Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
tmobile. most jött jan.01. frissítés.
-
gyborsos
csendes tag
Sziasztok!
Jól bevált A8-am elkezdte eldobálni a bluetooth kapcsolatot.
Volt Factory Reset mentés visszaállítás nélkül, Wipe cache .Semmi eredmény.
Állítólag egy BUG és már külföldön lejavították:
https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-A-Series/Bluetooth-not-connecting-with-anything-on-A8-since-latest-update/td-p/1108524/page/13Valaki találkozott már ilyennel?
Van értelme javíttatni?Köszi!
-
RBJ
addikt
Valakinek van olyan problémája, hogy most nálam a gallériában a viber és video és image résznél csak pár képet jelenít meg. File kezelőben látszik a többi pár ezer kép de a gallériába nem mutatja.
-
GEPESZ66
veterán
Egy német oldalon olvastam, hogy várható rá az Android 10.
Viszont Samsung adott ki már egyáltalán hivatalos listát a frissítendő készülékekről?
Nem lehet tudni, hogy mi lesz akkor?! -
tghwinner
csendes tag
Egy érdekes jelenség jelentkezett a telefonomnál, amit sikerült megoldanom:
Wifin keresztül nem működött az internet elérés. Restart nem ment. Wifi újrakonfigurálás szintén nem ment. Kikapcsolás és bekapcsolás után helyre állt minden. Csak azért jelzem, hogy más ne ijedjen meg ilyen helyzet esetén. -
doongoo
addikt
IP védelemre nincs szükségem, az értesítési ledet meg kiváltottam apk-val, így ezeket nem sorolom a hiányokhoz. Van viszont sokkal fluidabb működésű rendszer, nagyobb tárhely, nagyobb képernyő, hosszabb akksiidő. Nekem ezek többet nyomnak a latban. Persze megértem, ha valakinek meg az IP védelem és az értesítési LED a fontos.
-
GEPESZ66
veterán
Tudtok olyan appot ajánlani,ami az egyes appok mellett azok beállításait és adatait is elmenti?
Barátom felesége az egyik app-ban sok adatot rögzített,amit nem akar gyári visszaállításkor elveszíteni. -
bringasisti
őstag
Hogy tudom megoldani hogy a chatfejeket egy külön oldalra tegyem ahol nincs más csempe?
-
Tuomas
addikt
válasz
m43-EOS #4770 üzenetére
Hasonló cipőben járok, 2 éve vettem, már kicsit az akksija is romlott, de valahogy nem érzem azt, hogy új telefont kéne vennem.
A samsung galaxy s10e-t néztem, telekomnál 120 000 Ft körül van, de belegondolva az 2019-es modell, szóval csak 1 évvel frissebb telefonom lenne, így inkább nem cserélem le.
Na meg megvárom mi lesz ebből a huawei dologból.
Más gyartótól telefont meg nem igen vennék. -
tghwinner
csendes tag
válasz
m43-EOS #4770 üzenetére
Én mondjuk örülök, hogy még meg tudtam venni az A8-at, utána fogtam csak a fejem, hogy mennyire lebutították az A szériát ezek után. A nővérem A9-es telefonját veri az A8. Amire én használom bőven elegendő, sőt. Rengeteget telefonálok vele a munkámból adódóan, eddig egyszer se hagyott cserben. Nyáron lesz 2 éve nálam, gyors, az aksival sincs gondom, 2 SIM kártyával azért jobban merül.
-
m43-EOS
újonc
Pont 2 éve vettem az A8-at a Samsungnál, nagyon jól, mert a régi telóm A5-2016 (97 ezret fizettem) beszámították. Most gondoltam, hogy váltok újabbra, de csalódnom kellett. Minden amit szerettem az A8-on le van spórolva az újakon, csak a kijelző nőtt meg, de az nagyon. A 40 van már, szóval a kamerája árában elmegy, mert az meg szolgáltatónál volt olcsó, de ilyen vacak zenelejátszót talán már 10 évvel ezelőtt sem halottam. Film nézésre jónak látszik.
Gondom az, hogy az A70 túlnagy, az A50 butácska, gondolom nincs jobb hangja sem zenével mint az A40-nek, és az újabbak, meg nagyon drágák (A51. A71). Nincs IP védelem, ami nagyon fontos, mert tengerparton azért jól jön.Most kótyavetéljem el az újszerű jó fényképezős, videozós nagyszerű hangzású telefonomat egy újabb gyengébb minőségérzetet adó készülékre, vagy vegyem meg a Mi9Litet, mert 100 ezernél többet nem akarok adni mobilra? És megmarad Médialejátszónak az A8? De az OTG-t még eddig nem tudtam megoldani, és 2 telefonnal sem rohangálnék.
-
snorbis2
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni egy vodás romot? Sajna bootloopos lett a teló és sehol nem találtam a hozzá valót -
GEPESZ66
veterán
A telefonra melyik alkalmazást ajánljátok, ami futáshoz jó (salakpályán, ill. az utcákon haladva), pontosan mutatja a megtett távot?
-
Sanyi.mTs
addikt
hozott anyaggal biztos nem fogják neked megcsinálni szakszervizben garanciával. A csere alaktrész eredete se biztos, csak a gyári a biztos minőség.
tényleg ugrik a gari. (ha te gyártanál egy eszközt, amit 2 év garival adnál, te is elutasítanád a további garanciális szervizt, ha rajtad kívül más is belenyúlt volna. más munkájáért te se vállalsz garanciát)
el kell dönteni mi fontosabb neked:
a) 17ezért csere és továbbra is garanciális vagy
b) elviszed gsm szervizbe és 5 ezer + szerelési díjért (ami minimum 5 ezer, de akár több is lehet) megcsináltatod, de nem lesz garanciális tovább.Ha még sokáig akarod használni akkor az elsőt választanám, ha ott elszúrnak valamit, akkor lehet a "samsung"-nál reklamálni, a gsm bolt meg leráz.
Illetve egy kockázat: használod törötten és tokba rakod. -
Tuomas
addikt
Én nem tapasztalok problémát.
Milyen szoftver van rajta? Valamelyik szolgáltatóé vagy független? -
Atos23
senior tag
Csatlakozom azoknak a táborához, akiknek a December 1.-i frissítés lassulást hozott.
Már a bekapcsológomb megnyomásakor is sokkal később villan be a kezdőképernyő, a Gmaps pedig egyenesen agyhalál, laggol mint egy lajhár.Remélem, mihamarabb jön egy patch, mert ezt nagyon elk@@@@rták.
-
goped
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos eltört a hátlap sarka, de a keret és az eleje megúszta.
A teló garanciális és viném is be mert van vele gondom, de nem ez a lényeg.
Azt mondta szerviz Váci út, hogy 17EFT kicseréli hátlap és akkor garis marad és megcsinálja a többi dolgot.
Találtam hátlapot kiszállítva 5eft. Szóval nem fizetnék 17Ft, ha lehet. Van megoldásotok ilyen esetre?
Én arra gondoltam beadom a szervizbe a telóval együtt az új hátlapot és amikor levette a töröttet és megcsinálta mit kell nem a töröttet teszi vissza hanem az újat.
Télleg ugrik garancia ha nem ők cserélik?Köszi.
-
Impair1980
aktív tag
Nekem nagyon belassult a decemberi frissítés óta. Nagyon lassan reagál mindenre! Egy nagy fos lett sajna.....
-
RBJ
addikt
Nekem is tegnapi dec,1, frissítés óta elég döcögős.
-
bringasisti
őstag
Üdv. Van olyan fórumtárs aki az összes frissítést felrakta és működik neki a telefon hívás rögzítés? Én eddig mindig a " később " opciót nyomtam mikor feldobta a frissítést de mintha lassulna a készülék. Nem akarom a hívás rögzítését elveszteni, de a frissítés is jól jönne. Tudom hogy b@szi és szüzen maradni bonyolult dolog, de hátha van valakinek ötlete. Köszi előre is
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Képes-e ez a mobil (vagy általában az Android okos telefonok) mikro USB-HDMI kábellel modemként egy nem okos tv-nek jelet adni?
Tehát egy Samsung 80 centis lap tv-n - ami sima, nem smart, szeretnénk tv-t nézni wifin keresztül, de mivel nincs benne wifi, ezért gondoltam, hogy a mobil lenne a közvetítő eszköz. Működik ez így?Tehát a mobil fogná a rooterből az interneten lévő online tv adást (pl. M1) és átjátszaná a tv-re kábelen. Mert hogy a tv-nek nem akarunk külön modemet rendelni plusz havidíjért a Telekomtól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest