- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anakondadj
csendes tag
válasz
csalafinta65 #36122 üzenetére
Szerintetek mennyek el a rendőrségre az ügyel?Vajdasági vagyok, persze megoldható simán hogy át megyek.Csak nem tudom lenne e értelme?! Mert nem tudom hogy bizonyitanám az igazamat mikor a számlára a mob hátuljáról írta rá az Imei számot.Tehát nyilván rám kené az egészet....vagy nem tudom. Hab a tortán! A toll se dolgozik csak fél kijelzőn. A másik felére nem reagál. Ezt is itthon vettem észre.Meg el árulom nektek hogy akkora balek vagyok hogy nem is volt össze csavarozva, és nem vettem észre azt sem.Mikor vissza vittem mondtam ezeket is. De se csavart nem tettek, se a toll problémát nem nézték meg... se amiért főleg vittem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest