Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
stof
tag
"Clear cache" is volt?
Most amúgy a wifi lassú?[ Szerkesztve ]
-
stof
tag
Nekem nincs gond vele. Viszont annyi problémám lenne hogy beállítottam a gesztusvezérlést és eltűnt a csík a kijelző aljáról. Erre van valami megoldás?
-
stof
tag
válasz vodrosjozsi #1305 üzenetére
Köszi! Viszont ha ezt bekapcsolom, akkor állandóan jelzi a swipe mozdulatokat amit én nem szeretnék. Vagy elrontok valamit? Tévedtem, nem jelzi. Megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
ata7788
csendes tag
Üdv mindenkinek. Segítségre lenne szükségem. Próbáltam feltenni a frissítés a telora, de nem tudom telepíteni mert 25%-nál kiirja, hogy hiba és újraindul a telefon..
Majd jön az üzenet hogy nem tudta telepíteni a frissítést keresem fel a Samsung szervizt -
szecsiD
csendes tag
Kikapcsoltam a privát dns-t, és most tökéletes a wifi.
-
natë
nagyúr
Gyári töltővel nem melegszik nektek a telefon?
-
t72killer
titán
Aki feltette már a droid12-es frissítést, megkérhetem, hogy nézzen meg egy üzemidő-ciklust? 1 és 2 SIM is érdekel. Köszönöm a köz nevében .
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gabrielp
újonc
Sziasztok! Ki milyen verzióval rendelkezett, akinek megjött a frissítés? Köszi.
-
gps76
őstag
válasz gabrielp #1320 üzenetére
Ami volt legutolsó a napokban elenőrizve, passz a számát, nekem most dobta fel este, hogy update van.
Az akku menüpontban viszont lett egy hasznos funkció, az akkut csak 85%-ig tölti fel valójában, de 100-at mutat, mintha teljesen fel lenne töltve, ezzel meghosszabbítva az akku élettartamát.
A messenger-t viszont megint elb..ták, mert magától nem jönnek meg az üzeneteket vagy 2 napja, csak ha megnyitom az alkalmazást.[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Én még mindig nem kaptam a droid 12-őt
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Dayerdroid
tag
válasz undercover #1327 üzenetére
Én sem, mondjuk én telekomosat várok.
-
espi38
őstag
Sziasztok!Nekem Telenoros készülék van és frissült 12 es droidra de semmit újdonságot nem vettem eszre
-
Jungle Man
junior tag
Mert nincs is egetverő változás. Ami meg van, az lassítja a régi hardvereket. Itt meg úgy várják, mint valami messiást. Nagyon valószínű, hogy kamerában sem lesz semmi előrelépés - nem véletlenül.
És mókolnak különféle kétes szoftverekkel, hogy "RAW képeket" kinyerhessenek, majd csodálkoznak, hogy itt-ott fagyogat... A mihez is, óriásplakáthoz meg a nehézkes feldolgozáshoz?
A kérdés persze az lenne, hogy akinek ennyire fontos a kamera, az miért nem ahhoz illő készüléket vett?[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Jungle Man #1330 üzenetére
Ennek fuss neki még1x. Egyetlen kolléga jelzett, hogy fagy, de ő sehol se írta, h "kétes szoftverekkel" bütyköt volna raw-t.
6évig használtam az s7ege-em, egyik nagyfrissítés után se "lassult be".
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
McDuglas
aktív tag
válasz t72killer #1331 üzenetére
Decemberben váltottam A52s-re, (Aqua-s vásárlás, Nokia 7 plus-ról) kb. pénteken megjött a 12-es droid, simán felment, az első indulás eleje picit röcögős volt, azóta nem volt újraindítva és megint mintha új lenne. RAW fotózáshoz, lightroom-ot használok (megszokásból), semmi gond nincs eddig. Simple-el az nfc fizetés is simán ment tovább - ezt a Nokia valamelyik frissítéssel elbukta annó. (Asszem droid 10-re váltásnál elkezdett nem feljönni a fizetős popup)
Eddig teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal. -
gerner1
nagyúr
válasz undercover #1327 üzenetére
Várnod kell, amíg te is megkapod a legfrissebb OXM firmware update -et, az 'aktív-CSC' -dnek megfelelő kódra (TMH -s lehetsz, vagy olyanon, amelyre még nem osztják az OTA szerverek..).
-
válasz Jungle Man #1330 üzenetére
A gcam azért annyira nem kétes, elég komoly tábor áll mögötte, előbb-utóbb erre a telefonra is tökéletes lesz és most sem fagy, ráadásul ingyen van. Aki szeret tökölni a raw-val, így én is, mert általában semelyik telefon jpg képeit nem szeretem (túlszűrés és túlélesítés jellemzi többé-kevésbé mindegyiket), annak jól jön.
A gcam mellett amúgy azt vettem észre, hogy nem is igazán szükséges, mert pont olyan képeket csinál, ahogy azt én szeretem, az esetek 90%-ában megfelel, ami kijön belőle. Direkt fényképezési célra meg ott a kompaktom, de ha csak a telefon van nálam, had akarjam már a legtöbbet kihozni az egyébként jó hardverből.Sent from my keyBoard
-
gerner1
nagyúr
válasz undercover #1336 üzenetére
A készülék 'aktív-CSC' -je a lényeges.
-
Theorama
csendes tag
válasz undercover #1336 üzenetére
Lehet hogy csak optikai csalódás,de mint ha javítottak volna valamennyit a gyári kamera szoftveren is. Az éjszakai mód kicsit szerintem jobb lett . Eddig nagyon szembetùnő volt a különbség a Gcam, és a gyári alkalmazás között,most már annyira nem (szerintem)
-
Theorama
csendes tag
Ez a " tenyér mutatása szelfinél" opció eddig is volt,vagy újdonság ?
-
gps76
őstag
válasz gabrielp #1324 üzenetére
Azt nem tudom, ami volt utoljára.
Ma volt időm nyomkodni, hát lehet visszarakom odinnal az utolsó 11-et, mert ez a multitaskozás siralmas, több elhasznált RAM-ot ír, de akármit indítok el visszatöltve jön elő, nem úgy hogy visszadobja. Az S10 Lite tudott ilyet. A másik, pl. indítsd el a face alkalmazást és görgess, egy lag halmaz az egész. -
corvin1984
tag
Aki mar frissitett megerositeni, hogy stabilitassal, kezelhetoseggeles akkuivel nincs gond? Koszi
-
donhellner
tag
válasz corvin1984 #1342 üzenetére
2 napja frissítettem de én nem találtam semmi kifogásolható dolgot. Stabil, nem akad, kezelhető továbbra is és az akkumulátor is jól bírja, ahogy eddig is.
-
stof
tag
válasz corvin1984 #1342 üzenetére
Nincs akadás, teljesen stabil és az akku is jól bírja. Ez az alap rendszerre igaz és arra a pár alkalmazásra amit használok. Semmilyen social media alkalmazás nincs fent a telefonomon.
-
corvin1984
tag
koszonom, megyek radugom toltore es frissitek
-
miska17
tag
Üdv!
Kérdésem az akkumulátorral kapcsolatban az lenne , hogy mi az alsó határ , ami alá ne merüljön a telep ? ha van ilyen ajánlás esetleg ; -
-
Crvsh3R
senior tag
Telekomos készüléktulajokat kérdezném, aki már frissített Android 12-re, hogy a készülék jelzi a VoLTE-t és a VoWifi-t és működik is rendesen?
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest