- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz proScout #220 üzenetére
Ha van rá cm szvsz mindenképpen jobban jársz, mint a gyári rommal ( bocs tw ellenes vagyok nagyon) és ha hiányozna egy-két program, azt vissza tudod tenni egy gyári romból (pl naptár, vagy hasonló). Hátha helyre rázza a hálózat kezelést.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
válasz proScout #218 üzenetére
hardveresen nem függ a készüléked, a sim lock ki van kapcsolva benne, különben a pinkód kérése után semmit nem tudnál csinálni ( hívás, sms, stb). Lehet ostobaság amit írok, de mi van ha az skt a telekom kóreai változata? olyannal már találkoztam még a régi gsm időkben, hogy angol vodás telefon fügetlenítés után szépen ette a westeles és pannonos kártyát, a saját MAGYAR vodás kártyával, nem lehetett sms-t küldeni. elképzelhető, hogy itt is hasonló a helyzet, de azt biztosra veszem, hogy nem a frekvenciákkal van a baj, különben a másik két szolgáltató sem tudna kommunikálni GSM-en kívül.
-
tolvaj!
őstag
válasz proScout #216 üzenetére
Egy közös van a hiba jelenségben, a T kártya. Másik T kártyával is próbáltad/ták? A kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye . Ha minden más hálózaton üzemel, akkor csak a simkártya marad hibának. A frissítés: nem tudom, koreában milyen szolgáltatok vannak, de van egy selytésem, hogy a készüléked függő lehetett eredetileg és az új firmwarerrel megkapta a knoxot ha eddig nem volt rajta, vagy az update aktiválta. Próbáld meg wifin sim nélkül.
-
tolvaj!
őstag
válasz proScout #214 üzenetére
És az apn beállításokat megnéztétek? Általában vodafonenál szokott gond lenni, de lehet most itt. A frekvencia 3G-n biztos nem lehet, aki ezt mondta neked hülyébb a sok évi átlagnál... MO-n mindhárom szolgáltató gerinc hálózata 2100-on sugároz,a voda ami használ 900-at is.
Beállitások/ hozzáférési pontok
Név: web’n’walk
APN: wnw
Proxy: <not set>
Port: <not set>
Felhasználónév: <not set>
Jelszó: <not set>
Szerver: <not set>
MMS-központ: <not set>
MMS proxy: <not set>
MMS port: <not set>
MCC: 216 (honos hálózat esetén automatikusan kitöltésre kerül)
MNC: 30 (honos hálózat esetén automatikusan kitöltésre kerül)
Hitelesítés típusa: PAP
Hozzáférési pont típusa: default,supl (gyárilag ez szerepel, de utólag létrehozott profil esetén, a listából az internet lehetőséget válassza)[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
Xiaomi redmi note wcdma tesztelve, balaton környékén, működik.
-
tolvaj!
őstag
Nem túl olvastam, csak lemaradt a . Nem szoktam mindent túlreagálni, csak a cigis beszólásokat . És a hszt tapasztalatra alapoztam. Ahol sárga ott nekem sem volt csak gprs netem. De nem méterre pontos a térkép. Dabason pl még vigyorogva netezek olyan területeken amik a térképen elvileg már nem lefedettek.
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
Kérlek ne kezd te is és főleg ne itt, elég a fő topikban....sajnos
igazából nem vészes a helyzet ennyire. Egyre több kínai készülék rendelkezik "jó" modullal. Ha lehet egy javaslatom akkor nézz szét a huawei házatáján. Esetleg a moto g dual lehet még egy lehetőség de ugye az nem kínai. Vagy hongmi s1.
-
tolvaj!
őstag
ez itt off, de tanulság lehet az akku kérdésre. a galaxy S II és S III készülékek remek darabok hardveresen ez nincs vitatva, de azt tudni kell, hogy az exynos processzor család elég jó étvágyú és sajnos ezt a qualcomm sem tudta megoldani, így a snapdragon procik is kajálnak rendesen. kb olyanok mint a régi 1300-as ladák. 80km/h nál nyit a második torok és exponenciálisan nő a fogyasztás. akár intel, akár nem minál jobban skálázol egy logikai áramkört annál több energiát vesz fel, ez sima fizika. egy testet rezgésban tartani folyamatos energia bevitelt jelent, de korántsem akkorát, mintha gyorsítod a rezgést ( növeled a frekit) ekkor az erő/ energiabevitel a töbszörösére emelkedik, szintén mint az autóknál amikor gyorsítasz a kocsival, akkor a motor többet kajál, de mikor eléred az utazó sebességet akkor beáll a fogyasztása egy szintre, ami kevesebb mint gyorsuláskor, mégis már gyorsan száguldasz és többet eszik a motor mint alapjáraton. nemtudom mennyire voltam érthető
-
tolvaj!
őstag
EZ érdekes lehet.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
két sim, giga ram, kompakt méret(4"), 900Mhz.és olcsó
-
tolvaj!
őstag
vodafone ügyfélszolgálattal ne állj le levelezni, mert egy idő után nagyon hülyén fogod magad érezni azt fogod hinni hogy te vagy a nemnormális és rosszul teszed fel a kérdést de ők jól válaszolnak.... nagyon nagyon ostobák ülnek náluk és nem teljesen tiszta elöttük a kép, hogy te éppen mit és hogyan szeretnél megtudni, mégha az adott fogalmazásod mások számára teljesen érthető is.
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
van igazság benne, de összetetteb a kérdés és szerintem nem itt kéne kivesézni
(#60) sunavlys
jelenleg ha a kéket és a rózsaszínt választod akkor nem lehet probléma. igen.
mindenkinek
Itt a térkép csak a 3G/HSPA kapcsolót kell bejelelöni és megtudjátok hol van 900 vagy 2100. a sárga a 900 a piros a 2100.[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
tudok erről a freki kiosztásos mizériáról, de kérem én, mi a f@sznak pályázna a többi szolgáltató a 900Mhz-es tartományokra, mikor már kiépítették az országos lefedettséget 2100-on. felesleges pénzkidobás lenne mégegyszer felépíteni valamit ami már megvan. és nemhiszem, hogy belevágnának, mivel nem magyarok, hogy megtegyék ránk jellemző az értelmetlen költekezés, de a két szolgáltató hála az égnek nem magyar kézben van. amúgy pedig állambácsi hülye szigorlatai miatt ( telefonadó amit nem ruházhatnak át az előfizetőre pl...) nemhiszem, hogy most eszelős költekezésbe kezdenének.
-
tolvaj!
őstag
még én kerestem rá annó. az indiai verzió tudja, cserében viszont gagyi üveg van rajta. a megszokott kínai shopokból pedig nem az indiai verzió jön sajnos így ezúton kérném SACCO-t hogy javítsa a tévedésemet . szóval a rend kedvéért. ha indiából rendelsz tudni fogja, ha kínából , akkor nem.
-
tolvaj!
őstag
szia! megint én vagyok bocsi
lenovo a800. igaz nem 4magos, de kínai, és 900as.
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
ismét szia!
Ha a G4 nem is, de a lenovo P780 stimmel! Hivatalos oldalon is fel van tüntetve a hálózati kezelés.Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
ez egy nagggggggyon jó kérdés. ugyanaz a SOC van benne, mint a G4ben és a G4nek is ilyen a screenshotja, de ezen megy a vita, hogy tudja e vagy sem. akinek van G4 illetve G3S annak nem mindnek van vodás kártyája, vagy olyan helyen lakik ahol nem tudja milyen a lefedettség vagy.... a lényeg, hogy senki nem tud semmi biztosat.meg kéne szervezni egy találkozót egy olyan helyen ahol biztos, hogy 900as a 3g hálózat, de ez már G3 topic
-
tolvaj!
őstag
szia Saccco!
hun_gery által írt blogbejegyzésben írta, hogy a Jiayu G4 is támogatja a 900MHz-et és ezt képekkel is alátámasztotta. kérlek ellenőrizd, és ha lehet tedd be a felsorolásba. köszi!Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Kishibás Rtx 2070 8GB
- Brother QL 600 - Etikett és címkenyomtató -
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar