- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Nekem működik ez a zip moddolás. A blogomban a videón a srác is úgy csinálja csak talán winrar-t vagy valami mást használ. Én linuxon is kipróbáltam ott is valami tömörítő appal megnyitottam aztán lecseréltem azokat a png-ket amiket akartam és működött. Főleg a framework-nél csináltam ezeket. Eddig csan vinen nem próbáltam még. Bár ebben nem vagyok 100%ig biztos. Lehet valamikor még az ősidőkben azzal is próbálkoztam.
Nekem az ütésállóság nem volt fontos, mivel nem ütöm-vágom a telót. Viszont a support az igen. És nagyon durva az XDA és egyéb HTC modok.
Most MIUI rom van fent és valami nagyon állat. Bizonyos tekintetben jobb, mint a Sense. Még vacillálok, hogy nekem melyik jobb, reggel Sense (LeeDroid) volt most MIUI van fent.
Meg külsőre is jobban tetszik a Desire. A Defy élőben szebb, mint a képeken. Képek alapján nekem nem tetszett. -
llaszlo
veterán
Most jöttem rá, hogy simán Total commanderrel is lehet moddolni az appokat.
Igaz én OSX-et használok, de itt is van hasonló program. Az apk egy zip fájl csak át van nevezve. Ha a TC alapból nem nyitja meg akkor a végére oda kell biggyeszteni a .zip-et és utána már simán lehet bármit moddolni benne. Legalábbis nálam belép a zipbe és látom a fájlokat és a mappákat. Bármit bele tudok másolni vagy tudok törölni. Aztán törlöm a .zip-et a végéről és kész. Én most így csinálok mindent. mostanában saját framework-öt készítek. Sokkal egyszerűbb, mint kitömöríteni és újra szignózni meg egyebeket csinálni.
Ha valakinek még patchelni is kell .9-es fájlokat ott már más az eljárás. De ott sem kell a szignózással és ki-be tömörítéssel bajlódni.Milyen a Defy? Az lett volna a másik telefon amit venni akartam, de a Desire-re esett a választás.
-
llaszlo
veterán
Nem kell kitömöríteni az apk-t ahhoz, hogy moddolni tudd. Így nem kell utólag szignózni sem. Így gyorsabb és pár lépést ki lehet hagyni.
Lásd a blogom: llaszlo.wordpress.comÉs még valami. Nem ajánlatos a bekapcsolt telefont moddolni ha jót akarunk. Recovery módban és backup után!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest