Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
KengelRoland
üzenetére
Nekem meg az a fura, ha elismerték a gyártók, hogy rosszul tervezték meg a procikat ( na persze mikor el kellett adni, akkor mindre ráírták hogy már hardveresen is vírusvédett stb blabla ) akkor most miért nem cserélik ingyen újra az összes érintett hardvert? Autóknál ha biztonságot veszélyeztető hiba derül ki, mind visszahívják. Na és a Samsung is mit csinált a Note7 esetében? Az egész modellt visszavonta.... Na én itt érzem, hogy valami nem fasza ebben az ügyben. A frissítések után egy időre lehet h biztonságban vagyok, na de ha ez a hasznalhatóságot negatívan befolyásolja akkor az már nem ugyanaz amit anno megvettem. Ja és a frissítéseknek úgy általában nem arról kellene szólnia, hogy jobbá tesszük az adott készüléket? És a procigyártókat miért nem perlik az emberek? Nagy vállalatok, világcégek? Vagy őket nem érinti a lassulás és a sebezhetőség?
-
manoska
tag
válasz
KengelRoland
üzenetére
Köszönöm, nagyon szerettem volna a telefont , munkámhóz is kellett volna ,jó az élet nem ál meg de azért mégis!! egy jó ideje sporolgattam rá! Megmondom férfiasan ,majdnem elsirtam magamat mikór kibontottam!
-
manoska
tag
válasz
KengelRoland
üzenetére
Figyelj arra senki nem gondol,amit irtál, De az azért abszurd ,hogy valószinüleg kamera felvétel is volt a lopásról, amire felhívtam a figyelmüket a feljelentésnél de nemmentek ki a helyszínre megnézni a felvételeket tehát erre sen vették a fáradságot a rend éber örei. tudom,hogy nemvoltak kint mert sürübben bejárok fuvarozás közben abba a csárdába kávézni ,és ott mondták,hogy nem voltak ott .
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OTP Bank topic
- Ford topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest