Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
Kedd délután van, beszéltem a telenorral. A 1220 "nem lát rá" a készletre, érdekes mert pénteken ráláttak de ma nem, felhívtam az üzletet, csodával határos módon felvették a telefont. Megkérdeztem hogy mikor vehetem meg személyesen a note 10+-t erre azt mondja a csávó hogy tegnap rendelték meg az üzletbe és napokban jön meg. Három nappal a megjelenés után rendelték meg a telefont. Sehol semmi info, persze a weboldalon sem tudom megnézni, vakon kellene naponta bejárkálnom az üzletbe hogy hátha végre van készleten. Szánalmas. Telekom meglepő módon megoldotta hogy meg lehessen nézni az üzletek készleteit neten.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Autóhifi
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest