- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
IMAP, POP helyett.
Ezt a Battery Trackert ajánlottad? Ha nem alszik akkor 24 órát kellene a háttérben lenni?Apaxp csak a Gmailem van. Bluemailben a Promóciókról is kapsz értesítést? Csak ez az egy gond van a Outlookkal. Egyébként ugyanolyan gyorsan megkapom az emailt, mint az iPhone. Viszont most vettem csak észre, hogy abban is megjelennek a Promóciók. Gmailben is van Promóciók, de csak diszkréten és értesítést sem küld róluk. Ezt nem tudom másnál beállítani, hogy csak az Elsődleges mappát jelenítse meg. Mindegy 10 percet tudok várni (mobilnetre kell állítani, mert wifin nem működik), WhatsApp üzenet, hívás egyből kimegy, majd visszaállítom a fő telefont is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Autós topik
- Battlefield 6
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest