Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz Kleroo #34009 üzenetére
Az lehet hogy nincsenek benne az s10 féle felesleges dolgok.
Jacket senki nem használ, sd minek mikor van bőven tárhely, qhd felbontás tök felesleges egy ekkora kijelzőre, hátlap műanyag inkább előny mint hátrány, és a kamerás képességek is több mint korrektek arra amire használjuk őket. Racionális flagship, akinek ennél több kell annak ott az ultra.[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz Kleroo #34024 üzenetére
Én az SD-hez és a Jackhez is ragaszkodok. BT jó, de ahogy írtad is, lemerül, stb. Van BT fülesem, de ritkán használom. A madzag ezerszer megbízhatóbb.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
mahi1
csendes tag
válasz Kleroo #34228 üzenetére
A mellékelt képek mindkét kameránál az alapbeállítások.
Az általam linkelt GCAM-ban kb kameránként 4 oldalnyi finomhangolási lehetőség van (Image processing, exposure compensation, auto-exposure compensation, hasta factor, merge, dots fix, awb correction, balck level, white level, color transform, color filter arrangement, bits per pixel, stb.), olyanra álltja az ember, ami tetszik.
A két képpel csak azt prezentáltam, hogy nem hardveresen rossz a gyári kamera, hanem szoftveresen van túltolva. Tudom, hogy ez a divat, az összes tv készüléken, közösségi médiás fotókon is ez köszön vissza, ehhez van hozzászokva az átlagember.
Az biztos, hogy a gyári kamera színei köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. De az a jó, hogy a Samsung legalább a hátsó kamerák esetén engedi az API2-t és lehet rá telepíteni más kamera szoftvert, aztán olyanra állítja az ember, amilyenre akarja. -
Mr. Morgo
junior tag
válasz Kleroo #34249 üzenetére
Resetet azért kihagynám.....semmi kedvem újra belakni.
Újraindítani hetente egyszer szoktam.
Megpróbálom első körben a WD40-et......ha mégsem válik be, akkor csak reset lesz a vége.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #34475 üzenetére
Nnna, Murphy. Ma pofára esett, erőből, 1 5ről aszfaltra.
Azt hittem szilánkosra zúzódott. De nem. Brutál ez a teló. Egy mély becsapódás van a kijelzőn, de nem reped meg.
Viszont alatta a panel nyekkent, és kb 3mm vastagon nincs kép. Illetve random villódzik is.
Szóval musthave lett a telócsere.
De akkoris egy pirosppnt, hogy még ezt is hakszál híjján majdnem túlélte.Van vkinek esetleg eladó 512 gigás max 1 év körüli S10+-a?
Hátha....mielőtt még levadászok egy S22+t.Ma egyébként be is vetődtem MMbe, csinálni pár tesztfotót velük. És nagyonnagyon nézni kell odavissza a croppolt képeket hogy lássam az S22 előnyét. Van. De inkább csak ízlés kérdése. Az S10 nagyon erősen algoritmussal mármár túlzóan behúzza, micorkontrasztolja az éleket. Az S22 naturálisabb, nem annyira mesterkélt. De kizoomopva, csak úgy rájuk nézve. 0 különbség.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
csaba1203
addikt
válasz Kleroo #34484 üzenetére
Azt hittem, hogy a saját kijelzőjükön hasonlítottad össze őket...
Röhej, hogy a DXO Mark-on azért meg tudják magyarázni a döglött ló szunyókálását.
Egy laikus esküszöm nem veszi észre a különbségeket pedig eltelt 3 generáció.
Azért a régebbi S szériáknál mindig volt előrelépés, ami miatt az ember késztetést érzett a cserére.
Tegnap este beleolvastam az S22 topikba és nem tudtam sírjak vagy nevessek..... -
-
Majom19
tag
válasz Kleroo #34668 üzenetére
+1 vízszintes fehér csík már az elején megjelent.
A kijelző akkor sérült mikor a törött üveg feszegetését próbálgattam a panelról. Akkor el is tűnt pár mp-re a kijelző, de nyomásra visszajött.
Elöl hátul szilánkosra tört az üveg de ez kb szeptember körül lehetett. Még megyeget szerencsére, imádom és nem tudom mit vegyek.Igen
-
gurabli
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest