Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Igen, nem sokkal később kijött a Telenor többel... de a T-é hosszabb ideig tart (persze ettől időarányosan kevesebb adatforgalom jut).
Én is úgy gondolom, hogy lehet segítség. Persze, használati szokásoktól függ; itthon a wifi jóval nagyobb forgalmat visz el (a router logja szerint ~180GB-t forgalmaztam az elmúlt 30 napban - okés, sokat youtube-ozok...
) , de mobilon (pedig voltam pl januárban közel két hetet külföldön, és sokat használtam), 1-2 GB is tud sok lenni. Akárhogy is, segítség, normális dolog volt tőlük. (meg persze kis reklám
) -
M_AND_Ms
veterán
Miért?
Nem filmeket kell vele nézni! Egyszerűen azért adják hogy ez ne legyen akadálya a kapcsolattartásnak. Chat, email és még beszélgetés is bőven belelefér.
Két éve 3 hetes körutazást bonyolítottam Skandináviában 3Gb roaming kerettel kempingekben, ahol nem sok wifi volt. Napi szintű folyamatos szervezés, böngészés, szálláskeresés, térképezés, kapcsolatttartás az otthoniakkal, fb, stb.
Az utolsó napon online néztem a foci Eb-t mobilneten, mert sehogy se akart elfogyni a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) , de mobilon (pedig voltam pl januárban közel két hetet külföldön, és sokat használtam), 1-2 GB is tud sok lenni. Akárhogy is, segítség, normális dolog volt tőlük. (meg persze kis reklám