- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Yager01 #3195 üzenetére
En arrol jottem, de nem tudnalak meggyozni, azaz, nem szeretnelek. Neked kell eldonteni, ezer meg ezer video van fent mar a neten
Mindenesetre tetszik a szeles latoszogu kamer, az, hogy erzhetoen vekonyabb az elodjetol, ...Viszont az elolapi ujjlenyomatolvaso kifejezetten szar! Nem tudom, hogy lehet-e rosszul regisztralni az ujjbegyet (nem tokeletesen minden szogbol?) vagy csak egy ilyen szar lassu, de van, hogy 5-6 alkalommal is oda kell nyomnom a huvelykujjam, hogy feloldjon. Kurvara frusztralo, plane, hogy N9-nel egesz gyors volt mar.
Van tippetek mit csinaljak? Regeljem ujra az ujjbegyem? Probaljak tovabbi ujjlenyomatot regisztralni (egyelore csak egyet regeltem)? ... a keszuleken nincs mas, csak a vekony gyari folia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest