Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Amik kimaradtak, és kb a lényeg, az az árak:
Lap: 19-20k
Proci: 12k ( újan 15-16k, a 3220 LeC-nél már 13500-ért megvehető újan)
Ram: ~13k
Táp:~13k
Paszta, CPU hűtő: ~5kTehát nekem a művelet olyan 63k-ba lesz úgy hogy ház,hdd adott és dVGA-t nem vettem. Ha a házat és a vinyót is meg kéne vennem az kb +25k lenne, 7770-el még +25 k, de végeredményben még úgy se vészes szerintem, és nem a leggagyibb alkatrészekből van összeválogatva.
Lapon lehet spórolni, ha nem kell front usb3 és optikai hang akkor 13któl indulnak az s1150-es lapok, ramon is lehetett volna 2k-t talán fogni ha rendelgetek az isten háta mögül illetve tápból az említett Giga és FSP is olcsóbb jóval, de ezen már nem akartam spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest