- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valami ilyesmi, inkább.
Szal nem tudom, de ez a "közösségépítő" elég tág fogalom. Mert itt ténylegesen arról beszélünk most, hogy lényegében "kinek hány ember maradt meg a topicjában", és kik nyitották ezeket a topic-okat, vagyis kik indították, és kik vannak ott, akik próbálják úgymond "ott tartani" az embereket. Ilyen topic-ból van pár. Kezdve pár off topic-kal, és a szakmaiakról nem is beszélve.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem elég sok mindenki elmondhatná azt, hogy tett bizonyos topic-ok közösségéért. Több off-topic-ban is megvan a mondhatni "kemény mag", ott mondhatni akkor lényegében mindenki megérdemelné, aki próbálja életben tartani az ott lévő közösséget, és esetlegesen új tagokat invitálni a közösségbe.
-
Vakegérke
félisten
Meglehet, bizonyára igazad van.
Az viszont tény, hogy a 2009-01-23 22:17-kor megjelent sületlenségből én teremtettem valamit.
Ma már megközelítjük, és hamarosan el is érjük a 25.000 hozzászólást.
Bár állandó a lemorzsolódás, mindig akad olyan, aki csatlakozik hozzánk.Hadd mondjam, az :L topic a lapcsoport egyetlen olyan szüleménye, amely felhőtlen szórakozást nyújt azoknak, akikben még él a játékos gyermek, vagy elég lököttek ahhoz, hogy lesüllyedjenek a "felnőttek" által elítélt szintre.
Tudod, ha fényezni akarnám magam, másként fogalmaztam volna. Az viszont tény, hogy ha én nem vagyok, akkor nagyon valószínű, hogy ma nem létezik az :L topic, az össznépi játszótér.
Ha ledobom az álszerénységet, akkor azt mondom, hogy nagyon örülnék az új rangnak.
Ha viszont szerény akarok maradni, akkor azt mondom, hogy örülök, hogy egyáltalán saját avatarom van, és nem várt megtiszteltetés lenne, ha bekerülnék az új csoportba.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Új ranggal bővítjük az egyéni rangok tárházát, ugyanis nemsokára 10, régi, közismert, elismert és nem utolsó sorban...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest