Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sam Sung
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki: PanzerGlass Edge-to-Edge Samsung Galaxy A50 -hez?
Érdemes megvenni? Takarhat bármit ki a lépernyöből? -
badmad
senior tag
válasz Black_Raven #1347 üzenetére
Ez teljesen jó ötlet megcsináltam 3-szor és egész jó lett ..De azért remélem szoftveresen majd javítanak rajta.Vagy nem
-
batai15
félisten
válasz Szilágyi84 #1354 üzenetére
Klasszisokkal jobb az s10ben ,más technológia.
-
badmad
senior tag
válasz Black_Raven #1356 üzenetére
DBT májusi legfrissebb gyári független a telóm.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz Black_Raven #1347 üzenetére
hmm... vagy placebo, vagy tényleg gyorsabb...
-
zsoltyyy
senior tag
válasz Black_Raven #1359 üzenetére
Gyorsabbnak érződik, de ami engem inkább zavar, az nem az, hogy lassú, hanem, hogy néha iszonyat bug-os és always on display-ről az istennek se akarja felismerni az ujjam.
//márciusi frissítés... -
Black_Raven
veterán
válasz zsoltyyy #1360 üzenetére
Amióta kikapcsoltam, a védelem a vétlen érintések ellent, azóta sokkal jobb lett. AoD-ot én nem használom, de amikor deep sleepben volt órákig, a zsebemben, nekem sem akart nyitni, csak ha bekapcsoltam zárképernyőre, de onnan is nehezen. De a funkció kikapcs óta, már műxik az ujjl.olvasó alvás közben is rendesen. Viszont hiányzik sztem az a két frissités az olvasóra.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
kozmy
őstag
Srácok zajszűrés létezik valahól?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
zsoltyyy
senior tag
Ma reggel nem ébresztett a telefon... Mikor feloldottam, akkor vettem észre, h az este folyamán valamikor újraindult... Aztán most reggel megint. Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
szabi820
tag
Prémium összeszerelés? A hátlapot belehet nyomni,a kamera irgalmatlanul zörög.
-
nyisziati
veterán
válasz szabi820 #1374 üzenetére
Vegyél A9-et. Olcsóbb, tiszta fém, meg se röccen, teljesítményben +40%.
És ez is Samsung. "A" kategória, ráadásul tavalyi.Az új "A" szériát kicsit spórolósan indítják, kb. az A70-90 hozza a prémium életérzést, alatta vannak azért kompromisszumok.
Bár aki a régi Grand Pime-ról, Young-ról, S3 miniről vát, azoknak hiperűrugrás. És vannak még mindig ilyenek, nem is kevesen. -
zojjektum
senior tag
válasz szabi820 #1372 üzenetére
Én most kipróbáltam. Nem értem, hogy benyomjam a hátlapot igencsak direkt kell noszogatni (nyilván szét tudnám törni egy pillanat alatt, de na..). A kamerazörgés az most valami újhullámos fikatenger mizéria lett? Komolyan kérdezem, mert minden itthonlevő telefonon kipróbáltam és nem zörög jobban, mint bármelyik másik (motorola defytől, lumia 625-ön át meg még legalább 4 modell). Félreértések elkerülése végett nem védem a samsungot, de ez semmivel nem rosszabb más műanyagtokos, de még fémhatlapos telefontól sem. A redmi 4xet ugyanúgy megtudom nyomogatni.
[ Szerkesztve ]
-
-
nyisziati
veterán
válasz Black_Raven #1379 üzenetére
Bocs, azt benéztem, kevertem az A40-nel.
Teljesítményben egyezik (szinte) a kettő. -
nyisziati
veterán
válasz zsoltyyy #1382 üzenetére
Nem. Sajnos ez máshol is volt már probléma (többek közt a régi Redmi Note 2-n is).
Az olcsó aksik a hibásak, ugyanis ha meghibásodik az elektronikájuk (vagy csak simán gyári hibás), akkor hibás jelet küldenek a telefon felé, ami ellen az úgy védekezik, hogy kikapcsolja a telefont, nehogy túltöltés miatt felrobbanjon az akku.
Emiatt aztán az ébresztés sem megy, csak fizikai gombbal lehet a telót bekapcsolni, szoftveresen nem engedi az OS. Én is lemaradtam egy pár ébresztésről emiatt.
És leszoktam az éjszakai töltőnhagyásról. -
Black_Raven
veterán
5 perc napon használat után, tiszta langyos volt..
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Ujjlenyomatolvasót kikapcsoltam a francba, átmenetileg. Ha nadrágzsebben van 2-3 órát használat nélkül, ujjlenyomatra baxik felébredni, csak power gombra ébred. Arcfeloldás+emelésre ébredés, viszont műxik rendesen. Majd ha megkapja a 2 elmaradt tapi frissitést, kap újra esélyt, addig nem.
[ Szerkesztve ]
-
palandras90
újonc
sziasztok!
1 hónapja vettem a telefont,ma délután hazafelé még használta,majd utána amikor akartam semmi.
Nem reagál a gombokra,töltésre,semmire.
Esetleg vkinek valami ötlete tapasztalata?
Hnap megyek a telekomhoz,azt hiszem. -
Black_Raven
veterán
válasz palandras90 #1387 üzenetére
3 gombost próbáltad?
-
szabi820
tag
válasz zojjektum #1376 üzenetére
Meizu x8 is van na az inkább prémium kategória. Meg se nyekken semmi. Ezt pl. akárhányszor leteszem az asztalra zörög mintha el lenne szabadulva benne valami alkatrész.És ez nem fikamizéria de ha már ennyit elkérnek érte legyen legalább összerakva nem? Vagy már teljesen mindegy minden szart ránksózhatnak?
-
palandras90
újonc
válasz Black_Raven #1388 üzenetére
bekapcsolt a 3 gombos megoldással,ezer hála.
akkor ezek szerint ennyire nem szereti a meleget?? -
zojjektum
senior tag
válasz szabi820 #1389 üzenetére
Fentebb linkeltem egy cikket a zörgéssel kapcsolatban. Ezzel már rengeteg fórumon találkoztam és vannak nehányan akik az istenért sem akarják megérteni, hogy ez normális. Most "ledobtam" az aszalra nejem a50ét és egy majd 5 éves p8 lite-ot. A huawei jobban zörög, de még mindig "jó" képeket lő. De kipróbáltam az én a2 lite-ommal és a kocoktatásra kb. ugyanolyan zörgés hallatszik. Úgyhogy nem gondolnám rosszul összerakottnak. De ismétlem én nem védem a samsungot sőt nem is kedvelem (nejemnek tetszett ezért lett véve), de kicsit úgy érzem néhány ember részéről, mintha kicsit szándékosan bele akarna állni. Vannak hibái nyilván, az én xiaomim is az android one ellenére olyan ordas hibákat generál, hogy ha a kamerazörgés lenne a legnagyobb bajom összetenném a két kezemet.
-
Black_Raven
veterán
válasz palandras90 #1390 üzenetére
Ennyire sajnos. Egyszer előfordult nálam is, de soha többet.
-
kozmy
őstag
A családva van S10, A70, A50 ém mindegyik kamerája ugyan úgy zörög
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
zsoltyyy
senior tag
2 sim kártyát használok. Találkozott már valaki olyannal, hogy ha a 2.at hívják, az egyből kisípol és én csak annyit veszek észre abból, hogy hívtak, hogy kapok egy sms-t nem fogadott hívásról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs