Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-12 11:37:34

LOGOUT.hu

Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-03-01 (Frissítés: 2024-03-19) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-03-01 (Frissítés: 2024-03-19) [Android 14]

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) raycoon


raycoon
tag

Sziasztok!

Sehol nem találtam infót róla, hátha ti tudtok erről valamit. Ha rákeresek az A52S-re, akkor pl edigital-nál is kettőt hoz árban. De máshol is tapasztaltam hasonló különbségeket. Sok helyen volt SM-A528C kóddal és Android 11-gyel. Máshol meg vagy sima SM-A528, vagy SM-A528B-s kezdetű kóddal és Android 12-vel..

Csak annyi a különbség, hogy a másik későbbi gyártás és ezért már Android 12 van rajta (ami remélhetőleg frissíthető a másikon is), vagy valami egyéb is van?

(Nehezíti a helyzetet, hogy a core felépítésről is össze vissza írnak. Valahol 1+3+4, valahol 4+4-et írnak ugyanarra a chipset-re.)

(#1952) Predatorr válasza ati05 (#1950) üzenetére


Predatorr
őstag

Hajnali 1-kor12%-on volt. Reggelre lekapcsolt. 4-5 töltés után már lejár a visszaküldési idő. Én is úgy számoltam, h majdnem ua. akkuval, amoled panellel hoznia kellene a 2½-3 napot az én használatom mellett. Eddig 2 teljes lemerítés volt. Leginkább ez az éjszakai lemerülés bosszantó tünet. 12%??? :Y
Csurig a net ezzel a hibával és csak általános jótanácsok mindenhol. :(((

t72killer: Nem futott az RR3, és a Pocon is fent van.

[ Szerkesztve ]

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#1953) gerner1 válasza raycoon (#1951) üzenetére


gerner1
veterán

Részben, pontatlanságról, elírásról van szó.

Itthon forgalmazott 5G -s típusváltotzatok:
- SM-A528 = A52 5G
- SM-A528B= A52s

(#1954) t72killer válasza Predatorr (#1952) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem "ne fusson", ne legyen telepítve.

Csak így tudod beazonosítani, hogy az-e a probléma, mert semmi sem mondja meg neked root nélkül hogy a valóságban nem fut-e egy processze mégis.

#1955: ez van. Lehet egy samu fw frissítés után a samun se lesz baja, vmivel összeakadt :F .

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#1955) Predatorr válasza t72killer (#1954) üzenetére


Predatorr
őstag

Értelek, de semmi probléma a Poco-n. :U
Kest is klírtem.
A „lehet, h majd javul”-ból elegem lett a Xiaominál. :((( Benézwk a helyi Samu szarvizbe, hátha tudnak valami okosat.

[ Szerkesztve ]

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#1956) mrbego válasza PitLee (#1946) üzenetére


mrbego
aktív tag

Megvan, köszi! :R

Üdv, P

(#1957) gerner1 válasza Predatorr (#1955) üzenetére


gerner1
veterán

Szerintem nem fognak tudni "mit kezdeni" vele.

Én arra tippelek, hogy a különbséget (a korábbi telódhoz képest is..), az elterő készülék SAR érték, és az ehhez tartozó "körülményekben" keresendő.

Általánosan realizált tény, hogy a Samu készülékekkel ugyanott/ugyanakkor/stb... - gyengébb az elerhető térerő (SAR összefüggés), mint jellemzően a kínai telókkal.
A mindenkori térerő + a hívások száma és ezek időtartamával együttjáró fallback pedig, jelentősen befolyásolja az üzemidőt. Ezek, a 'felhasználói körülmények'.

Ezen felül vannak, a 'felhasználói szokások', amelyek szintén kihatással lehetnek az üzemidőre (használt appok által kifejtett "jótékony" hatások, stb...).

[ Szerkesztve ]

(#1958) Caldera válasza Predatorr (#1952) üzenetére


Caldera
aktív tag

Líthiumos akkut lehetőleg nem merítünk le teljesen és nem töltjük csurig. :Y Jelentősen befolyásolja az élettartamát, ez már nem a Ni-MH technika. [link]

[ Szerkesztve ]

''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''

(#1959) raycoon válasza gerner1 (#1953) üzenetére


raycoon
tag

Az A52 5G az nem SM-A526? (Samsung szerint legalábbis.)

Abban biztos voltam, hogy valami valahol nem kerek, de ettől még nem értem az itteni különbséget: link

Ha esetleg meg tudnátok nézni. Két ár, "név" alapján azonos telefonok (még a nem akciós ár sem egyforma). Olyan, mintha kijött volna egy újabb revízió, de nem látom a különbséget az Android verzió kivételével... Próbáltam a neten rákeresni, de semmi..

(#1960) raycoon


raycoon
tag

Az MM-nél konkrétan SM-A528C-ként árulják az "olcsóbbikat". A net erre magyar értékesítési oldalakon kívül semmit nem dob fel.

(#1961) gerner1 válasza raycoon (#1960) üzenetére


gerner1
veterán

Valamiért dupla kett.... DEL

[ Szerkesztve ]

(#1962) gerner1 válasza raycoon (#1960) üzenetére


gerner1
veterán

Jelenleg, hivatalosan, nincsen "C" típusváltozat...
A "B" -n kívül, csak "N" -es van még, de az szintén nem forgalmazott az EU -ban.

De, valóban elírtam. Az, '526'. mea culpa.

(#1963) Predatorr válasza gerner1 (#1957) üzenetére


Predatorr
őstag

Mint jeleztem, az S8 1 éjjel -4% volt 3000-es akkuval (az X3 is), ez meg 14%. :Y Ua. appok, ua. használat. Mostbkapott gyári visszállítást, mert a support sem tudott okosabbat. :o

Caldera: amíg az exem.ua. telefonnal elhitte ezt, én meg nem, és az én telóm akkuja évek múlva 2* annyi teljesítményre volt képes, addig úgy vélem, hogy a gyártók csak több akkut akarnak eladni a.kalibrálás szükségtelenségére hivatkozva.

[ Szerkesztve ]

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#1964) sxxorp válasza t72killer (#1937) üzenetére


sxxorp
őstag

A némileg arrogáns fogadtatás részedről jelezhette volna, hogy nagy hangú megmondó lehetsz, a hiányosnak tűnő tudáskészlet ellenére... épp ezért érdemes tisztázni:
1. Ez nem hit kérdése. Akkor érdemes magyarázni, ha van tapasztalatod, vagy leellenőrizted, még akár tanulhatsz is belőle. Én korábban már adtam ilyen engedélyt applikációnak, de most lekaptam a Gsam-et, és 5 perc alatt beállítottam: egész mélyre megy root nélkül is!
2. 1-1 kisebb engedély megadása továbbra sem root, sem boot unlock, stb., ami sértené a knox-ot; utánanéztem. Nekem 1-2 ilyen hasznos adb trükkel sikerült elkerülnöm, hogy az utolsó telefonom már soha nem volt rootolt.

Predatorr: Az itt is kapott tüneti kezelés jellegű 'általános jótanácsok', tévhitek követése ellenére szűnni nem akaró panaszkodás helyett csak annyit kellett volna tenned, hogy letöltöd a javasolt app-ot, és adsz esélyt egy az átlagosnál mélyebb diagnosztizálásra. Bár ez még nem a megoldás, de komoly előrelépés lehet. Ugyan az app eléggé segítőkész sorvezető, miközben lustaságból a kívánt parancssor másolható verzióját kerestem, rábukkantam, hogy ezt valaki még szabatosan le is írta: [link]
Szerk: látom azóta megvolt a végleges 'megoldás' is :DDD: [link], neked már akkor mindegy, de hátha másnak segít az ötlet a dózer helyett.

[ Szerkesztve ]

(#1965) Predatorr válasza sxxorp (#1964) üzenetére


Predatorr
őstag

Szervizes vagyok, vagy mi? :Y Elvárom a terméktől a marketingelt működést. Hogy önszorgalomból próbálom javítani a gyári hibákat, béta tesztelőként, az én időmet rabolja. Most visszaállítottam (amit a support javasolt, nem fórumozók, nem lebecsülve az itteni segítséget, csak a hivatalos utat követve), áthozom a régi telóról a cuccokat (amit elsőre a lehetsegges hibák elkerülése végett nem tettem meg), AZTÁN megpróbálok mókolni, ami nem az én dolgom lenne, aztán vagy megjavítja a szerviz, vagy megy vissza elállással.
Igen rászoktak a fogyasztók arra, hogy a gyártóknak dolgoznak ingyen, sokan már természetesnek veszik, miután nem képesek ellenállni a maretingnek, hogy milyen remek egy gyári, gyakran sorozathibás termék, és szarakodnak vele, amíg el nem avul, ahelyett, hogy rögtön visszaküldenék mindet. :(((

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#1966) gerner1 válasza Predatorr (#1963) üzenetére


gerner1
veterán

Majd az idő eldönti, hogy, akkor, merre lehet a "hiba". Gondolom, van egy ellenőrző-listád, amely mentén, FR után, lépésről⇒lépésre telepítesz vissza +aktíválsz, és tesztelsz.

(#1968) sxxorp válasza Predatorr (#1965) üzenetére


sxxorp
őstag

Egy felhasználó vagy, akinek extra problémája van. Az esetek túlnyomó többségében, ha bekajálod, és elvárod a marketingelt működést, akkor boldog ember nem leszel :D
Hasonló a helyzet a supportba, szervizbe vetett hittel a jó értelemben vett önállóság helyett: most tényleg ilyennel mit tudnak csinálni? A visszaállítás csodálatos 'megoldás', megérte őket felhívni: [link] ;]
A fórumozás, support kergetése, újratelepítés, nem rabolja az idődet?
Az jelenség, amit leírtál baromira nem utal gyári, sorozathibás termékre, nincs is nyoma itt a fórumon sem, mióta okostelefon van számtalanszor akadt már be valami kis szoftveres biszbasz, aminek kiderítésére javasoltam nem túl komplex megoldást, de lyukas vödörbe kár volt vizet tölteni.
Mókolás, szerviz? A szavaid alapján abszolút nem értem "mit szarakodsz vele, küldd rögtön vissza".

Egyéb, fontosabb: átrágtam magam a Telekomos AI-n, még jó helyre is kapcsolt, és kiderült, hogy egyelőre van készleten a Telekomos jó árú A52s-ből, legalábbis Pesten.

(#1970) raycoon válasza sxxorp (#1968) üzenetére


raycoon
tag

A kérdés itt is ugyanaz, mint korábban.. Ez az olcsóbb verzió (ami máshol is olcsóbb), de van-e különbség vagy csak régi készletről maradtak ezek az Android 11-esek? A drágábbak már Android 12-esek. De ezen kívül van/lehet különbség?

(#1971) gerner1 válasza raycoon (#1970) üzenetére


gerner1
veterán

A 'forrás' lehet más. Így, az azokhoz tartozó, itthoni, hivatalos garancia ideje. A Telekomos teljes ár, az most kedvező, és a forrás is hivatalos (hazai), + nincs hálózati-zár...

Amennyiben minden ua, akkor a 'haszonkulcs' difi marad...

[ Szerkesztve ]

(#1972) sxxorp válasza raycoon (#1970) üzenetére


sxxorp
őstag

Ennek nem jártam utána. Kérdés: van ennek bármi jelentősége? Akkor mentem bele ilyen vizsgálatba, mikor köztudott volt, hogy pl. egy terméket részben gyengébb panellel szereltek fel.
Gyorsan ránéztem a legtöbb helyen B van Android 11-gyel (sok helyen ki sem írják az Android verziót), szinte 100%, hogy mind frissíthető 12-re. A sima 528 lehet szimpla rövidítés is, ilyet hol láttál többet? Honnan szűrted le, hogy a drágábbak 12-vel jönnek (nem is igazán találtam 12-t)? És számít ez, hiszen ez nem végleges különbség, frissíthető (egyébként januárban kapta meg a 12-őt). Arról sem tudok, hogy bármilyen hardverrevízióra szükség lett volna, ezért az esetleg frissebb mindenképp jobb lenne....
Csak a színekre láttam megfeleltethető kódot:
528BLG: zöld
528BLV: lila
528BZW: fehér
528BZK: fekete
ezután van egy betű, ami többnyire C / D... vagy jelent gyártási időhöz köthető valamit, vafy nem, aztán valszeg a régió: EUE.

A Telekom azért jó, mert kedvező az ár, szolgáltatás nélkül is megvehető (üzletben), és teljes hivatalos garancia van rá. Hagyományosan az ilyen források a drágábbak, a trükköző ÁFA-varázslók az olcsóbbak, nem a készülék különbözik...

[ Szerkesztve ]

(#1974) Predatorr válasza sxxorp (#1968) üzenetére


Predatorr
őstag

Csurig a net gyorsan merülő a52s problémákkal. Annyira egyéni. :P Az általad javasolt megoldás szart sem csinál, nem látja a telefont, abban meg sehol az usb hibakeresés. Mint mondtam (megint) most tesztelem így aod nélkül.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#1975) t72killer válasza Predatorr (#1974) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Annyi hogy ez most hálistennek nem hardveres probléma.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#1976) judas13 válasza Predatorr (#1948) üzenetére


judas13
addikt

Igen nekem is gyorsabb volt a Poconál az elfogadás. Meg ott oldalt biztosabban oldott fel mint itt a képernyős - nekem legalábbis.

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."

(#1977) raycoon válasza sxxorp (#1972) üzenetére


raycoon
tag

Pont abban van a jelentősége, amit írtál (esetleg egy régebbi, gyengébb széria, vagy sem) és ezért próbálok utána járni..

Fentebb linkeltem az edigital-on párhuzamosan áruljak a 11-est és a 12-est különböző áron.

Ha nem lett hardver revízió, akkor mi értelme csak azért más árban adni, hogy 11, vagy 12 van rajta gyárilag, amikor gyakorlatilag első indítás után frissíti magát. Telekom is 11-essel árulja most. Pár napja volt még pár hely, ami ugyancsak azzal árulta és olcsóbb is volt 10-15 ezerrel, mint a 12-essel árultak, amik kb 140-ért mennek nem "szürkeimportos" helyen.

Szóval, lehet, hogy csak nekem gyanús.. :)

(#1978) gerner1 válasza raycoon (#1977) üzenetére


gerner1
veterán

Más a 'forrás'. Esélyes, hogy az olcsóbb: szürkeimportos. De, ezektől az áraktól olcsóbb a Telekomos dominós 'teljes ár', és azzal, biztosan : "nyugodtabb lehetek"...

[ Szerkesztve ]

(#1980) sxxorp válasza Predatorr (#1974) üzenetére


sxxorp
őstag

Előtted kérdeztem meg ezen a szakmai fórumon van-e ezzel a típussal általános gond, senki nem említette a gyors merülést - ennyire egyéni :P Csurig a net mindenféle gyengébb képességű mindenféle siránkozásával, akik egy minimális felhasználói képességgel nem bírnak, bármely modellel kapcsolatban. Ugyanúgy 99% user error, mint az, ha te képtelen vagy a szájbarágás ellenére is alkalmazni a leírtakat :P
Abban tévedtem, hogy ha szakmai fórumon kérdezel, akkor képes vagy a haladóbb tanácsot felfogni. Nyilvánvaló lett, hogy az általam javasolt megoldás a te szinted felett áll, NEKED nem csinál szart sem, mert képtelen vagy alkalmazni (pl. pont a tiedről hagyták le a fejlesztői módot?:DDD utánanéztél, hogy kell belépni?), ezért mondtam, hogy lyukas vödörbe... de így is túl sok időt pazaroltam egy arra méltatlan megsegítésére: én kiszállok :D Viszont megvan a hivatalos kulcs, bármi gondod van: factory reset ;]
Mert ahogy haladunk egyre inkább valószínű, hogy azzal sem sokat tudnál kezdeni, ha látnád, nekem egész érdekes (ennyit aktívkodik a HuaweiMS?):

[ Szerkesztve ]

(#1981) raycoon válasza gerner1 (#1978) üzenetére


raycoon
tag

Ez se túl megnyugtató.. :) A Telekom mikor volt olyan jófej, hogy a nem előfizetéses telefonokat piaci ár alatt adták ennyivel?? (Volt egy belső Telekomos akció, ahol ugyancsak két áron árulták az A52S-eket, de nem sikerült kideríteni, hogy mi volt a különbség.) Én még mindig úgy érzem, hogy ez egy régi széria és most a T (is) ezt kitolja. Majd, ha elfogy, akkor jönnek az újak, nem ilyen kedvező áron.

Ettől persze nem törvényszerű, hogy bármi különbség is van a két "sorozat" között, csak...

Sajnos a T nálam kevésbé játszik, mert a lányomnak lenne és neki jobban tetszik a "lila", ami a T-nél nincs.. :B

(#1982) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Sziasztok! 52s-en működik a hívásrögzítés Android 11,12-őn? A40-en Android 11-en nekem ez megy. Telekomnál is van készülékcsere. 100k-ért bestbuy a telefon, csak nekem a hívásrögzítés is fontos. Ha valaki tudja próbálja ki legyen szíves. Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#1983) kutga válasza pinnacle (#1982) üzenetére


kutga
nagyúr

Magyar csc-vel úgy tudom nem megy.

Let the Zone take me if I am.

(#1984) sxxorp válasza raycoon (#1981) üzenetére


sxxorp
őstag

Megértem a dilemmád, és remélem tisztázódik, engem is érdekel. Bocs, az edigital annyira kifutó, hogy már csak az emag-ot nézem, ott nincs ilyen differencia. Újak már inkább A53-ként jönnek majd, leértékelés is emiatt lehet. DE akármilyen a drágább 170eFt-ot soha nem fogok kifizetni érte.
Nekem valszeg Telekom lesz, pont színes nem kell, te ismered az újracsomagolt státuszt emag-on? Ez sem zug GSM, rendes gari, lila pont van, a zöldet vitték el ma: 117,900.

(#1985) mrbego


mrbego
aktív tag

Hali
Nem találok a telefonon olyan opciót, hogy képernyőkép készítése.
A bekapcs+hang le gombbal megy, de én olyat keresek mint a régi Huawei telefonomon ha lehúztam az értesítést, akkor volt rá egy gomb.
Csak olyat találtam ami képernyő videot vesz fel.

Tényleg csak bill kombóval lehet csinálni mint az állatok?

Üdv, P

(#1986) pinnacle válasza kutga (#1983) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Azért kipróbálná valaki? Android 9 után azt mondták, nem lehet telefonhívást rögzíteni, (ezért van még mindig J5 2017-em) de úgy néz ki valahogy megoldották. Ennél is írják, Tökéletesen működik, Samsung A52 android 11-n. Cube ACR-re meg S20FE-nél írták, hogy működik. Szerintem 11-en ezen is megy, jó lenne tudni, hogy 12-ön is.

(#1987) gerner1 válasza pinnacle (#1986) üzenetére


gerner1
veterán

A gyárihoz, firmware -t kell cserélni, OXM -ről ⇒OJM/OLE -ra. . Például ILO, XID 'aktív-CSC' -vel, 11 -es droidon biztosan müxik. A váltás, FR -rel jár.

(#1988) pinnacle válasza gerner1 (#1987) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Ez biztos, hogy gyárival nem megy a hívásrögzítés? Akkor maradok a J5-nél. Mondjuk nem értem a 20FE-n meg, hogy működhet. Lehet utána változtattak valamit.

(#1989) gerner1 válasza pinnacle (#1988) üzenetére


gerner1
veterán

Müxik, ahogy írtam. Ahhoz viszont, firmware -t kell cserélni ODIN -nal,. A megjelöltek is gyáriak amire a csere történne, ergo minden marad gyári, kivéve a készülék 'aktív-CSC' kódját.

(#1990) pinnacle válasza gerner1 (#1989) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Azért jobb lenne elkerülni a firmware cserét. Nehogy az új telefont egyből téglázzam.

(#1991) Predatorr válasza sxxorp (#1980) üzenetére


Predatorr
őstag

Hű, de nagyot fogsz te esni egyszer erről a lóról! :P Nem kicsit vagy elszállva magadtól. :D
Mindennek utánanéztem, nem ez az első telóm, samsungból pl. a 3. Rootoltam, speciállítgattam már néhány telefont. És nem te vagy a mindenhez értő istenkirály, mindenki más meg idióta, akinek akár 5-7 óra alatt lemerült az akkuja, hanem ez egy létező hibajelenség. :(
A kereső sem hozta be a fejlesztő módot, főleg nem az usb hibakeresést. H most mit kell nyomogatni 18*, hogy előjöjjön, tényleg nem néztem meg. Mondtam már, hogy nem vagyok sem szervizes, sem fejlesztő, akinek a dolga lenne használható terméket kiadni? :F
Mindezek ellenére köszönöm a rám szánt időt és segítséget. :R

A.lényeg, hogy az általad kinevetett factory reset óta egy nagy rakás wifizés, smartswitch áttöltés (minden 20.-ra.működik) letöltés, stb. után reggel óta 70%-ra ment le az akku, pedig a RR3 is fent van, és frissített vagy 4GB-ot. Csak az AOD-t nem kapcsoltam vissza, szóval vagy az a hunyó (ergo gyári hiba), vagy az se, csak a sok factory update gabalyodott össze (az megint). Nem user error. :P
+ nyereség, hogy most gyenge fényben is frankón működik az arcfeloldás. Nem, nem az arcomat oldom fel. :((

Pinnacle: CubeACR?

Mrbego: nem tudod hozzáadni gombként? (Most nem azon vagyok.) Edge-ben biztosan van, ill. a legegyszerűbb tenyéréllel elhúzni.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#1992) sanyci válasza gerner1 (#1989) üzenetére


sanyci
senior tag

Simán megy firmware csere nélkül a Cube Acr, mindenféle mókolás nélkül T-nél vásárolt telón, Android 12-őn...

Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x

(#1993) sanyci válasza Predatorr (#1991) üzenetére


sanyci
senior tag

Ha egy factory resettől meggyógyult a fogyasztás, az nem igazán tűnik típushibának, hanem inkább egy kis utánajárással kideríthető user/app hibára utalhat. Az AOD meg akkor se fogyaszt sokat, ha valódi mindig aktív-ra van állítva.
(A 10 éves Symbian-os Nokia 700-on 1000mAh óra körüli akkuval is már volt háttérképes AOD, ami alig növelte a fogyasztást, így "mókás", hogy az Androidon mennyit kellett erre várni!)

Nálam is volt olyan, hogy 1-2 napig gyorsabban merült, ennek általában két oka volt:
- olyan helyen voltam, ahol volt 5G és nagyon sok volt a cellaváltás is
- egy-egy app frissítés nem sikerült valami jól, de amint pár nap múlva javították az adott app-ot, el is múlt...

Viszont ez a tenyérrel símítós képernyőfotó nekem sose ment :F

Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x

(#1994) pinnacle válasza Predatorr (#1991) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi Predatorr, sanyci! Ez jó hír, hogy megy a CubeACR. :) Gondoltam, hogy megvárom azért az 53-at, lehet jobb lesz valamiben. Mondjuk azt biztos nem fogják 120k-ért adni. Még a Jack is kérdéses. Ebben az 53 videóban úgy nék ki, hogy van Jack, de azt mondták ez nem 53 hanem 52s. Igaz azt nem értem, hogy tudnak kivenni 53-as dobozból, 52s-t. Tévedés, 53-on van Jack. Viszont tudja a 4K/60fps felvételt.

[ Szerkesztve ]

(#1995) stingy2 válasza pinnacle (#1994) üzenetére


stingy2
senior tag

Várd már meg, amíg kiadják azt a nyomorult telefont. A most linkelt videóban 1.38-nál látszik, hogy ez meg egy A72-es. :C
A másik videónál nem "azt mondták", hanem betettem a képet, amin látszik a DRM info: SM-A528B [kép]

[ Szerkesztve ]

INTJ

(#1996) pinnacle válasza stingy2 (#1995) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Kérdeztem, hogy lehet 53-as dobozból 52s-t kivenni, de nem válaszoltál. Ilyen amatőrök, hogy keverik a kettőt? Itt is 52s-t mutatnak 53 helyett? Szerintem a 73-ban nem lesz Jack, SIM tálca van a helyén.

[ Szerkesztve ]

(#1997) sxxorp válasza Predatorr (#1991) üzenetére


sxxorp
őstag

Az nem most lesz, nem miattad + a ló is csak neked magas :P Amit megosztottam, sehol sincs egy rootoláshoz: ne tetézd :DDD
Bemutatom mi ezen az orbitális magaslaton mit teszünk a hozzád hasonlókhoz képest mielőtt bevakkantjuk "szart sem ér":
1. Nyitsz egy böngésző ablakot
2. (Most jön a nehéz rész, figyelj!) Beírod: Samsung fejlesztői (áh aggódok, nehogy gond legyen íme: [link] ) 3. Katt a megjelenő linkre!
:C
Senki nem kételkedett abban, hogy beragadhat valami, amitől gyorsan merül, mióta okostelefon van előfordul.
Senki sem a factory reset-en nevetett (inkább rajtad, ahogy a "hivatalos úton" eljutottál ehhez a szofisztikált, személyre szabott megoldáshoz:D). Sok esetben persze, hogy segít, de értelmes ember igyekszik legutolsó mentsvárnak meghagyni, annyi vesződséggel jár. Ráadásul mivel szőnyegbombázás, bár többnyire megoldod a problémát, könnyen újra termelheted, mert nem tudod mitől volt.
Bár...
Túl sötét a képernyő? Elment a net?
Sebaj, egy kis Factory reset! :DDD
(Samsung Switch: nem vagyok Samsong-os, a múlt héten láttam először, de mindent azonnal átvittem vele az A40-éről az A52s-re, tetszett ;) )
Szívesen, én tanultam belőle, de most már ugorgyunk.

(#1998) elmouse válasza mrbego (#1985) üzenetére


elmouse
aktív tag

A tenyered élét húzd végig a képernyőn jobbról balra.

Ka nama kaa lajerama!

(#1999) stingy2 válasza pinnacle (#1996) üzenetére


stingy2
senior tag

Azt hittem poénból kérdezted. Ok, hát úgy lehet kivenni egy A53-as dobozból egy A52s-t, hogy előtte beleteszed. Nincs ebben ennyi, akkor neked legyen ez A 53 :DD

INTJ

(#2000) pinnacle válasza stingy2 (#1999) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Unboxingnál azért elvárható, hogy az mutassák, amiről szól. Nehogy azt mond ez a jellemző, hogy mást mutatnak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.