- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
axlfsi #14775 üzenetére
Látod én ilyen különleges dolgokat szoktam kiügyeskedni és épp ezért nem értem hogy akkor most hogyhogy felesbe meg megy
én is tisztában voltam vele hogy szinte tutira nem lesz jó ehhez már, de meglepődtem, mégha csak fele is megy az elvártnak
MurdR: nem tudom hogy mit mondhatnék nekik. Mert azért 4ó már nem kevés, bár nem is annyi mint nektek. Félek valami tök alapvető dolgot csinálok rosszul.. nem is az hogy tele lenne minden sz@rral, de azzal tisztában vagyok hogy a közösségi alkalmazások nem épp az energiahatékonyságukról híresek. chrome amúgy mennyivel éhesebb mint az alap böngésző?
Amúgy nem akarom itt rontani a levegőt meg sírni ezen az akku ügyön, remélem nem untok még. Ígérem megpróbálom kevesebbszer hangoztatni majd.
zaibatsu: na látod erre nem gondoltam. Tuti ntfs szerintem. Holnap leformázom és megnézem fat32-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- Fűnyíró topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Black & Decker töltőt keresek
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest