Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
trx001
csendes tag
Akkor lehet, hogy tényleg a szolgáltató általi erősítés, plusz minőségibb hangszóró lesz a gond. Emiatt lehet a fehér zaj. A beszédhangot már kezdem megszokni végülis...
A tárcsázó hangot is a szolgáltató adja? Az baromi hangos, eleinte el kellett vegyem a fülemtől tárcsázáskor... -
trx001
csendes tag
Nekem is ez a dilemmám, hogy visszaviszem vagy esetleg lepasszolom egy másik családtagnak, akit talán nem fog zavarni. Vagy szerezni kell egy butafont, ha 2022-ben még telefonálni is akarsz, ez meg marad minden egyébre...
Te is ezeket tapasztalod, emiatt írtad, hogy kritikán aluli? -
trx001
csendes tag
Nekem is elég érzékeny a fülem, így akkor ez ilyen lesz. :(
Feltehetőleg valamelyik fejlettebb chip/stb. és a hangosabb működés okozza. Igazán lehetne rá valami rejtett funkció, hogy a jelszintet telefonálásnál lejjebb lehessen vinni.
Drágább telóval is ugyanez lenne?
Előtte A50 volt, de az még ok volt. -
trx001
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete van meg a teló és nekem kicsit hangosnak tűnik telefonálás közben akkor is, ha leviszem minimumra a hangerőt. Plusz telefonálás közben mintha lenne egy kis alapzúgás is.
Ma bementem a Yettelhez, ahol vettem, de ott még nem hallottak ilyen panaszt. Samsungnál is voltam. Ott azt mondták, hogy ilyen az alaphang minden telefonnál. A szervízes megmutatta a saját(?) telefonját is és mintha tényleg olyan lenne a hangerő, bár egy pláza zajában kicsit nehéz hangot összehasonlítani...
Találkoztatok már ilyennel? Lehet ezzel tenni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest