- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
Ez mondjuk nem lenne olyan rossz ötlet. Nem keveset fizettem ki érte, és csak akkucsere volt, semmi más, pedig akartam.
AccuBattery 5 ciklust alapul véve már csak 77%-ot mutat, és gyanítom, hogy ez rosszabb lesz a továbbiakban, azt a mínusz ~1000mAh-t meg megérzem napi szinten.Felesleges veszekedni, hogy legyen-e friss akku, vagy sem, de én azt mondom, hogy azért egy frissebb gyártás nem ártana, amivel kellőképp meg lehet támogatni egy kifutott készüléket. Jelen pillanatban azt mondom, hogy a gyári púpos akku jobban bírta, mint ez. De lássuk be, ez így azért nem kóser a felhasználóval szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest