- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Nekem működik ez a zip moddolás. A blogomban a videón a srác is úgy csinálja csak talán winrar-t vagy valami mást használ. Én linuxon is kipróbáltam ott is valami tömörítő appal megnyitottam aztán lecseréltem azokat a png-ket amiket akartam és működött. Főleg a framework-nél csináltam ezeket. Eddig csan vinen nem próbáltam még. Bár ebben nem vagyok 100%ig biztos. Lehet valamikor még az ősidőkben azzal is próbálkoztam.
Nekem az ütésállóság nem volt fontos, mivel nem ütöm-vágom a telót. Viszont a support az igen. És nagyon durva az XDA és egyéb HTC modok.
Most MIUI rom van fent és valami nagyon állat. Bizonyos tekintetben jobb, mint a Sense. Még vacillálok, hogy nekem melyik jobb, reggel Sense (LeeDroid) volt most MIUI van fent.
Meg külsőre is jobban tetszik a Desire. A Defy élőben szebb, mint a képeken. Képek alapján nekem nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest