- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Ez egy idézet volt egy elektronikai cikkből ami általában foglalkozott a mobiltelefonokkal.
Ki lehet belőle emelni egy mondatot és aztt cáfolgatni, de a lényege igaz.
Persze mások a különböző gyorstöltédi és töltési szabványok konkrétan a Samsungénak nemrég olvastam alaposabban utánna
Meg abba is bele lehetne menni, hogy gyorstöltés során az első felében nyomja tele nagy sebességge, viszont érdekes módon pont a második fele lehet esetleg káros az aksira, de ebben is megoszlanak a vélemények.
Az utolsó mondatod viszont egyértelműen nem igaz max akkor, ha, energiatakarékos, vagy repülő uzemmódban van és ki van minden értesítés vagy felébresztés kapcsolva.
De ezt látom is napközben mivel kb 8 órányit előttem van a telefon és mint írtam látom a fényjelzésből mikor tölt, és én továbbra is saját tapasztalatról beszélek.
De én nem akarok senkit győzködni , csak elmondtam , hogy mi vált be nálam és mivel a szakmámhoz kapcsolódik és érdekel korábban eléggé utánajártam úgy találtam erre a lehetőségre és eddig akinek rendeltem vagy sjánlottam mind bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 1 / 2
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- OLED TV topic
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest