Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nem tálalom a megbízható helyeket . Az hol van?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
apaszka
veterán
link S10 kigyulladt?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
thedarkfox
senior tag
válasz Plazmacucci #11201 üzenetére
Smart lock?
-
félisten
válasz thedarkfox #11203 üzenetére
Hozzá volt adva a kocsim de megint elfelejtette...Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
legenda
válasz Plazmacucci #11201 üzenetére
Itt: [kép]
A Smart Lock legyen bekapcsolva: [kép]apaszka: Kérdés, hogy valós, vagy csalás(i kísérlet, amire sok példa volt a Note 7-nél is, meg azóta több Samsung készülék kapcsán).
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
válasz Plazmacucci #11200 üzenetére
Az Aida64 azt írja ki, amit a saját adatbázisában talál, az is lehet hibás.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Be lehet állítani a telefont, hogy ujjlenyomattal le is lehessen zárni? Nem nagyon találom.
-
ati888
senior tag
válasz thedarkfox #11213 üzenetére
Hm. Moto Z-ről jövök, ott le is lehet zárni, már megszoktam.
-
eladogeppc
veterán
P30-at dobnám le a vízálló mivolta , vezeték nélküli töltés, stereo hang és az esti kamera miatt.
Félek az akku időtől. Hogy látjátok ? Érdemes váltani ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
thedarkfox
senior tag
válasz eladogeppc #11215 üzenetére
Nálam vegyes használattal 4-6 óra sot. De ugye ez erősen felhasználó függő. A 4 óra akkor is megvan ha naponta sok fehér pdf-et nézegetek (magas fényerőn kültéren), böngészek, filmet nézek. Mindezt 4g-n, wifi nélkül állandó 2 bluetotth kapcsolattal.
-
Nekem 6-8 óra SoT-ok vannak mostanában, bár inkább csak elméleti, mert mire hazaérek, 3-4 óra van a telefonban, és 50% körül van az akku. 1 SIM, vegyesen wifi, mobilnet, netezés, videózás, játék.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
Akinek négynél több óra jön össze, és az nem egyhuzamban hanem mondjuk 2 nap alatt, az bekaphatja
-
legenda
Megveheted és kipróbálhatod a Note9-et is, aztán ahogy minden más tefonodnak, ennek is hamar keresni fogod az utódját, így gondolom nem oszt vagy szoroz a sok között, hogy ezzel több vagy kevesebb.
-
veterán
válasz Plazmacucci #11220 üzenetére
Nem kapnám be, de annyit még a Note 8 is 2 nap alatt ( ez hétvége volt, otthoni wifi-n, jó térerő mellett)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
eladogeppc
veterán
Köszi a SOT-okat. Hát ezért gondolkodtam el. Mert a P30 most jól húzza, viszont videóban nagyon gyatra a készülék. Sajnos. Normál fényviszonyoknál nincs gond, de szürkületnél már bajok vannak.
Plazmacucci: Sajnos a proci és akku idő vet vissza picit.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
félisten
válasz eladogeppc #11223 üzenetére
De ezt is megmondtuk előre (gagyi Huawei videó), így felesleges kör volt. Szerintem a Note9 mindenben jobb, de ez nem is kérdéses. Az, hogy nekem merül, feltehetően a rossz térerő miatt van, folyamatosan két pálcikán vagyok, ha a 4G be van kapcsolva. 3G only módban némiképp jobb a térerő. Igaz Android rendszer nekem is zabál.
-
thedarkfox
senior tag
válasz Plazmacucci #11220 üzenetére
Áá két nap nálam felejtős. 1 nap jön össze ennyi. Este hazaérek játszok is vele. De ettől függetlenül se jönne össze a 2 nap. Munkaeszköz is a telefon, nyilván ha nem nyomkodnám meglehetne, de ez a veszély nem fenyeget.
-
félisten
-
eladogeppc
veterán
válasz Plazmacucci #11226 üzenetére
4000-es akkuval ????? Úristen. Ott valami nagy baj lehet.
P30 folyamatosan nyomkodva 7 óra.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
legenda
válasz eladogeppc #11227 üzenetére
Visszaolvasva láthatnád, hogy írta, nála minden telefon az átlag alatt teljesít régóta.
Van még így más is, de sokan meg ellenkezőleg, nagyon jó üzemidővel.
Találsz olyan hozzászólást is, ahol bő 2 nap használat mellett van 8 óra kijelzős üzemidő.
Legyen szó bármilyen gyártó akármelyik készülékéről, mindenhol ez a helyzet, valakinél nagyon jó az akkumulátoros üzemidő, másnál nagyon gyenge, a többségnek meg átlagos, mert mindenki máshol, eltérő feltételekkel, beállításokkal, alkalmazásokkal...stb. használja.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz eladogeppc #11223 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ha folyamatosan használom, akkor alig merül, hozza a nagyon jó időket, de átlagos napomon nem ez van. Este feltöltöm 100%-ra, reggelre lemerül 94%-ra. Nyomkodom munkába menet, majd munkában keveset, hazafelé megint. És a "hozzá nem nyúlásban" többet merül, mint mikor folyamatosan használom. A térerő elég tré a munkahelyen, így az idle fogyasztásom magas. Ezen némileg segít, hogy kikapcsolom a 4G-t. Szóval a térerőre nagyon érzékeny, de ezt már más Samsung telefonnál is észrevettem (S8+, Note 8). A sim kártya csere a legújabbra is segített kicsit.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz eladogeppc #11230 üzenetére
Még hozzátenném, hogy a térerőre való érzékenységet az is bizonyítja, hogy hétvégén sem nyúlok többet a telefonhoz (hisz ott az asztali gép), de otthon maxon van minden térerő és szombat-vasárnapot simán kibírja, mert akkor idlingben alig merül.
Nyivlán emiatt azért nem váltok munkahelyet
Más: aki ismert itt Ph-n régebb óra, az tudja, hogy elég sűrűn váltogattam a telefonom, asszony ma megint megkérdezte,hogy mióta van meg a Note 9, hogy még nem cseréltem. Mondom szeptember 3 óta. Csak nézett,hogy ilyenkor már rég cserélni szoktam, ezt meg miért nem. Persze mondtam,hogy nagyon elégedett vagyok én is meg vagyok lepődve saját magamon.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
félisten
válasz icecave #11231 üzenetére
Ez a cserélgetés nálam is most állt le. Megjelenése óta megvan ez a telefon, és nem tervezem lecserélni. Ez új rekord nálam, nem is tudom melyik volt meg ilyen sokáig. S2 (2013) óta ez a 13. telefonom, annál régebbi képeim sajnos nincsenek már meg.
-
Sanci789
aktív tag
Üdv. Beállított ujjlenyomatomat nem akarja érzékelni a teló. Ha újraindítom, kb 1 percig jó. Eltávolítottam a regisztrált lenyomatokat, és mikor újra hozzá akartam adni, 66%-nál elszállt. Ez gyakori probléma? Hardveres vagy szoftveres a gond? Csak factory reset oldja meg?
-
legenda
válasz Sanci789 #11234 üzenetére
Szia,
Én nem találkoztam még ilyennel a gyakorlatban - pedig már a második Note9-et használom -, illetve nem is hallottam vagy olvastam hasonló problémáról.
A hardvert tudod ellenőrizni: *#0*# -> Sensor -> Fingeríprint Test
Telepítve esetleg valami külsős alkalmazás, ami használja vagy használná az ujjlenyomat-olvasót és bekavarhat? Ha van olyan, akkor annak az eltávolításával érdemes lehet próbálkozni.
Wipe Cache, vagy végszükség esetén gyári visszaállítás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
iceQ!
addikt
Nálam ugyan ez van 2 simmel.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
seger
addikt
válasz thedarkfox #11170 üzenetére
Wifi nálam is szokott villogni.... nem tudom miért
-
Attush
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek már légyszi, mert napok óta nem alszok ez a rejtély miatt (jó, de alszok)
Pár napja ugrott be, hogy reggelente mintha kicsit másként ébresztene a telefonom. Mint valami sci-fi filmben angolul köszönt, elmondja az időjárást talán, de pont ez a probléma hogy fogalmam sincs hogy ilyenkor csak élénken álmodok vagy ez tényleg egy valós új feature. Reprodukálni baromira nem sikerült, szóval lassan odáig jutok, hogy az esti drogokkal muszáj lesz leállni
-
legenda
válasz Attush #11238 üzenetére
Szia,
Tud ilyen funkciót: Óra -> Ébresztő -> Meglévő beállítása vagy új létrehozása -> Jelzőhang -> Bixby-jelzés (A pontos idő és az időjárás-előrejelzés felolvasása a zenén felül, amikor a jelzés megszólal)
Alatta van olyan lehetőség is, hogy csak az időt olvassa fel.
Mind a kettő kikapcsolható persze, ha nem igényled.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
Ha most elkezdesz videózni kis fényerőn meglesz a 4 óra. jó tudom nem életszerű, meg nem videót akarsz nézni rajta, hanem használni még 4+ órát.
Ja és látom már a 4g is kilőtted?
Juhhu senior tag lettem. 😎🤣[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz thedarkfox #11242 üzenetére
Kilőttem mert ahol többnyire vagyok napközben nagyon kaki a 4G térerő. Így lassabb a net (elérési idők) de legalább nem kérés állandóan hálózatot. Most töröltem kest és alkalmazás gyorsító tárakat. Majd meglátjuk.
-
thedarkfox
senior tag
válasz Plazmacucci #11243 üzenetére
Sejtettem, hálistennek nekem most nincs okom panaszra, szentendre óta van rendesen térerőm.
-
Attush
csendes tag
Hál isten ezek szerint nem én hülyültem meg :D Nekem mindenesetre baromira tetszik, bár tény hogy semmit nem fogok fel belőle olyankor :D
-
foxymaci
senior tag
válasz thedarkfox #11246 üzenetére
Dettó, majd összeszartam magam nem számítottam rá xD
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok