Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Szilágyi84 #880 üzenetére
Régebben volt egy P10 liteom, ha az számít valamit.
-
törölt tag
válasz Szilágyi84 #882 üzenetére
Nálam jó a térerő és a beszédhang is rendben van. P10 lite kamerája gyengébb volt, Emui -nál jobban tetszik a OneUI. Ujjlenyomatot nem használok.
-
nyisziati
veterán
válasz Szilágyi84 #884 üzenetére
Középkategóriájú telefonoknál ez jellemző, ne is számíts jobbra.
Gyenge fényviszonyok mellett eddig csak az S10 és a P30pro teljesített közel hibátlanul. -
törölt tag
válasz Szilágyi84 #884 üzenetére
Havonta jött eddig 1 frissités. Ha jó kamera kell, akkor S10, ebben a készülékben egy átlagos kamera van.
-
z.z
csendes tag
Én P9-ről váltottam. Elvileg egy kategóriával lejjebb van az A50, de időközben annyira feljöttek a középkategóriás telók, hogy működésre, gördülékenységre kb. egy szinten érzem vele. Csak éppen frissebb OS, nagyobb kijelző, nagyobb memória, nagyobb akksi. Másrészt ugyan megtehetném, de rühellek 200-300-400k-t adni egy mai csúcstelefonért, ami 2-3 év múlva úgyis elavul.
Az EMUI beállítási menüje nekem logikusabbnak tűnt, a Samuban tökölni kell, mi hol van. Bár lehet, hogy ez csak ízlés és megszokás kérdése. Nagyrészt elégedett voltam vele, de a fő ok, ami miatt semmiképp nem akartam újabb Huawei-t az az agresszív memóriakezelés volt. Aminek "köszönhetően" jó pár hosszabb túra végén pofára esés volt, hogy a track fele-harmada elveszett. (Tudom, az alkalmazásoknál ki lehetett kapcsolni, de a GPS adatokat szolgáltató Google Play Services-t akkor is kilőtte...) -
sepyi
aktív tag
Én mate20 lite-ról váltottam. Kb. ugyanaz a kategória. De a mate 20 lite szigorú memóriakezelése nincs. Nincs memoriakártya kezelési hiba. Ugyanazt 64 Gb-os sandisk kártyát tettem bele a samuba, amire a mate 20 lite hibát dobott. Tökéletesen müködik. A mate 20 lite rendszere néha dadogott, bár tényleg gyors. Itt még nem találkoztam vele. Mindkét telefonon ki volt kapcsolva az animáció. Viszont hiába van 4000-es akksi a samuban, ugyanazzal a felhasználói szokással, ugyanazokkal az appokkal a samu gyengébben teljesít. Lehet hogy ezt az AOD számlájára kell írnom. Vagy ennyit jelent, hogy futnak e a háttérben az alkalmazásk, vagy nem.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
sepyi
aktív tag
válasz Szilágyi84 #921 üzenetére
Zseblámpa van az értesítési sávon, képernyőkép nincs. Azt hiszem gördülő képernyőkép sehol nincs. A kamera szerintem ugyanaz. Legalábbis nem látok különbséget. Nappal és jól megvilágosított helységben nagyon jó képeket lehet vele készíteni. Szerintem egy jól megvilágított utcán is elég vállalható az esti felvétel. A sün a sötét utcán azonban nem biztos hogy látszani fog.
Fentebb írták hogyan lehet képernyőképet készíteni. Ha az nem jönne be akkor még mindig rendelkezésre áll a hangerö le+bekapcs gomb.
Kihangosítva hallkabb mint a mate20 lite, de nem zavaróan. És nem torz.
Nekem egy dolog hiányzik nagyon. A képernyőt csak a bekapcs gombbal lehet kikapcsolni. A play-en lévő screen lock alkalmazások nem müködnek együtt az ujjlenyomattal. A mate 20 liteben gyári screen lock volt és együttműködtek.[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
nyisziati
veterán
válasz Szilágyi84 #994 üzenetére
Szia.
Az A70 ennek a nagytesója. Itt egy összehasonlítás.
Mindenki kiemeli a jó, tartós aksit, a kamerát viszont már jóval kevésbé, sőt van, aki lehúzza, úgyhogy szerintem ott nincs előrelépés.
A többi jellemzője hasonló az A50-hez, igazából nem tartalmaz durva különbséget a lista.
A kijelzője mondjuk csak Amoled, az A50 SuperAmoled!
A SAR értékei magasabbak, ez jobb térerőt jelent a gyakorlatban.A SOC teljesítménykülönbsége kb. 20%, ezen a szinten ez elhanyagolható, ezt tapasztalatból tudom. A mérete kb. fél centivel több hosszra, szélre pár mm.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz Szilágyi84 #1052 üzenetére
-a gombok nem rezegnek, van olyan samsung amin igen?
Ez lehet a későbbiekben belekerül a szoftverbe, vagy egy külsős app-pal orvosolható.- csak az arányokat tudod állítani, 3:4M , 3:4 , 9:16 , 1:1, FULL
Nem vagyok fotós így ezt nem ismerem annyira-csináltam egy teszt képet, itt a narancs narancs, a rózsaszín pedig rózsaszín:
A gyerek szobába van elég rózsaszín alapanyag, egyik sem hatott narancsnak
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Szia! Nav.gombokat tényleg nem lehet rezgőre állitani, de minek kellene? Minek kell egyáltalán a navbar, amikor teljes kijelzős gesztusvezérléssel lehet használni, én pl. Tavaly óta csak gesztust használok és ezerszer jobb, mint az elavult navbar, szerintem. Képarány változtatásnál vált a felbontás. Magenta szint nem tud ezek szerint a kamera, ezért most csináltam egy képet, amin egy magenta esernyő látható.[kép]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
gjoe
addikt
A szín eltérést már én is kérdeztem, nálam is ilyen. Minden piros, vörös, szín nála narancs.
-
gjoe
addikt
válasz Szilágyi84 #1057 üzenetére
Lányom A7-se is ilyen, pont tegnap próbáltuk ki. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a piros és sötétebb árnyalataival.
-
bmt50
senior tag
válasz Szilágyi84 #1073 üzenetére
Belépőszint: kb. kiadás után 1-2 hónapig frissül.
Közép kategória: 1 év
Flagship: 2 év.Mondjuk volt már olyan flagship, ami úgy esett bele a 2 évbe, hogy a következő főverzióról lemaradt.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
lajbii
tag
válasz Szilágyi84 #1145 üzenetére
Heló én ezt az üvegfóiát vettem tettem rá: [link]
Nagyon jónak tűnik méret tökéletes 1hete rajta van és nem horror áron budapesti bolt ![ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
RedCactus
senior tag
válasz Szilágyi84 #1153 üzenetére
Galaxy store-ban rengeteg ilyen van. Fizetős és ingyenes is. -bár lehet, hogy csak a lezáró kép váltakozik nem a háttérkép...
[ Szerkesztve ]
-
zsoltyyy
senior tag
válasz Szilágyi84 #1242 üzenetére
Nekem pl egyik telefonomon se volt fólia még...
Melyik frissítés van neked rajta? -
Drughi
addikt
válasz Szilágyi84 #1242 üzenetére
Mondjuk lehet fólia nélkül jobb lenne de úgy meg ki használ telefont.
Én!Nekem megfelelően megy az újlenyomat olvasó, nyilván lassabb, mint egy kiforrott hátlapi, de még sosem maradtam le semmiről, mert 2mp-cel később oldott fel.
-
törölt tag
válasz Szilágyi84 #1280 üzenetére
Megjelenéskor vettem, majd kaptam az áprilisit, nemrég a májusi frissitést.
-
kalanchoe
senior tag
válasz Szilágyi84 #1293 üzenetére
Igen, csak gyáriakat lehet beállítani.
Képernyőképet a power+hangerő le gombbal lehet csinálni. -
Black_Raven
veterán
válasz Szilágyi84 #1296 üzenetére
Fölötted leírták hogy lehet értesitésnek bármit használni. Képernyőképet meg 1 simitással is lehet, nem csak gombokkal.
-
Drughi
addikt
válasz Szilágyi84 #1293 üzenetére
Hangerő le és a power gomb egyidejű megnyomásával is csinál screenshotot.
Ezt talán telefon és rendszerbfüggetlenül minden telefonon így van -
törölt tag
válasz Szilágyi84 #1304 üzenetére
Kamerán javít, bár még mindig nem teljesen színhű (egy árnyalatot világosít). Újjlenyomathoz nem tudok mit mondani, nem használom.
-
gjoe
addikt
válasz Szilágyi84 #1307 üzenetére
Kamerába nincs javulás szerintem.
-
bmt50
senior tag
válasz Szilágyi84 #1307 üzenetére
Töltöttek itt fel már beltéri képeket piros/ciklámen/rózsaszín tárgyakról, ami színhű volt.
Nekem sokáig nem volt gondom ezzel, de a héten szedtem rózsát az asszonynak és a vázában le akartam benn fotózni. Hát a lilás-piros színből maradt a piros...
Manuális módban sem tudtam azt a színhőmérsékletet eltalálni.
Mondjuk 3rd party kamera appal nem próbáltam, érdemes volna.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Black_Raven
veterán
válasz Szilágyi84 #1310 üzenetére
Telekomnál vetted?
-
bmt50
senior tag
válasz Szilágyi84 #1310 üzenetére
Nyilván az S10 kamerája színhelyesebb és élesebb képeket készít. Erre azért figyelnek.
Nekem egy problémám van ezzel:
Az A50-et 95ért vettem a Telenornál, az S10 legolcsóbb verziója került volna 190-be nekem.No most 100-ért használtan veszek sokféle olyan félprofi fényképezőgépet, amihez min. 5 évig kapni még alkatrészt, és javítják is, ha baj lenne.
A képek minőségét pedig egy napon nem lehet említeni egyik telefonéval sem.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
batai15
félisten
válasz Szilágyi84 #1354 üzenetére
Klasszisokkal jobb az s10ben ,más technológia.
-
Black_Raven
veterán
válasz Szilágyi84 #1566 üzenetére
A kamu garisoknál, külföldi régiós, 83k. A gyári garis húzósabb.[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.