Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
válasz
BossBoss
üzenetére
En is iphonerol jottem xs. Vartam a 11-prot, de mikor meglattam le mondtam rola. Bun ronda. Note 10 plus gyonyoru. Meg vettem hozza az active 2 acelt, igy nagyon jo paros. Meg az ipad pro11-et is lecsereltem agy galaxy tab s 6-ra. Teljesen elegedett vagyok az androiddal. Sot asszony is cserelt mindent.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
BossBoss
üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a Note 10 plus. Az androiddal rég nincs gondom, ide-oda váltogatok a két platform között. Pl. XS maxról, p30pro ra, később SGS 10 plusra majd vissza IXS-re.
A kijelző és kamera (főleg a széles látószögű) nagyon jó volt az S10 ben. Nyaraláskor nagyon jó jött!
A Iphone... az meg Iphone, ott is meg vannak az előnyök- hátrányok. A Not 10 plus-nál kicsit a méretétől tartok...
Na majd meglátom...Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Okos Otthon / Smart Home
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kijelző és kamera (főleg a széles látószögű) nagyon jó volt az S10 ben. Nyaraláskor nagyon jó jött!
A Iphone... az meg Iphone, ott is meg vannak az előnyök- hátrányok. A Not 10 plus-nál kicsit a méretétől tartok...