Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
TpS és delta1017!
Köszi, de ezek nem források. Jesszusom!
ilyen dilettáns retteneteket! Bullshit az egész! Nem látjátok, hogy egyáltalán nem értenek hozzá? Minden szó és perc pazarlás. Ilyenkor lenne jó egy internet szűrő szakmai bizottság, ami kapásból leszedi az ilyen értelmetlen tartalmakat. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzi , annyira távol áll a valóságtól. Ezekre írtam, hogy nők lapja online és femina.hu.

-
Na ez aztán a tudományos cikk! Amúgy meg egy olyan termékről beszélünk, amit az átlag júzer max 2 évre vesz. Nekem a note 4 még 4 év után sem vesztett lényegesen az akku kapacitásból. Note 8at kb csak qi töltöttem, semmi akku problémát nem tapasztaltam két év alatt. A Tab S alaplapján megadta magát az usb port a töltésektől 6 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ilyen dilettáns retteneteket! Bullshit az egész! Nem látjátok, hogy egyáltalán nem értenek hozzá? Minden szó és perc pazarlás. Ilyenkor lenne jó egy internet szűrő szakmai bizottság, ami kapásból leszedi az ilyen értelmetlen tartalmakat. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzi , annyira távol áll a valóságtól. Ezekre írtam, hogy nők lapja online és femina.hu.