Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
Piosza
csendes tag
Kedves Admin!
Nálam ugyanez a helyzet a freemailes e-mail címemmel.
Az eddig használt freemailes email címet szeretném egy másik freemailesre módosítani, de azt a visszajelzést kapom, hogy biztonsági okból válasszak másik szolgáltatót.
Nem akarok másik email szolgáltatót, nekem a freemail tökéletesen megfelelt az elmúlt sok-sok évben.
Miért kell ez a korlátozás?
Új regisztrációnál sem fogad el a rendszer freemailes címet?
Üdvözlettel
Piosza -
oszy
veterán
Az email címet nem tudom módosítani. Vipmail-os mindkettő! Segítene valaki?
-
Tompika71
csendes tag
Engem powertomi71 felhasználóival klónnak tartottak és kitiltottak...
Muszáj volt újra reggelni
Na mindegy.. .) -
szabózé
csendes tag
Freemail-ről Gmail-re nem tudok belépési e-mailt állítani. Milyen emaillel kell rendelkeznem hogy tudjak váltani mert a pm-ek nem igazán érkeznek meg a freemailre?.
-
csenge010
újonc
Belefutottam énis ebbe a problémába nagy valószínűség szerint, csak olvasója vagyok az oldalnak, belépni csak akkor lépek be ha eladni\venni szeretnék, 10 éves profilomba nemtudok belépni 50+ pozitív értékeléssel, esetleg van rá mód hogy újbol használatba vegyem?
-
Ursache
senior tag
A jelszavakat kódolva tároljátok? Akkor az semmit nem ér.
-
zsolesz86
csendes tag
-
ledgeri
nagyúr
"Emiatt jelszóemlékeztető a jövőben nem is kérhető bizonyos szolgáltatók címeire!"
Erről bővebben?
-
2 hsz-t is töröltem, ami úgy kezdődött, hogy "nem akarok tippeket adni, de". Ha nem akarsz tippeket adni, akkor ne tedd, köszi.
-
TomKiss
tag
Azt írjátok, hogy "rég nem használt fiókkkal lép be".
Honnan tudja, hogy régóta nem használják, és az e-mail címet is honnan szerzi meg?
Persze, leolvassa az adatlapról, de ezt azért manuálisan kinyálazni, összeszedni nem kis munka, és nem hiszem hogy megéri. (mert ha jól tudom, akkor a mail címek el vannak rejtve, és csak az adatlapok megnyitása után látható).
A belépési IP címeket loggoljátok. Nem lehetne megjeleníteni a felhasználó saját lapján az utolsó 2-3 belépés IP címét (persze mindenki csak a sajátját látná)? Így esetleg nekem is feltűnne, ha valaki belépne a fiókomba. -
Speed®
titán
válasz
gyurkikrisz #2 üzenetére
Nagyon nem. Erről az egészről a felelőtlen e-mailszolgáltatók tehetnek. Jelszót bármikor tudsz változtatni nálunk, ha még nem tettél volna így eddig..
-
Thrawn
félisten
válasz
gyurkikrisz #2 üzenetére
Bármikor módosíthatsz jelszót, nem kell a rendszer által generáltat használnod.
szerk: engem érdekelne mely szolgáltató(k)nak vannak könnyen feltörhető fiókjai, hogy azokat jó messze el tudjam kerülni a jövőben.
-
gyurkikrisz
őstag
Lehet kőnnyú jelszót is megadni PH-n? Nem az van hogy generál egyet a rendszer, és azt kell használnod?
-
ZoliBen
tag
Sajnos már nálam is próbálkoztak, de eléggé büdösnek tűnt az üzlet, ezért időt kértem, hogy utánanézzek az emberkének. Nem tudom, hogy véletlen volt-e, de amikor egy óra múlva üzenetet akartam neki írni, de már bankokba volt.
Sok sikert kívánok az adminoknak, és óvatosságot a vevőknek!
Aktív témák
lo Sajnos egy új, szervezett csalási módszer ütötte fel a fejét a Hardveraprón:- 'Keresek / Vennék' típusú hirdetésekre...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest