- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Aktív témák
-
Piosza
csendes tag
Kedves Admin!
Nálam ugyanez a helyzet a freemailes e-mail címemmel.
Az eddig használt freemailes email címet szeretném egy másik freemailesre módosítani, de azt a visszajelzést kapom, hogy biztonsági okból válasszak másik szolgáltatót.
Nem akarok másik email szolgáltatót, nekem a freemail tökéletesen megfelelt az elmúlt sok-sok évben.
Miért kell ez a korlátozás?
Új regisztrációnál sem fogad el a rendszer freemailes címet?
Üdvözlettel
Piosza -
oszy
veterán
Az email címet nem tudom módosítani. Vipmail-os mindkettő! Segítene valaki?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Tompika71
csendes tag
Engem powertomi71 felhasználóival klónnak tartottak és kitiltottak...
Muszáj volt újra reggelni
Na mindegy.. .) -
szabózé
csendes tag
Freemail-ről Gmail-re nem tudok belépési e-mailt állítani. Milyen emaillel kell rendelkeznem hogy tudjak váltani mert a pm-ek nem igazán érkeznek meg a freemailre?.
-
csenge010
újonc
Belefutottam énis ebbe a problémába nagy valószínűség szerint, csak olvasója vagyok az oldalnak, belépni csak akkor lépek be ha eladni\venni szeretnék, 10 éves profilomba nemtudok belépni 50+ pozitív értékeléssel, esetleg van rá mód hogy újbol használatba vegyem?
-
Ursache
senior tag
A jelszavakat kódolva tároljátok? Akkor az semmit nem ér.
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
zsolesz86
csendes tag
-
ledgeri
nagyúr
Az majd jó lesz, ha pl nekem kéne, és most egy olyanról lépek be, ami tiltólistán van...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
"Emiatt jelszóemlékeztető a jövőben nem is kérhető bizonyos szolgáltatók címeire!"
Erről bővebben?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
2 hsz-t is töröltem, ami úgy kezdődött, hogy "nem akarok tippeket adni, de". Ha nem akarsz tippeket adni, akkor ne tedd, köszi.
-
TomKiss
tag
Azt írjátok, hogy "rég nem használt fiókkkal lép be".
Honnan tudja, hogy régóta nem használják, és az e-mail címet is honnan szerzi meg?
Persze, leolvassa az adatlapról, de ezt azért manuálisan kinyálazni, összeszedni nem kis munka, és nem hiszem hogy megéri. (mert ha jól tudom, akkor a mail címek el vannak rejtve, és csak az adatlapok megnyitása után látható).
A belépési IP címeket loggoljátok. Nem lehetne megjeleníteni a felhasználó saját lapján az utolsó 2-3 belépés IP címét (persze mindenki csak a sajátját látná)? Így esetleg nekem is feltűnne, ha valaki belépne a fiókomba."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz gyurkikrisz #2 üzenetére
Nagyon nem. Erről az egészről a felelőtlen e-mailszolgáltatók tehetnek. Jelszót bármikor tudsz változtatni nálunk, ha még nem tettél volna így eddig..
-
Thrawn
félisten
válasz gyurkikrisz #2 üzenetére
Bármikor módosíthatsz jelszót, nem kell a rendszer által generáltat használnod.
szerk: engem érdekelne mely szolgáltató(k)nak vannak könnyen feltörhető fiókjai, hogy azokat jó messze el tudjam kerülni a jövőben.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
gyurkikrisz
őstag
Lehet kőnnyú jelszót is megadni PH-n? Nem az van hogy generál egyet a rendszer, és azt kell használnod?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
ZoliBen
tag
Sajnos már nálam is próbálkoztak, de eléggé büdösnek tűnt az üzlet, ezért időt kértem, hogy utánanézzek az emberkének. Nem tudom, hogy véletlen volt-e, de amikor egy óra múlva üzenetet akartam neki írni, de már bankokba volt.
Sok sikert kívánok az adminoknak, és óvatosságot a vevőknek!
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook