- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #11978 üzenetére
Nálam is telepítve van (+ szintén ADB -zve..) , de ahogy a korábbi készülékeinken, nekünk is helytelen értéket ír (ezen is...) például az akku-elhasználódásra, amely a saját mérések alapján , a mi példányunkon például 20% feletti, de annak kapacitását 91% -nak "írja".
Ugyanakkor, ad információt a töltési ciklusok számáról is. Tavasszal volt valamikor, amikor ez az APP 500 -as ciklust írt, és akkor csináltam egy saját mérést közvetlen FR -után, belakatlan állapotban, mert úgy volt, hogy helyette megkapja a kölök az anyja Flip3 -asát, de az kitolódott mostanra. Így, akkor: újrabelakás, majd az APP számlálója nulláról indult ismét mivel a korábbi adatai 'root nélkül' nem migrálhatóak. Szóval volt egy korábbi 500 -as érték, amelyhez jött az, amelyet azóta számolt, és ezek összegét rontottam tovább (több lett) azzal különbséggel, amelyet az akku-kapacitás értéknél könyveltem, mert az én megközelítésemmel azt sem firkálja: pontosan közelihez sem.
A mi példányunkon, így lett 618 ciklus.Én plö, csak azért használom, mert a korábbi készülékeinknél is szépen látható volt a grafikonján az, amikor az akku hiba miatt hirtelen nagyot esik a töltöttség, amelyből biztosan tudható ("számunkra"), hogy annak cseréje már nem halogatható, és az bekövetkezhet az első éven belül is (ahogy azt könyvelnünk kellett nekünk is, korábban..) . Szóval, ilyen szempontból, ez is egyfajta segítség lehet egy hibafeltárásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest