-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
fjudors #2765 üzenetére
Ez az a vélemény mit én is pont így írtam volna le. És így igaz minden szava! Nem tudom honnan veszik hogy használhatatlan gyárilag.
Más téma. A 70 re szerintetek mikor jön a 10 es droid? S10-re és note 10-re sokkal előbb jött mint ahogy írták. Remélem nem lesz annyi gond vele mint a note és s10 telókon (4g mobilnet gondok) Bár nálunk van egy s10 plus azzal nem vettem észre semmi problémát droid 10-en .
-
balinlin
senior tag
válasz
fjudors #2765 üzenetére
Szerintem is használható mind a kettő,
anno redmi note helyett azért lett A70, mert szeretem az amoledet meg az nfc-t is használom.
Most az ünnepek alatt nyomkodtam Öregem Redmi Note 7-esét, teljesen jónak éreztem azt is. Az nfc-t egyébként nem értem miért hagyják ki sok telefonból. -
bul07
nagyúr
válasz
fjudors #1746 üzenetére
Most komolyan minden sz@rért külön appot tegyek fel
Sokáig Nováztam, de már nem vagyok hajlandó használni a jelenlegi felülette tökéletesen megfelelne ha ilyen apróság rendben működni
Nem fogom ennyiért átszabni a telefont és még futtatni pluszba egy appot ami energiát is használ
-
Luissimo
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz
fjudors #1486 üzenetére
SMS Backup & Restore van fent, szerintem ez hívás időt nem írj be
-
-
bul07
nagyúr
válasz
fjudors #1478 üzenetére
Ügyfélszolgálat enyémbe nem sok van pár hívás
Nem szeretek telefonálni
Meg ezen a nyáron elég sokat volt némítva a telefon, így a mostanában már mindenki csak kicsörget, én meg visszahívom és pár másodpercben elintézem
Ez úgy néz ki hogy 1nap dolgozok, 2nap reggel haza délelőtt 10 körül némítás este 9 körül visszakapcsolom a hangot fent vagyok hajnal 2-3-ig és ekkor megint némítás, 3napon olyan 12körül kapcsolom vissza a hangotNa meg nagy sms küldő vagyok ha lehet minden sms-be intézek, és már öcsémet is rá tudtam kényszeríteni a sms-re
És ezen telefon esetén még nem fordult elő hogy elfelejtettem volna letenni a hívást és csak úgy magába letelefonálgatva pár órát
Nem szeretek telefonálni a régi munkakörből jött, a volt munkahely utolsó fél évében nagyon sok negatív telefon jött, sokat kellet terelni, kicsit lódítani, ha már megcsörrent a telefon görcsbe volt a gyomrom azóta se szerettem meg telefonálni
Sms na meg a személyes beszélgetés, ha tehetem pár másodpercem lerendezek mindent vagy a találkozót hogy személyesen.Öcsém az aztán igen, állítom van olyan nap hogy 2-3óra hívása van, őt kellet leszoktatnom hogy ne akarjon velem beszélgetni a semmiről órákon át
Múlt télen volt olyan hogy míg várt valahol, én meg dolgoztam, esete 9kor felhívott, és majd 4órán keresztül hát az erős túlzás hogy beszélgettünk, mert volt hogy percekig meg se szólalt senki sőt volt hogy elszunyókált 10percre én meg hallgattam hogy horkol -
gyuri2008
veterán
válasz
fjudors #1446 üzenetére
Nincs igazad.
Igen is átolvastam a tesztet,de az eszembe sem jutott,hogy nincs benne átalakító,én azt természetesnek vettem volna,nem mindenkinek van olyan számítógépe amin van ez a típusú csatlakozó.
A tesztbe:type-c adatkábel érthető.
De az nem ,hogy miért nem raktak bele egy usb átalakítót,mint pl az S szériás telefonokhoz jár gyárilag,igaz azok jóval drágábbak.
Részemről befejeztem ezt a témát,csak azért is mert te hibáztatod az embereket,hogy nem olvassák át normálisan a tesztet.
Ezt nem bántás miatt írtam. -
samujózsi
senior tag
válasz
fjudors #1275 üzenetére
Te nagyon le vagy maradva... attól, hogy sokan még mindig telefonnak nevezik ezeket a kütyüket, attól még nem lesz telefon. Ezek multifunkciós, hordozható számítógépek, amiknél minimum elvárás lenney hogy kategórián belül ne romoljanak a paramétereik az előző évi modellekhez képest.
Csak egy példa: A5 2017 és 2018 közti különbségeket nézd meg! A 2018-as nagyságrendekkel rosszabb, gyengébb, holott a technológia folyamatosan fejlődik.
De a korábbi hozzászólásaid alapján... -
Iller
tag
válasz
fjudors #1266 üzenetére
Most összintén szerinted ez jobb mind s8 szerintem hülyeség , azért mert nagyobb az akksi . Honor 8 is meg vannak a bajai de akkoris is 2016 os készülék ez meg 2019 125 forintért azt mondod ez jár akkor szomorú ha így gondolod . Azért mondtam nézd meg mit tud ugyan ezért a pénzért honor20 tudom nincs amoled .
-
samujózsi
senior tag
válasz
fjudors #1266 üzenetére
De miért kell egy évekkel korábbi, elvben azonos kategóriájú modellnél sokkal ócskábbnak lennie?
Az előbb kifelejtettem a cseppállóságot. Az A5-tel még nyugodtan elmehettem biciklizni külön csomagolóanyag nélkül, nem volt gond, ha megázott az esőben. Ehhez kell egy vízálló tok vagy minimum egy nejlonzacsi. -
Iller
tag
válasz
fjudors #1263 üzenetére
Bocs de én a honor 8 hoz hasonlitóm ami 2016 mobil és sokkal jobb és gyorsabb fürgébb a kamera is jobb . Honor 8 ről mentem Samsung a70 , és írtam is hogy Huawei p30 drágább . Inkább az baj ha megszokott a jót nehéz lejjebb adni ,és a honor 8 csak jobb ennél. Ahogy valószínű ha most kéne mobilt vennem 100 150 ezer forint körül honor 20 vagy kicsit drágábban honor 20 prot vennék . És szerintem sokan mások is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest