Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

válasz Zoli bácsi #15456 üzenetére

Nekem az A52s mellett van egy Motorola Edge 30 Ultra készülékem (12 GB RAM, 8 gen 1+). Nyaralni az A52s-t vittem, vagyis 1 hétre visszatértem rá. Teljesen jó az A52s, kicsit lassabb, de egy felső kategóriással nem illik összemérni. Nem is lassabb a jó szó rá, hanem a Motorolában több az erőtartalék. Egyszer sem éreztem gyengének az A52s-t. Játszani nem játszok, de sok app van rajta. Végig szigorúan VPN-el futott, ez sem fogta jelentősen. Amiben jobb az A52s: jobb képeket lő, mint a Moto. Hiába ilyen-olyan fotós, 200 megapixel, stb, stb. Jobb a Samsung képe. Van, amikor brutál jó a Moto fénykép, van amikor vállalhatatlan. A Samsungnál nincs ilyen kilengés, mindig jó. Amiben jobb a Motorola: 720 Hz-es PWM és DC-dimming van benne. Azóta töredékét sem fáj a szemem, fejem, mióta ezt használom. Bár ez az app óriási segítség erre a problémára az A52s-en. 100%-on tartja a fényerőt és nem égeti ki a retinám. A kijelzőnek pedig nincs semmi baja tőle, mindkettő készüléken használom az appot. Szóval, mai napig jó az A52s, nem vagyok hajlandó 35-ért leadni. PWM érzékenyeknek egyedül a kijelző a gyenge pontja.

Új hozzászólás Aktív témák