- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipi75
tag
Igen,szerintem nálam is így volt.. Egyszer nagyobb fényerőt tettem rá,mert kint erős napsütés volt. Előtte való napon,mikor először jött elő a jelenség,nem emlékszem,hogy napon voltam-e a telefonnal. Mindenesetre úgy tűník,hogy nem egyedi eset,így én nem viszem szervízbe most/még.
-
Ha napsütés nélkül is jelentkezik véletlenszerűen, én még megpróbálnék egy alaphelyzetet és utána pár napig mindenféle szükségtelen program nélkül használnám a telefont. Ha úgy is csinálja, plusz a már általad leírt problémák továbbra is fennállnak, akkor irány a szervíz.
Nem tudnál egy videót valahogy készíteni a jelenségről és feltenni valahová, hogy lássam, lássuk a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest