Új hozzászólás Aktív témák

• Bohus

aktív tag

válasz DrDobos #4108 üzenetére

Én az utóbbi években a család összes telefonjára (L90, Mot.G5, Red.4X) kínai üvegfóliát tettem, mindegyikkel meg voltam elégedve, nem kopnak mint a hagyományos fólia, szinte észrevehetetlenek. A nemrég vásárolt A8-ra ezt rendeltem az aliról, de nem tudom ajánlani.
    Ezt megelőzően csak sík kijelzőre tettem fel üveget, és a felhelyezésnél mindig szépen lehetett látni ahogy a levegő kiszorul a kijelző és a védőüveg közül. Ennél a - 10D volt amikor vettem, most már ugyanaz 11D(!) - üvegnél viszont ez nem történt meg, csupán a kijelző szélén körben tapadt össze a két felület, vagyis légrés maradt kijelző és a védőüveg között. Ennek két hátrányos hozománya van. Egyrészt nem olyan kontrasztos a kép, ami főképp kültéren okoz problémát. Másrészt a felső részen a fényérzékelő-, kamera-, ill. hangszórónyílás mentén a por bejut a két réteg közé, ami idővel egyre zavaróbb és csak az üveg levételével tisztítható.
    Ha valakinek volt szerencséje olyan üvegfóliához, ami teljes felületen feltapad a kijelzőre, az kérem ossza meg velem a beszerzési forrást.

Új hozzászólás Aktív témák