- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Nekem ennek a kvázi tesója van, az i-Cool+
Ami különbözik, az a bekapcsgomb és az USB, hang felső elhelyezése. Nekem pedig ez volt a lényeg a halk működés mellett. Kaptam a táphoz is rezgéscsillapító szettet pl. Emellett a ház tudja szabályozni a ventik fordulatát a hőfok függvényében, de ezt rábíztam az alaplapra.
Plusz ventit nem tettem be, a hátsót cseréltem egy Noctuára. Amúgy jó kis kuckó, csak a vinyómra kéne kitalálni valamit, mert messze a leghangosabb a gépben
Vagy 2 éve vettem, de alig tudtam beszerezni, emlékeim szerint 14K körül volt. Összességében megérte az árát, bár az is igaz, hogy a kritériumaimnak (felső hang és USB, jó szellőzés, szolid kinézet, lehetőleg ne alsó táp, ajtó nélküli vagy csak jobbról balra nyíló ajtós, és persze nem heroinár
) ez felelt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Automata kávégépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest