Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
123sylaar
aktív tag
válasz
Gyula196906 #5196 üzenetére
Ok. Köszi.
-
123sylaar
aktív tag
Felraktam a legújabb CM12-öt. Eddig patent, nagyon tetszik. Negatívum viszont , hogy a rezgés írásnál beragad 1-2 másodpercre. (legalább is nálam.)
-
123sylaar
aktív tag
Cm12-őt is úgy kell felrakni, mint a 11-et?
-
123sylaar
aktív tag
Hali!
Valaki tudna segíteni abban,hogy lehet sd kártyára alkalmazásokat átmozgatni?Természetesen Ace 3-ról van szó. Ha lehetséges egyáltalán. Alapból nem lehet (nincs ilyen opció) az alkalmazásokban, de progikkal sem sikerült. (Link2sd pl.) -
123sylaar
aktív tag
Sziasztok! Van egy kis gáz... elcsesztem az egészet cm11 felrakása közben, mert félbeszakadt a művelet. Nem jön be semmi most már (a download mód sem) csak a főképernyő, hogy galaxy ace 3.
Lehet ilyenkor csinálni valamit? -
123sylaar
aktív tag
Hali!
Ha főzött ramot akarok felrakni és nincs memoriakártya a teloba, akkor a telepítős cuccok mehetnek a telo mámóriájára is vagy mindenképpen kell kártya?
-
123sylaar
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna nekem küldeni privátban (vagy akár itt is) részletes leírást a CM 11 telepítéséről?
-
123sylaar
aktív tag
válasz
Gyula196906 #4550 üzenetére
Nem találok olyat!
-
123sylaar
aktív tag
Hali! Az lenne a problémám, hogy nem nagyon akar csatlakozni a telo (ace 3 persze) a wifi-hez, azt írja, hogy az alacsony sebesség miatt nem lehet csatlakozni.(nem tudja lekérni az ip címet) Ha néha sikerül is neki, akkor nagyon lassan jön a net... A routerrel nem hiszem, hogy gond lenne, mert a gépen (bár ott vezetékkel) megy rendesen a net, és a tv is wifiről.
Van ötletetek?
A gyerek szokta mondjuk nyomkodni a telót, le lehet esetleg korlátozni valahol a sebességet wifin? (én nem találtam ilyet...Előre is köszönöm!
Üdv.: Krisz
-
123sylaar
aktív tag
Hello!
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy wifi-n keresztül nagyon lassan jön az internet mobilon. (gépen viszont jön rendesen) Lehetséges valahogy korlátozni mert a gyerek mindig nyomkodja és lehet , hogy elállít valamit, de én nem találtam ilyen beállítást sem telon, sem routeren. Már másodjára fordul elő ilyen, elsőre a gyári visszaállítás megoldotta, de most nem nagyon szeretném azt eszközölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Robogó, kismotor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest