Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
LagerMaister #14538 üzenetére
PC-n semmit sem kell csinálni, csak adni kell neki vagy egy PC kimeneti jelet, vagy egy USB-C -USB-C fülhallgató kimeneti jelet a recovery menübe való belépéshez. Különben nem a recoverybe fog belépni, hanem simán újraindul. Miután beléptél a recovery menübe lehúzhatod a PC-ről.
-
gerner1
nagyúr
válasz
LagerMaister #14524 üzenetére
Ez is már egy olyan típus, amelynél már kell a PC is . De, ha megtartod, akkor OS alól indítva is ugyan az a gyalu . A Recovery -snek (némi előkészítés után), inkább akkor lehet FOR -ja, ha értékesítés az FR oka ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
LagerMaister #14522 üzenetére
OS alól, a "Gyári adataok visszaállítása" nem jó ?
-
Predatorr
őstag
válasz
LagerMaister #9068 üzenetére
Nálam teljesen jó, de az a rohadt háttérkép-beállítás még mindig összeomlik, már a 3. verzió óta.
Szerencsére, ha a Téma beállításoknál átváltok saját dolgokra, onnan a hátterekre, már működik.
holex91: Msngrnél ez saját hiba, és rendszeres, ráadásul nem is egyformán mindenkinél.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Több millió készülék van használatban, olvastad pár helyen hogy a frissítés(ek)től gyengül az üzemidő.
Ebből tényleg csak az következhet hogy mindenkinél ez történik...Miért kellene állandóan leírni azt ami természetes és magától értetődő - azaz hogy minden továbbra is úgy működik mint előtte?!
De üsse kő. A legújabb frissítés feltelepítése SEM változtatott negatív irányba a telefonomon.
-
lindermen
senior tag
válasz
Én eddig nem vettem észre üzemidő változást, a sebesség pedig mintha kicsit jobb lenne.
-
Breki
veterán
válasz
LagerMaister #7880 üzenetére
Az általan írt linkre kattintva se?
Ha arra klikkelsz mit látsz mi jön be?
-
válasz
Honnan vetted te azt a telefont?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Nálad.
Ugyanakkor, magad is láthatod, hogy a többségnek müxik, elérhető.
Ennyi infóból pedig, nem lehet kihámozni, hogy esetleg merre induljon bárki is az esetleges hiba keresésében, ahogy azt sem, hogy milyen lépések történtek már meg, hogy felesleges köröket -lehetőleg- ne fussunk.Az ismert alternatív helyekről is elérhető, például innen....
-
gerner1
nagyúr
válasz
LagerMaister #7861 üzenetére
Pedig Galaxy Store....
-
válasz
LagerMaister #7094 üzenetére
Szia! Amire te gondolsz, hogy vibrál, az nem a kamera, hanem a gyenge, rossz minőségű LED izzó a fürdőszobában.
-
osonte
őstag
válasz
LagerMaister #7048 üzenetére
Jól írod, megszokás kérdése is. Nem mindegy hogyan teszi rá az ember az újját, rá lehet érezni, hogy 10-ből 8-9 alkalommal beolvassa. Persze sose le olyan, mint aminek például az oldalán a gomb az újjlenyomatolvasó.
-
DrKapocs
őstag
válasz
LagerMaister #7045 üzenetére
Zárolás helyett itt biztonsági mappa van. Megszokás kérdése, én is zárolós telefonról jöttem régen.
-
kugli
aktív tag
válasz
LagerMaister #7048 üzenetére
Én rögzíteném újra a mintát fóliával.
-
gerner1
nagyúr
válasz
" ... az ujjlenyomat csak nálam nem akar sehogy sem működni fóliával? "
- Az Összefoglalóban található, erre vonatkozó visszajelzés ~'adatbázist' , vizsgáltad már ? -
Breki
veterán
válasz
Apps Lock in Samsung Galaxy A52,
[link]How to set App lock Samsung Galaxy A52s 5G
[link]Az új lenyomat olvasó nekem jól működik, talán egyszer vagy kétszer nem olvasta, pl mikor kicsit vizes kézzel vagy mogyoróevés közben próbáltam :-)
Az arcfelismerő már hektikusabb, de a kettő együtt pont jó :-)
Én az itteni mobilosnál rakattam fel rá fóliát mert amit az előző telefonomra rakott végig jó volt ami kb 4-5 évet jelent, míg másoknál láttam, hogy az innen onnan vásárolt fóliák, hogy jönnek le pár hónap vagy jó esetben egy év után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Metal topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest