- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Ezt inkább valami blogba kellene írnod. Itt Ph-n is van olyan tudtommal. Mert ebben a huszadrangú topikban mint ez itt, 3 nap múlva már senki nem fogja megtalálni. Illetve kiegészíthetnéd pár magyarázó sorral, nekem pl. kínai mi ez a "zram" fícsör, és hogy ez 2023-ban életképes dolog-e? A swapfile / swap partició lényegét értem micsoda, bár ez a tudás 2000-es évek deszktop windows és linuxról származik. A 2023-as mobil android (linux) swap finomságaihoz nem értek.
-
falco1
tag
Egyébként, ha jó értem, a Te vizsgálatot eredménye is ugyanaz, mint az enyém volt:
A RAM Plus kikapcsolása nem kapcsol és változtat meg semmit jelenleg (pont ugyanazt csinálja, mint a 2GB opció: 3 GB ZRAM és semmi swap a háttértáron). Ahogy fentebb írtam, a 2GB opció egyébként már Android 12-n is ugyanezt csinálta. Tehát a Ram Plus kikapcsolás, mint "hozzáadott" új opció egyszerű Snake Oil (parasztvakítás). -
falco1
tag
Köszi a kimerítő elemzést! Csak egy kis kiegészítés:
RAM Plus 2GB - na ez nem csinál semmit a kikapcsolt állapothoz képest.. előtte ez a zram-ot legalább levitte 2GB-ra.. meg a grátisz 1GB swap a storage-en
A52s-en a 2 GB beállítás sosem vitte le 2GB-re a ZRAM -ot (helyette 3GB-re rakta mindig), még Android 12-n sem, előtte 11-en pedig nem is lehetett állítani. Az 1GB RAM Plus opció (ha berakod a ram_expand_size_list -be) viszont 2GB-re állítja a ZRAM méretét. A 0 nem tűnik érvényes opciónak, és nem ugyanaz, mint a kikapcsolt állapot. 0 beállítása esetén a ZRAM 4GB lesz (default, mint a nem állítható Android 11 esetében) míg "kikapcsolt" állapotban csak 3GB, ahogy Te is írtad.
A 0-val megegyező default 4GB-re lesz beálítva a ZRAM minden más érvényelen méret esetében is (8, 16, 100 stb.) -
Huhh... Pedig már kezdtem elhinni, hogy én vagyok a helikopter.
Netán azt is tudod, hogy mi a fene lehet, ami elfűti az akku töltöttségének a felét, ahelyett, hogy hasznos feladatot végezne vele a telefon?
Közben elolvastam még egyszer a hsz-t.
Van megoldás root nélkül? Bármi, ami javítana ezen az áldatlan állapoton? Vagy naponta indítsam újra a telót?
Új korában volt, hogy két frissítés között egyszer sem kellett rebootolni, olyan stabil volt a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest