- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
ferrari0819
tag
-
csabi324
tag
válasz
toto0569 #5486 üzenetére
Eltelt már egy pár nap mióta vissza raktad a régi Androidot.
Teljesen vissza állt az akku idő a régire?
Én is vissza akarom majd rakni mert borzalmas hogy egy fél napot bír a telefon a legutóbbi frissítés óta.
Pont ezért szerettem meg ezt a telefon mert van benne gyors töltés és nagyon jó üzemideje volt.
Éppen emiatt nem akarok váltani úgyhogy megpróbálkozok én is az Android cserével. -
n2066
tag
válasz
toto0569 #5476 üzenetére
Lehet, hogy bagatel amit írok: csekkold a hangerőbeállításokat, de gondolom ezen túl vagy már. Vagy töröld és rendeld újra a messenger hangot az app-hoz a értesítésekben. Csak a messeneger halk, vagy ámblokk minden? Az is lehet eltömődött a hangszóró (
csak ötlet)
Néha jót tesz a szoftvernek, ha 1-2 hetente újraindítod a telót.... -
n2066
tag
válasz
toto0569 #5474 üzenetére
Én kizárólag csak XEH magyar független rommal "dolgoztam" eddig. Hát elvileg egyezni kell annak is, SEK-nek kell lenni, ha az eredeti is az volt. Lehet, hogy esélyes a téglásítás, ha keveredik az Odinban megadandó 4-5 fájl (CSC Home CSC, AP BL stb...) így nincs tapasztalatom.
-
n2066
tag
válasz
toto0569 #5469 üzenetére
Simán vissza lehet bármely verziót tenni 9-10-11 odinnal. Van sok oldal, ahol az összes korábbi FW is fent van régiónként. PL: https://www.firmwaremirror.com/2021/04/samsung-galaxy-a70-sm-a705fn-xeh-roms.html lehet válogatni. Odin: https://hu.digitalentertainmentnews.com/how-manually-update-your-samsung-phone-with-odin-942377.
Nem kötelező frissíteni se 10-re, se 11-re. azt hinné az ember, hogy jobb lesz a mobil, de direkt rontják a teljesítményt, hogy vegyünk új mobilt....Talán jobb is, hogy nem lesz 12-es android. -
Griffo
csendes tag
válasz
toto0569 #4187 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos előjött nekem is a töltés hiba. Az eredeti Android 10 volt rajta megjelenés óta, de a hiba csak most jelentkezett. Nyilván mielőtt kijött volna a frissítés.
Nem tudja valaki, hogy létezik-e valami praktika, amivel újra fel lehetne tölteni, lementegetni pár dolgot róla, vagy szerviz?
Köszi!
-
hogabesz
aktív tag
válasz
toto0569 #3845 üzenetére
Ez pont rossz példa, kb. olyan mint telefonnál - az egyszerűségnél maradva - hogy flip tokot vagy sima hátlapit vegyen az ember.
A bonyolultabb része, ha mindenképpen autónál akarunk maradni, akkor ez olyan, mintha sokat fogyaszt az autóm de mondjuk "csippelgetéssel" helyre lehet hozni, és mi az, hogy nem ért hozzá mindeki? Ugye? Mindegy, eltértünk, részemről letudva.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
toto0569 #3842 üzenetére
Ezzel egyetértünk, és tudod pont ez a szomorú. Veszel egy telefont amit a szuper rendszerükkel árulnak a gyártók, majd kiderül, hogy nem úgy van ám, FR és társai. Ja, hogy nem tudod mi az? Akkor így jártál kedves egyszerű júzer.
Miért nehéz ezeknek a szakmában nagyon is jártas, tapasztalt programozóknak úgy megírni egy főverziót, hogy ne kelljen Józsi bácsinak különböző "trükkökkel" foglalkozni ha normálisan akarja használni?
Persze a kérdéseim inkább költőiek, nem konkrétan Neked tettem fel. Csupán ez bosszant engem.
-
saxoolondon2
csendes tag
válasz
toto0569 #3539 üzenetére
Sikerült megcsinálnom a hétvégén. Ugye itt sok mindenki, köztük én is a kékfény dologra gyanakodtunk. De hát mivel kikapcsoltam és akkor sem változott, nem értettem, hogy mi van. Viszont az egyértelműen látszott, hogy adott időszakban sárgul be, ezért gondoltam nem lehet hardveres gond. És hát nem is volt...kisebb keresgélés után külföldi fórumon meglett a megoldás...a google play könyvek nevű app csinálta, ami fel sem volt telepítve nálam, ez volt a legszebb a dologban.
tehát letöltötte a play-ből feltelepítettem, majd le kellett egy könyvet is tölteni és akkor tudtam az app-ban kikapcsolni a "night light" nevű dolgot, egyből jó lett, letöröltem a google play könyevek app-ot mert hát ugye ez nekem eddig sem kellett és azóta jól működik a kijelző.
-
bul07
nagyúr
válasz
toto0569 #3343 üzenetére
ELSAwin, de tévedtem mert csak 70GB
Elsawin tartalmazza az összes információt és leírást, tesztelés, javítás stb. Volkswagen, Audi, Seat és Skoda autókra 2015-ig!
Borítók, részletes és teljes leírás, technológia a javítás, karbantartás, diagnosztika, elektromos áramkörök, teszt műkdés. -
bul07
nagyúr
válasz
toto0569 #3341 üzenetére
Én se szoktam.
A5(2016) esetén éltem meg egy verzió váltást és akkor se csináltam, semmi gondom nem volt vele.
7hónapos korában jött a 7-es rá, és 32hónapos koráig használtam f. reset nélkül.Eladás előtt csináltam rajta csak
Sőt gépemen is lusta vagyok megcsinálni w8.1-es váltást w10-re
Ez év szeptemberébe 5éves lesz a w8.1 rendszerem
Bár az is igaz hogy azért nem csinálom mert van egy program ami összesen több mint 100GB, és 8óra alatt készült ell a telepítése, mert a frissített verzióját sorba egymás után kell telepíteni. -
fezsoo
aktív tag
-
Imi1981
veterán
válasz
toto0569 #2873 üzenetére
Kösz várom
. Amúgy nekem az uni-cam adja a legjobb minőséget eddig javított hdr beállításon és éjszakai módban is . Egy hibája van, hogy sokszor kiégeti (nagyon túlexponál) a képet ha rabökök,hogy fókuszáljon és vakuval fényképezek . Ha hagyom automatán fókuszálni akkor általában nem exponál túl (vakuval) . Vaku nélkül viszont nagyon jó.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
toto0569 #2704 üzenetére
Akkor mindegy . Azért köszönöm a segítséget . Marad az uncam verzió. Az tetszik de azért vannak hibák ott is . Például ha hdr+-on vagyok és bekapcsolom a vakut és közelít fényképezek kiégeti a képet. Ilyenkor kikapcsolom a hdr-t és úgy lövök egyet vakuval akkor jó, majd vissza kapcsolom a hdr+-t és akkor már nem égeti ki a közeli képet sem . Szoba fényénél vaku nélkül sokkal jobb képet csinál mint a gyári kamera.
-
ben11
őstag
válasz
toto0569 #1454 üzenetére
Én ezt használom:
Aod notifyLEhet külön állítani apponként a színt, meg még rengetek dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest