- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tordaitibi #48 üzenetére
Mármint egy 16GB-osat veszek, nem? Mint írtam alapból 8GB-os van benne. A SSD pontos típusa nem tudom milyen benne, mennyire gyors és megbízható és érdemes/kell e jobbra cserélni, de lehet még az a 256GB is elég lenne, mivel főleg HTPC felhasználásra szánnám hálózatról stream-elve.
De akkor ennek ilyen hangos hűtése lehet? Kérdés az, hogy mennyire hangos és zavaró, pl. filmezés közben. Ez is fontos tényező azért. Hekkelgetni nem nagyon akarom, bár lehet, hogy menne, de ránézésre elég bonyolultnak tűnik.
Egy olcsó, kínai Amllogic-os Box kijönne 25K-ból is, de ezeknek legendásan rossz a hűtésük és lehet azt már hekkelni kellene. Egy jobb hűtéses, minőségibb Box meg már kb. annyiba kerül, mint ezek a mini PC-k. És akkor még mindig ott van a Windows vs. Android téma, nyilván alapból a Windows jóval sokoldalúbb, Android-ot meg emulátorral is tudok rajta futtatni, ha az kell valamiért, vagy mondjuk dual-boot-al Pendrive-ról. A LibreElec, meg a CoreElec a két lehetőségen meg kb. ugyan azt tudja.
#47 Pikari: Mármint nem az intel, hanem a gyártó (Beelink), nem? Amúgy én meg mindenhol úgy olvastam, hogy a dual-channel sokat dobhat a teljesítményen bizonyos esetekben, pl. az IGP teljesítményét is beleértve. Ebben az esetben ez miért lenne kivétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest