természetesen kapott volna OTA frissítést. De nem azért, mert BTU vagy XEH romot tölt le, hanem azért, mert azzal, kóddal kéri le, amelyikre utólag beáll a CSC kód, is onnan biztosan kap otát. De mégegyszer: normál esetben SIM kártya dönti el a CSC kódot!
-
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #18923 üzenetére
Az első mondatoddal azért vitatkoznék!
Én ezt írtam. Nem nagyrészt, hanem konkrétan. Egyébként az nem volt téma, hogy miért lett BTU. Az egy kiindulási állapot volt, a kérdés pedig az, hogy miért nem frissít. Egyébként szerintem így kapta a boltban.
De egyébként nem XEH-et tett fel, hanem függetlent! Nincs XEH rom. A BTU és XEH kóddal letölthető firmware ugyanaz. -
sgeza
veterán
válasz
telefonmágus #18921 üzenetére
Most ezt folytathatjuk az idők végezetéig, amíg nem ismered, hogy miként alakulnak a rom verziók. Azért nem kap, amit írtam.
Nézd meg, mi a legfrissebb xeh és btu verzió! Egyeztesd az azonosítójukat, a kiadás dátumát és a fájlnevüket! Mind egyezni fog! Ha még ezekután is kételkedsz, töltsd le "mindkettőt", és hasonlítsd össze a két fájlt mondjuk Totalcommanderrel! Ez is egyezést fog mutatni!Szerk.: A sammobile által írt kiadás dátumát ne nézd, pont az, amiben eltérnek, de a fájl létrehozásának dátuma azonos! Ugyanaz kerül kiadásra, csak néhány nap eltéréssel.
-
sgeza
veterán
válasz
telefonmágus #18919 üzenetére
Ugyanaz, nézz utána! A csc kód nem a firmware verziója.
-
sgeza
veterán
válasz
telefonmágus #18917 üzenetére
A btu és xeh tökéletesen ugyanaz. Ugyanaz a fájl jön le.
Azért nem jön neki, amit fentebb írtam.Nincs olyan, hogy XEH meg BTU rom!
-
sgeza
veterán
A kolléga nem fogalmazott pontosan. Nincs olyan, hogy BTU rom. Van egy független csoport, amihez sok csc tartozik. Ugyanaz a rom a xeh és a btu is!
Viszont nehogy sammobile-ról töltsd, az hulladék! A samfirm vagy friya tökéletes erre! Alapvetően teljesen mindegy, hogy BTU vagy XEH kóddal töltöd, ugyanaz jön le!
Egy esetben lehet kiadásbeli eltérés, ha mondjuk az egyik régióban az adott kiadás nem jelenik meg valamiért (kihagyja). Ilyen lehet a te eseted is. Felkerült a független firmware, de egy olyan időbeli kiadás, ami a btu régióban pont nem került kiadásra. Maga a fő "vonal" ugyanaz, tehát már a következő frissítés bizonyosan kijött a btu régióra is. Viszont mivel otán relatív frissítés jön, ezért ha te egy olyan kiadáson vagy, ami btu-ra nem jött ki, akkor arról nem kapsz frissítést. Ezért kell most odinnal feltenned ugyanennek a függetlennek egy újabb kiadását. Azért érdemes btu kóddal kérni a frissítést (a te esetedben, mivel te btu-n vagy), hogy biztosan egy olyan kiadást tegyél fel, amit kiadtak a btu-ra.
Egyébként néhány eseti kivételtől eltekintve mindegyik régióra megjön mindegyik kiadás, csak időben vannak apró eltérések. Tehát valójában bármelyik kóddal kérheted a rom letöltést, így érdemes azzal, amelyikkel legelőször kiadják. Ez általában a dbt. De ez utóbbinak csak akkor van jelentősége, ha nem akarsz várni az ota frissítésre, hanem fel akarod tenni odinnel az aktuális legfrissebbet azelőtt, mielőtt a te régiódban kiadnák.Egyébként mehet rá home_csc-vel adattörlés nélkül, mivel ugyanannak a független romnak teszed fel egy frissebb verzióját.
-
sgeza
veterán
válasz
Grande Ale #18882 üzenetére
Nem a háttér piros, hanem a szegmensek (egyébként szerintem ez narancs, de ez részletkérdés). Én kipróbáltam, az általam használt QRbot simán olvassa. Tegyen fel az illető valamilyen értelmesebb kódolvasó alkalmazást!
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #18857 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
piocasember #18851 üzenetére
Ha nem recoveryből csinálod, hanem normál módon a beállítások menüből, akkor nem kell semmi extra. Mindent elvégez, amit kell. Kéri is az internet hozzáférést, hogy kilépjen megfelelően. Nem kell előtte semmilyen fiókból kilépned, mert elvégzi, amit kell. De ha ennek ellenére megteszed, az természetesen csak plusz, bajod nyilván nem lesz tőle.
-
sgeza
veterán
válasz
h_benjamin #18845 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja, szerintem ellenőrizd a Google fiókod, és a kódod megváltoztatása mellett vond meg a szükségtelen hozzáféréseket!
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #18843 üzenetére
Szerintem nem, mert magát a bejegyzést az ismétlésekkel együtt törli ilyenkor, de mondjuk ez kipróbálható. Mindegy is.
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #18840 üzenetére
Nekem úgy rémlik, megkérdezi, hogy csak azt az egyet vagy mindet szeretné-e törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest