Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz manoska #6652 üzenetére
Tokban?
Egyébként egy indok alapján választottam arany verziót. A feketén minden ujjnyomat meglátszott, az arany azért szolidabban kezelte ezt, amúgy meg tokban totál mindegy, akár pink is lehetne.
Sznobizmus?
Az nem az apple?[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zzola
titán
válasz manoska #6933 üzenetére
Nekem szerencsére nem volt még ilyen storym, de ilyenekből tanul az ember! Én csomag átvétele után-és még bontás előtt-mindig lefényképezem, de ezentúl le is fogom mérni! Kösz!
Amúgy nincsen kizárva, hogy valaki más meg megkapta a N8-at, ott is csak emberek dolgoznak!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz manoska #6949 üzenetére
Azért durva az eset, mert a MM online rendelés egy logisztikai részlegen megy keresztül országosan. Vagy központi raktárból kapod az árut, vagy üzletből kérik be. De a logisztika egy helyen van. Ott még szerintem nem olyan sok ember csomagol és postáz. Sajnos simán lehet, hogy a futár cég szintjén történt visszaélés. A fotón elég csúnya a doboz ragasztása. Simán lehet, hogy a PPP-ra szállító futár cserélte a tartalmát.
My name is Bond, James... Dean.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz manoska #6947 üzenetére
Azért ugye nem gondoltad, hogy 3 alegységet bevetnek a telefonod kinyomozására? A feljelentést azonban jó ötlet volt megtenned. Ugyanis ha egy bűncselekmény során előkerül, akkor azonnal értesíteni fognak.
Egyébként én minden ilyet a pick-pack pontos előtt bontok fel, így mindjárt tanúm van arra, hogy mi volt a csomagban.
[ Szerkesztve ]
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
veterán
válasz manoska #6969 üzenetére
Basszus ez nagyon durva. Remelem elkapjak a kis tolvajt es jol meg.... a segget.
Neked sok sikert az ugyhoz es kitartast!
A tanulsaga a dolgonak hogy ilyen erteku holminal tenyleg kell a kinyitas kozben felvetelt csinalni. Vagy tanu elott kinyitni.
Bar bevallom en sem szoktam soha, ilyennel foglslkozni de ezentul 2x is meggondolom. Talan lehet ezert is inkabb az uzletben torteno vasarlast preferalom.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
w333
félisten
válasz manoska #6953 üzenetére
Ezt amit ide is felraktál ... gyorsan felraknám a Media M. Facebook oldalára ... találják meg hogy ki és hol hibázott, és kárpótoljanak !
Ha nem megy akkor mehet a rendőrségi feljelentés és gyorsan kiderítik !
De ezt csak az tudhatta aki tudja hogy mi van a dobozban, csomagoló és futár is benne lehet a pakliba ... de akár a Pick pack pont is !
Csomagolás sértetlen volt ? nem volt előtte felbontva ? szalagon látszana
Szerk.
De azért a MM Facebook oldalra rakd fel, és a Samsung FB oldalára is ... valami csak elfog kezdődni, csak nagyon rá kell menni a témára !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Cyberpunk
félisten
Ez elég durva. Én is szoktam nagy értékű dolgokat netről rendelni, az biztos, hogy bontani kell átvételkor, vagy gyanús/sérült csomagolást nem átvenni. A bizalom már rég meghalt. Ellenben egy marék nyugtató kéne ilyen esetben nekem az biztos, amúgy is idegbeteg vagyok.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
malor
aktív tag
válasz manoska #6987 üzenetére
Az egy másik történet, hogy elhiszik, vagy sem. Itt az a fontos, hogy a telefon lopottként legyen nyilvántartva és azonnal letiltva. Aki ellopta az ne tudja használni, itt ez az amit az ember először tehet.
Így kizárható az a visszaélés, hogy két telefont szeretnél egy áráért. A többi már az eladó és a futár cégen múlik. Téged már nem hibáztathatnak egy hivatalosan lopottnak nyilvánított és letiltott telefon miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz manoska #6980 üzenetére
Én nem akarlak elkesíteni, de ha nincs ra biztositas nem sok eselyed van...
En korbejartam mar nekem 3 iphonet loptak el nemzetkozi szinten, megoldottam, de sajnos nehezen...
Esetleg leirom neked privatba
Bar en kulfoldon elek, itt masok kicsit a szabalyokRaadasul az iphont be se tudod jelenteni ha aktivalatlan lopottnak vagy h tiltsak le..
Tudom a tied nem az.En kiraknam FB ra Mm oldalra akkor lehet hatasos lenne a nem media hirkeltes fenyegetes
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gilfoyle
őstag
válasz manoska #6991 üzenetére
Kemény... Remélem rövid idő alatt kapsz újat. Megtetted amit lehetett, most már nem rajtad múlik, a MM meg lehetne annyira nagyvonalú. hogy kártalanít, különösen a rendőrségi feljelentés után...
Aki csak teheti személyes átvételt kérjen, átvételkori fizetéssel... Kb. egy éve mindent (ami nem PP fizetés és nem személyes átvétel) utánvéttel rendelek,általában a vásárlási összeghez képest elhanyagolható a felár, de a biztonság megér ennyit.
Hozzáteszem, sajnos Mo. az ügyeskedések országa
-
apaszka
veterán
Szia!
Nagyon dühítő mi veled történt!
Üsd a vasat míg meleg!
Már a megyei békéltető testülethez panaszt adj be Gondolom Fejér megyei vagy Nagyon korrekt csapat, segíteni fognak!
Minél több oldalról kapja a MM annál hamarabb lesz telefonod.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kazanka
őstag
válasz manoska #7020 üzenetére
Én azért azt kizárnám,hogy a csomagpolásnál történt.A MM-nál sokkal kisebb cégeknél is be van kamerázva a csomagolás,szerintem náluk biztos.Akkor pedig ha ott történt valami akkor megtalálják,a rendőrség nélkül is.De a feljelentést természetesen azonnal meg kellett tenni.
-
george68
újonc
Szia, hát elképesztő..nem találok szavakat! Hogy vagy hol fizetted ki a pénzt? Utalás vagy átvétel után? Azt gondolom a MM-ban ilyen csomagálsban el sem küldik, azért ettől komolyabb üzletláncnak tartom őket. ÉS így elsőre 90%-ban a pickpack pontot venném elő de nagyon! Ha utánvétes volt akkor már 100%-ot mondanék hogy ott csomagolták át..
-
Somatom
veterán
válasz manoska #7044 üzenetére
A szalag és a cimke találkozott valahol? A cimke egyedi, de a szalag nem az. Nem lehet, hogy valaki hozzájutott MM szalaghoz, leszedte az eredetit, kicserélte a doboz tartalmát, majd újra leragasztotta? Tudod, futár, központos, raktáros találkoznak, beszélgetnek, ott egy tekercs szalag, ami husss.....
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
laci0530
senior tag
válasz manoska #7044 üzenetére
Induljunk ki abból, hogy mind az áruház, mind a vásárló jóhiszeműen járt el. Ebben az esetben az áruház oldarálól a hibás teljesítés (polgári jogi kategória) merül fel. A bűncselekményi vetülete a dolognak ezesetben nem a fogyasztó és az áruház, hanem az áruház és az értékesítési lánc korábbi elemei/belső dolgozó/külső, rosszhiszeműen eljáró, ezektől függetlenül cselekvő harmadik fél vonatkozásában merülhet fel.
Én első körben - haladéktalanul - az áruházat nyilatkoztatnám meg az eset kapcsán, szigorúan írásban (is), amennyiben ez nem vezet eredményre, akkor megtenném a büntető feljelentést fogyasztóként, ismeretlen tettessel szemben. -
Aryon87
félisten
válasz manoska #7594 üzenetére
Az a baj, hogy ha itt is lenne, sem vallalna fel magat. Az ilyen ember egy bujkalo patkany sajnos. Remelem sikerrel jarsz az ugyet illetoen, lattam facen is a posztodat.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest