- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Pedig olyan extrákat kapsz vele, amikről álmodni sem lehet egy gyári launcherrel... kb. mint ha böngészőt kiegészítők nélkül használnád... persze, lehet. Csak nem érdemes!
(szerintem legalábbis)
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Amit én használok annál 2021.dec.1., az utolsó frissítés, ami nem elhanyagolt app-ra vall.
Vannak dolgok amik az alap rendszerben nincsenek benne, pedig alapnak kellene lennie. Sokszor mondják, hogy mennyire testre szabható, miközben mégsem.
Nekem kifejezetten nem tetszik a Samsung ikon készlete, olyan gagyi hatása van számomra. Másik launchert használva olyan formára állítom amilyen nekem megfelelő, ha az adott appnak nem tetszik az ami az ikonon látható, választok egy másikat a listából. Szabadon átnevezhetem őket, eldönthetem, hogy sorban és oszlopban mennyi legyen belőlük, állítható a méretük is, stb...Minderről mentést is csinálhatok, így ha telót cserélek vagy ha a meglevőn kell újra rakni, akkor nem kell mindent elölről kezdeni, pár kattintás és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest