Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
Na megvan a teló, minden remek kivéve hogy a google play nem tölt le semmilyen appot, lemarad ott hogy downloading és így ennyi.
-
Scrydhan
senior tag
2 óra telefonálás után kiderítettem hogy a pólusban van készleten és jó sok, ráadásul kékben is. Katasztrófa hogy ennyire nincsen központosítva.
-
Scrydhan
senior tag
Telenor Corvin pláza:"Jövőhéten érkezhet, most kezdik forgalmazni". Ilyen szánalmas hozzáállást életemben nem láttam még, utolsó blahai sufni gsm-ben meg tudom venni. Erre a telenor úgy viselkedik mint egy rossz bürokrata és hetekbe telik az hogy megrendeljenek egy telefont. 8 boltot hívtam fel abból csak egy vette föl a telefont. Hazudnak mint a vízfolyás, egyik azt mondta megjelenésre lesz üzletekben, másik azt hogy hétfőre, harmadik azt hogy a héten, negyedik azt hogy csak jövőhéten. Remélem nektek azért jobban megy velük az interakció.
-
Scrydhan
senior tag
Kedd délután van, beszéltem a telenorral. A 1220 "nem lát rá" a készletre, érdekes mert pénteken ráláttak de ma nem, felhívtam az üzletet, csodával határos módon felvették a telefont. Megkérdeztem hogy mikor vehetem meg személyesen a note 10+-t erre azt mondja a csávó hogy tegnap rendelték meg az üzletbe és napokban jön meg. Három nappal a megjelenés után rendelték meg a telefont. Sehol semmi info, persze a weboldalon sem tudom megnézni, vakon kellene naponta bejárkálnom az üzletbe hogy hátha végre van készleten. Szánalmas. Telekom meglepő módon megoldotta hogy meg lehessen nézni az üzletek készleteit neten.
-
Scrydhan
senior tag
hihihi azt mondja az astoriai telenor bolt hogy most rendelték meg, a NAPOKBAN elérhető lesz. Boldogságom határtalan hogy egy héttel megjelenés után megengedik hogy otthagyjak többszázezer forintot. /rant
-
Scrydhan
senior tag
Hát őszintén nem tudom, egy dragonfly red+hd 6xx kombó kicsit más világ hang szempontjából mint mondjuk egy xm3
-
Scrydhan
senior tag
Valaki tudja amúgy hogy a samsung dongle mikor jelenik meg?
-
Scrydhan
senior tag
Jó telefon lett de hát erre számítani lehetett. Persze nem mindenben a legjobb, de valamit hagyni kell jövőre is és semmi sincsen amiben elmaradott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Path of Exile (ARPG)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő