Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco1
tag
Szerintem ezt ellenőrizd le még egyszer. a VoWifi-nek pont az a lényege, hogy akkor is működik, amikor mobil hálózat egyáltalán nem elérhető. Éppen ezért meglehetősen buta dolog lenne, ha mobil hálózat kikapcsolása esetén (repülőgép mód) a teló nem engedné a VoWIFI hívást. Alább csatolok neked egy képet, ahol látható az aktív VoWifi repülőgép üzemmód aktiválása mellet. Sőt, egy olyat is csatolok, ahol épp aktív VoWifi hívásban vagyok repülőgép módban
-
DrKapocs
őstag
De, tudsz hívást indítani és fogadni repülőgépes üzemmódban, ha aktiválva van a VoWifi szolgáltatás. Telekomnál a leírás szerint működik; kipróbáltam, megy. A gond nem is ezzel van. Tegyük fel, hogy a Macrodroidban beállítok egy feltételt: Ha kapcsolódik a készülék az otthoni wifi hálózathoz, akkor kapcsolja be egy rutin a repülőgépes üzemmódot. A gond pont ezzel lesz: a repülőgépes üzemmódra váltáskor a készülék kikacsolja a wifit és a bluetooth-t is. Vagyis nem fog menni a wifi hívás, mert az airplane mód kilőtte a wifit; újra be kellene kapcsolni a wifit. Így nem lesz jó a "Ha" feltétel, valami mást kell kitalálni. Szerintem ezzel sok naftát lehetne spórolni. Nem akarok itt offolni, felvetem a kérdést a macrodroid topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő