- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
EczkE
veterán
-
Domxc
senior tag
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
Domxc
senior tag
Hát akkor egy választás van. Kill all of them!

GabN73: Valószínüleg, okkal szólt be. A moderátorok által ajánlásos és valószínüleg felfigyeltek már régóta Blue-nak a tevékenységére, így tehát a hsz-ed tök fölösleges volt.
94: Valamit elnéztél.
Nem 48 van, hanem 58, pont tíz perccel utána írtam ezt a hsz-t és 5 perc a szerkesztési idő.úgyhogy kuss!

-
Varoz
addikt
-
aram01
nagyúr
-
EczkE
veterán
-
Kassadin
addikt
-
Domxc
senior tag
-
GabN73
addikt
-
aram01
nagyúr
-
huntermati
aktív tag
-
ch003067
addikt
-
GabN73
addikt
-
EczkE
veterán
Az volt az idióta topik. 0 színvonallal.
Oda süllyedt a maradék színvonal.

-
huntermati
aktív tag
-
törölt tag
Jah, hogy az játék?

-
aram01
nagyúr
-
moonlight115
őstag
-
Domxc
senior tag
-
aram01
nagyúr
-
Dany007
veterán
-
FRENK1988
veterán
-
Domxc
senior tag
-
Dany007
veterán
-
Lenry
félisten
egyébként ha jól értem, akkor ez a rang a Logout-verziója a "szakértő"-nek?
-
Domxc
senior tag
-
törölt tag
Milyen szép lennék

-
Dany007
veterán
Persze, a 25k hozzászólás nem rossz. De ha azt is hozzáveszed, hogy az első évben jóformán arra ment a "verseny", hogy el legyen érve a 10k hsz akkor már nem is olyan hűde.
Plusz ha megnézed a szakmai topicokat azok jóval kevesebb idő alatt is képesek jóval több hsz-t és egyben tagot termelni. És ott mondjuk leginkább szakmai beszélgetés megy, nem játék.De sz.tem jó az, hogy elvagytok abban a topicban.
Kell egy ilyen is. -
törölt tag
majd az új RI/OS-ban megoldják, hogy kiférjen

-
Mr.Csizmás
titán
-
törölt tag
-
FRENK1988
veterán
Nahát mik vannak
Remélem jó emberek kerülnek ide is
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
föccer
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bacsis
Közösségépítő
-
aram01
nagyúr
-
föccer
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
föccer
nagyúr
-
Lauda
titán
-
föccer
nagyúr
Már bocsánat, hogy ezt mondom, de nem vagyok benne biztos, hogy másfél hónap alatt kiismerted annyira a logout közösséget, hogy erről korrekt véleményt tudj mondani. Jómagam lassan nyolc éve vagyok a fórumon, a logout első pillanatától fogva benne vagyok, de én sem merném azt kijelenteni, hogy tudom, hogy ki érdemli meg, kinek "járhat" ez a rang.
Remélem nem veszed a szívedre, de ezt mindenképpen le kellett írnom.
üdv, föccer
-
Domxc
senior tag
-
aram01
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Mr X
veterán
"Ők egy meghívásos "klub" tagjai, melybe a leendő tagokat a moderátori jogköröseink jelölhetik"
Ezt senki sem vette észre?
Nem javaslatkérős topic ez. 
-
Mr.Csizmás
titán
-
huntermati
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
aram01
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha már itt tartunk, másik példa.
És ez csak egy a sok általa szervezett taliról.

-
Vakegérke
félisten
Játszóterünkön ez igenis rangot jelent.

Ne bántsd érte, kérlek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
aram01
nagyúr
-
huntermati
aktív tag
"Galaktikus Pingvinbirodalom Holdfény Agitátora" Menő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valami ilyesmi, inkább.
Szal nem tudom, de ez a "közösségépítő" elég tág fogalom. Mert itt ténylegesen arról beszélünk most, hogy lényegében "kinek hány ember maradt meg a topicjában", és kik nyitották ezeket a topic-okat, vagyis kik indították, és kik vannak ott, akik próbálják úgymond "ott tartani" az embereket. Ilyen topic-ból van pár. Kezdve pár off topic-kal, és a szakmaiakról nem is beszélve.
-
moonlight115
őstag
-
aram01
nagyúr
-
Varoz
addikt
Felmerült egy felvetés. Ha egy rang több embernek is van, akkor az már nem egyéni? Vagy rosszul gondolom?

-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem elég sok mindenki elmondhatná azt, hogy tett bizonyos topic-ok közösségéért. Több off-topic-ban is megvan a mondhatni "kemény mag", ott mondhatni akkor lényegében mindenki megérdemelné, aki próbálja életben tartani az ott lévő közösséget, és esetlegesen új tagokat invitálni a közösségbe.
-
aram01
nagyúr
-
moonlight115
őstag
Én kivételesen tényleg nem szeretném Vakegérkét fényezni, bár holdfény vagyok, könnyen megtehetném. DE. Ha valaki megérdemli ezt a címet, akkor az Vakegérke.
Üdvözlettel: Miss Moonlight, Galaktikus Holdfény Agitátor / :L topic
-
Vakegérke
félisten
-
aram01
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
Meglehet, bizonyára igazad van.

Az viszont tény, hogy a 2009-01-23 22:17-kor megjelent sületlenségből én teremtettem valamit.
Ma már megközelítjük, és hamarosan el is érjük a 25.000 hozzászólást.
Bár állandó a lemorzsolódás, mindig akad olyan, aki csatlakozik hozzánk.Hadd mondjam, az :L topic a lapcsoport egyetlen olyan szüleménye, amely felhőtlen szórakozást nyújt azoknak, akikben még él a játékos gyermek, vagy elég lököttek ahhoz, hogy lesüllyedjenek a "felnőttek" által elítélt szintre.
Tudod, ha fényezni akarnám magam, másként fogalmaztam volna. Az viszont tény, hogy ha én nem vagyok, akkor nagyon valószínű, hogy ma nem létezik az :L topic, az össznépi játszótér.
Ha ledobom az álszerénységet, akkor azt mondom, hogy nagyon örülnék az új rangnak.
Ha viszont szerény akarok maradni, akkor azt mondom, hogy örülök, hogy egyáltalán saját avatarom van, és nem várt megtiszteltetés lenne, ha bekerülnék az új csoportba. -
aram01
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
Picike8
aktív tag
-
Воланд
titán
-
aram01
nagyúr
én csupa nagybetűvel kérném ha lehet

(#23) Kalandor :nem kaptam meg az emailt

-
Воланд
titán
-
Lauda
titán
Na erre kivancsi leszek gecc.
Ki nyitotta az alkoholistak topikjat? Tuti befuto.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
localhost
Közösségépítő
Én lájkoltam a hírt!

-
lapa
veterán
-
Lenry
félisten
-
lapa
veterán
-
Varoz
addikt
-
lapa
veterán
-
Varoz
addikt
-
Huma
addikt
Ahogy a mondás is tartja. "Aki Humát szereti, rossz ember nem lehet"

Amúgy szerintem én tényleg közösségépítő vagyok. Pl a filmtopic közösségét is egységes egésszé kovácsoltam mikor kifejtettem a gondolataimat. Rögtön megvolt az ellenség aki ellen összefogtak a népek.

Sok helyen otthagyom a kéznyomom, de sajnos vannak itt olyanok akik nem nézik jó szemmel a közösségépítés általam képviselt formáját és gyakran eltünedeznek az általam leírt fantasztikus és gyakran sziporkázó hozzászólások.

-
Lenry
félisten
-
Dany007
veterán
Na hát izé... Mi lesz még?

Közösségromboló rang nem lesz?
Azt lehet többen kapnák, mint ezt. 
-
EczkE
veterán
Ment pü.
-
Varoz
addikt
-
huntermati
aktív tag
Még nem jött privi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
RePü!
-
föccer
nagyúr
-
GabN73
addikt
-
Huma
addikt
Előre is köszönöm a kinevezést! Megtiszteltetés egy ilyen dinamikus és fiatalos csapat tagja lenni.

"aki tag szeretne lenni, az adja a fórumon és a Logouton önmaga legjavát"
Igyekszem, igyekszem...

-
EczkE
veterán
Még nem jött privátom ezzel kapcsolatban.
Amúgy minden szempontnak megfelelek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,virtuális szemétdomb az is dózert neki

Pedig ott is jól elvoltunk, elfért volna.

)